bella02 -> RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** (18.1.2009 22:48:57)
|
Matejchi, za statistiko: Teja 5 mesecev: 7000 g in 67 cm (merila sem jo doma, tako da je to nekje tam tam, ampak recimo) Gremo bolj počas gor[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Erin, prva dva zobka sta bila "zasačena" 28. 12. Z GH še čakam, sem nekaj probavala, pa nam nekako ni šlo. Razen kašice (a se to šteje?) Če ja, pol smo začeli 3. 1. Kar želodec me boli, ker se bojim, da mi bo P kaj težila, da se Teja premalo redi. V 5. mesecu je dobila pol kile. Pa mi celo noč spi, poliva skoraj nič. Jeva 6x na dan po 150 (že z mlekom zmešano), če ji dam več, pa zbruha. Pa men zgleda čist kul, ma lepa stegenca in skoz je dobre volje. Dajem ji Novalac AR. Baje je eno mleko, če se ne motim Milumil al nekej tazga, ki je prav za to, da se otrok bolj redi. Samo ni pa AR, tako da ... Cepljenje imamo v začetku februarja, pa bomo videli. Z GH pa sva poskusili, pa nama ni šlo, pa tako ali tako je P rekla, da naj do februarja kar počakava. Sem ji dala 2x kašico kar v flašo, pa je spila, po žlički ji pa ni šlo preveč. Mah, bo že. Zoja miša, midve še ne veva za v četrtek, si moram avto izbojevat, če bo pa slabo vreme, pa sploh odpade. Pa če bo Teja zdrava. Nič, punce, vsem vam želim lep teden!
|
|
|
|