cmokec -> Oktoberčice -15 (7.4.2005 12:47:44)
|
Ojla, jaz sem bila v torek na NS, pa se spol ni dalo videt. Drugače je bilo vse v redu. :bravo::bravo::bravo: Sicer sem pa danes kot ena cunja. Blazno me glava boli, še radio in TV mi gresta na živce. Spokala sem se v banjo, pa ni pomagalo, zdej sem si pa kavo skuhala, upam da pomaga to. Možen je pa glavobol od včeraj, ker sem se počla s svojim. :( S tamalo naju je hotel presenetit, da bi ši v začetku maja v Tunuzijo, men je pa vse žarnice ven pometal. Dve leti se tega ni spomnu, skoz sem jaz destinacije rihtala, zdej, k sem pa v bolniški, ko nama je končno uspelo, ko še zdaleč ne veva, če se bo v redu končal. Ne, on bi me odpeljaj z avionom na drugo celino v "civilizacijo". Sej, danes vem, da sem preveč vzkipljivo reagirala, sam jaz se še zdej vsak dan v hlačke pogledam, če grem na stranišče, če je vse v redu (črnih iz tega razloga ne nosim). On pa Tunizija? :ups: Jaz se pripravljam, da se bom do poroda res na vse možne načine pazila, on bi pa do takrat izkoristil čas in letal naokoli, kot še nikoli do sedaj. Pa saj otrok ni samo moj? :ups: Še dons sem jezna kot :hudicek:.
|
|
|
|