sandra123 -> RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** (15.1.2009 8:27:07)
|
Jutro[sm=smiley1.gif]... Mi smo včeraj uspešno prišli do P, čeprav je bila katastrofa na cesti[sm=smiley13.gif]....živa drsalnica, ker je zmrznjen dež naredil svoje....smo se 30km/uro vozili[sm=zmeden.gif] Cepljeni nista bili zaradi prehlada, verjetno bosta cepljeni drugi teden. Ju je pa P dobro pregledala, pa HB so pljučka čista, kljub temu, da obe kašljata[sm=smiley1.gif]...Sta bili pa mali 2 tako dobre volje - ja seveda, če sem ju pa vmes še nahranila, ker smo bili 2 uri tam - je imela P tako gužvo, da jojjjjjjjj....vse je bolano naokrog, tako, da sem lahko samo vesela, da imamo mi virozo[sm=smiley1.gif] Matejchi za seznam: Taja: 6870g, 65cm; Teja:6190g, 63.5cm 1.cepljenje pa smo imeli 14.11.08 Glede uvajanja GH, pa so meni rekli, da moram sedaj začeti bolj intenzivno uvajati GH (predvsem zelenjavo), glede na to, da dobivata tudi AM.... Pri nas skoraj cel dan niso nič plužili[sm=smiley13.gif], so šele ob 21-ih imeli akcijo pluženja, pločniki so katastrofa[sm=smiley13.gif], sem že včeraj komaj rinila tisti voziček po snegu, kaj bo šele danes[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]... Punce, lep pozdravček, me princeski kličeta[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|