|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
19.1.2009 17:33:18   
karmar
ups, tako pa rata če pišeš preden prideš do konca. Anita a nisi napisala da prideš v torek? Jaz sem te pa na kofje vabla.

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
19.1.2009 17:40:58   
matejchi
karmar zdaj ko je anita nazaj pa najbolje da ti prideš naokoli pa ubiješ dve muhi na en mah... najbolje da prideš v četrtek ... lj..user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
19.1.2009 18:32:55   
karmar
matejchi lahko, če mi naredite vsaka eno pecivo, rabim za v petek, moj dragi praznuje...drugače pa ne bo nič ker moram pečt.user posted image
aja- do konec januarja imate čas za oddat vlogo za  olajšavo...
http://www.interfin.si/wp-content/uploads/File/VLOGA.pdf

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
19.1.2009 18:47:39   
matejchi
karmar a ne veš da ima anita pekarno "gorska Anita" v Kamniku pa dobiš kar ti srce poželi... do četrtka bi pa že spacala kaj... zdaj je pa še sveža, ker ima burjo v laseh... user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
19.1.2009 19:53:51   
tinka14
dans pa nč ne čvekate. js sem zdejle na popu vidla zakaj sem bla dans tk utrujena + tečna. tk da mam zdej razlog. grem zdej pod tuš in kr spat z nejčkom. ati pa spet trening...

noč.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
19.1.2009 19:59:32   
K_a_t_j_a
Najprej tejkaz in sandra123 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tejkaz upam, da bo spet čimprej vse po starem pri vajinem dojenju. Tole more bit pa res ornk mučno.user posted image
Sandra123 tebe pa že itak skoz občudujem poleg Sayuri, kaj vse vidve zmoreta in sta res super mamici!!

Vsem iskrene čestitke za obmesečnoce v zadnjih petih dneh!user posted image user posted image user posted image Pa čestitke tebi Ryssa za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli danes posvetovalnico in sem totalno razočarana nad zdravnico, tako da že iščem drugo, ki bo prav pediatrinja, ker ta baba mi bo živce požrla!!user posted image Ne bom komentirala, dolga zgodba... najbolj me pa razpizdi to da ji mobitel zvoni (privat) med pregledom, potem te sploh ne posluša, se premal posveti otroku...
Za seznam:
1. cepljenje: 3.12.08
2. cepljenje: 19.1.09 -
danes, Jan niti glaseka ni spustil tako kot prvič, je le gledal okoli in se smejal user posted image

Teža: 5800g
- spet nekam maluser posted image , sem naročla tisto tehtnico za 1 mesec izposoje. Zgleda, da gre Jan zato tako počasi gor s kg, ker je tak migec in ima tako fajn prebavo. V glavnem, da smo podvojili porodno težo.
višina: 63,5 cm
Prva GH: 3.12.08

Zobkov še nimamo, je pa dlesen že napeta.
Ostalo ne bom komentirala, ker sem slabe volje.user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 19.1.2009 20:01:31 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
19.1.2009 20:01:07   
Zoja Miša

Danes praznujejo:
user posted image user posted image user posted image

buhtlčk - Gašper
urška p. - Žan

ČESTITKE!!!!
user posted image

Z zamudo, tudi jaz!

Danes sva imeli tukaj moja dva in tako je dan minil kot keks.
Jutri imamo pa na audiološki pregled...

Sandra user posted image . Meni bi sicer rade volje kdo pomagal, a so vsi daleč, pa mi je brez veze, da se sem vozijo mi kao pomagati, imam potem še z njimi delouser posted image . Ampak ti imaš pa 2xdelo, tako da res user posted image

Gajka, jupi za Rokovo sobico in uspešno spanje v njej!

Krysia, otrok sedi, ko se sam brez pomoči usede in tako zdrži 5 minut. Men se zdi, da je tako.

Iiiiiiiii, sploh niste fejst čvekale. user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
19.1.2009 20:27:01   
anita goitan
karmar a ne veš da ima anita pekarno "gorska Anita" v Kamniku pa dobiš kar ti srce poželi... do četrtka bi pa že spacala kaj... zdaj je pa še sveža, ker ima burjo v laseh...
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

karmar a ne veš da ima anita pekarno "gorska Anita" v Kamniku pa dobiš kar ti srce poželi... do četrtka bi pa že spacala kaj... zdaj je pa še sveža, ker ima burjo v laseh... user posted image

jao sam par urc me ni tuki..ma se mi je kolcalo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
19.1.2009 20:44:37   
matejchi
to je od ta rdečga anita ne se zgovarjat...a si ga kaj uvozila? pridem prec na gwažek.

RD RR

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
20.1.2009 6:12:58   
Zoja Miša
Jutro!
Kava user posted image user posted image user posted image , da boste lahko danes kaj več čvekaleuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
20.1.2009 6:29:00   
tejkaz
Hvala

Že pijem...

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
20.1.2009 6:30:35   
Zoja Miša
Katja, še zate en user posted image  in upam da porihtaš glede P. In Jan je res drobižek. In drugič le povej kaj te muči, bo boljeuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
20.1.2009 6:31:01   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Hvala

Že pijem...

In kako sta vi2? In Eva?

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
20.1.2009 6:41:22   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Hvala

Že pijem...

In kako sta vi2? In Eva?

Eva je zdrava. Danes bo šla v vrtec, ker imava midva P in je nimam kam dat, sicer bi pa še ostala doma. Smo se ravno navadili kako je če smo trije doma cel dan.

Jaša je pa tako tako. Nekaj ga očitno matra, ker nič ne je. Ne izčrpano, ne dojit, poskusila sem tudi Aptamil in ga ni spil niti mililitra, ne po žlički. Zraven se tako joče. Ponoči mora seveda nadoknaditi tako da je danes v sedmih urah jedel petkrat. Ponoči pa sploh ni problem. Še dobro da imava danes P, ker sem že čisto na kraju.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2864
20.1.2009 7:26:29   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Hvala

Že pijem...

In kako sta vi2? In Eva?

Eva je zdrava. Danes bo šla v vrtec, ker imava midva P in je nimam kam dat, sicer bi pa še ostala doma. Smo se ravno navadili kako je če smo trije doma cel dan.

Jaša je pa tako tako. Nekaj ga očitno matra, ker nič ne je. Ne izčrpano, ne dojit, poskusila sem tudi Aptamil in ga ni spil niti mililitra, ne po žlički. Zraven se tako joče. Ponoči mora seveda nadoknaditi tako da je danes v sedmih urah jedel petkrat. Ponoči pa sploh ni problem. Še dobro da imava danes P, ker sem že čisto na kraju.

Potem pa dobro porihtajta in javi nam kaj vama je povedala, me prav zanima kaj je...

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
20.1.2009 7:35:52   
Zoja Miša
Srečanje:
user posted image

Kaj je sedaj s srečanjem, kar vse je nekam izzvenelo...user posted image user posted image user posted image
Vreme bo tako, tako...user posted image

Ostale pridete??? Do jutri se javite, odjavite.

Grem kavo pit in se spravit počasi za polikliniko. Imam občutek, da se bomo načakali danesuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2866
20.1.2009 7:58:53   
Neža7
Dobro jutro!

Upam, da ste vsi user posted image

Samo na hitro pokažem kako se je naša Neža včearaj igrala, ko sva user posted image  posodo pomivala. Prvo kopanje v veliki bani in kako me je pogledala, ko sem jo slikala z nago ritko user posted image ...

user posted image

user posted image

user posted image

Šibam, ker me Neža kliče user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2867
20.1.2009 8:23:11   
gajka
Dobro jutro!

Današnje obmesečnice:
user posted image

žanneža - LANA
matejchi - MARUŠA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

tejkaz - sem se zdaj ob branju tvojega posta spomnila na našo krizo, ko čez dan ni hotel jest niti po 11 ur skupaj, ponoči pa vse b.p.... user posted image Sem takrat nabavila celo reč različnih cucljev in flašk, pa smo poskušali tudi na žličko, pa AM, pa moje izbrizgano mleko... user posted image Pa jaz sem se na kak res krizni dan čisto brez veze prejokala, ker ni in ni jedel... Upam, da je pri vas samo eno tako prehodno obdobje. user posted image Drugače je pa pri nas pomagalo, da smo z GH štartali - najprej nekaj dni samo riževo kašico, potem pa še zelenjava. Se zdaj precej bolj pridno doji, čeprav kje na javnem mestu ali če je glasno, lahko na to kar pozabim. Se pač spravim v spalnico ali pa njegovo sobo. Idealno pač ni, je pa mnogo bolje.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
20.1.2009 8:27:21   
Zoja Miša

user posted image

žanneža - LANA
matejchi - MARUŠA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
20.1.2009 8:35:28   
tejkaz

user posted image

žanneža - LANA
matejchi - MARUŠA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Gajka, jaz se tudi nate spomnim ob vsej tej telovadbi. Ma, si imela živcev, kaj? Če bo danes z njegovim zdravjem vse ok, bomo pač tudi mi štartali z GH. Saj konec koncev je star 5,5, mesecev. Bodo pač splavali po vodi moji načrti da bo polno dojen celih 6 mesecev.

Šibam ga zbudit in via Medvode.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2870
20.1.2009 8:43:18   
anita goitan
jutroo
ja primorski zrak  Zoji pomaga in naslednjič moravi dlje osttai dol da spanje dotera u nulouser posted image

Drgač pa vse po starem, mi zaenkrat še vedno samo joškamo in to kadarkoli Zoja je vedno za, sicer pa tejka jaz osebno bi raje šla na GH kot pa upala da je samo grlo, upam da se vam tole noro dogajanje umiri in Jaša začne jest vse po vrstiuser posted image

Zoja miša ja prou res, ma kdo sploh pride v četrtekuser posted image me2 z Zojo ja

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
20.1.2009 8:47:44   
gajka
anita - bravo za spanje! user posted image

tejkaz - jaz sem tudi imela plan samo polno dojit do 6. meseca. Pač ni šlo! Nekaj dni te mogoče to še malo matra in to čisto po nepotrebnem, potem pa se sprijazniš. Pa saj mu nič ne bi manjkalo, če že začneta z GH, saj je dovolj star. Mu pač delaš riževo kašico s svojim mlekom, da se sama bolje počutiš. user posted image Pa sporoči, kaj bodo odkrili pri P.

Neposredna povezava do sporočila: 2872
20.1.2009 9:19:28   
anita goitan
to je od ta rdečga anita ne se zgovarjat...a si ga kaj uvozila? pridem prec na gwažek.

mam mamuser posted image ti kar pridi, boš vidla kako bo Maruša navdušena nad mlekom potem

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 20.1.2009 9:20:32 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
20.1.2009 9:58:14   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

mam mamuser posted image ti kar pridi, boš vidla kako bo Maruša navdušena nad mlekom potem

Ma nimamo mi problemov s tem, saj je konec koncev na pol štajerka... user posted image
Četrtek nama še vedno paše... Katera ura pol in lokacija?
Dežek pada v Kamniku.. anita a imaš kaj "strokovnega gradiva"?

Hvala za čestitke...  sem hotela ovekovečit 5 mesecev pa se je baterija spraznila.... se bomo pa pol slikali.. itak spi zdaj.
Ne sekirajte se več za kg.. jaz se ne, dokler se smeji, spi,... skratka vidim, da ji nič ne manjka (no razen gramov....user posted image )

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 2874
20.1.2009 9:59:57   
anita goitan
neč strokovnegauser posted image
nisva bli še zuni, ob 12.30 peljem na KAMBUS avto jim pokazat-gume, mi ena skoz mal spušča odkar so mi premontažo nrdili...

evo Pamela se vnela : http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/vroca-pamela-se-je-na-plazi-vnela.html

Maruša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 5m in Lanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 20.1.2009 10:03:04 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?