|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   žlica
19.12.2008 20:39:40   
madasa
Zanima me, kdaj so vaši srčki začeli nositi žlico v usta oz se truditi jesti sami z žlico?
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: žlica
19.12.2008 20:50:14   
anita4
To bi tudi mene zanimalo, kajti naš sonček je bolj lene sorte glede tegauser posted image , komaj pri 11 mesecih je začel dajat koške kruheca v usta kaj drugega pa še zdaj ne , kajšele žličkouser posted image .

Und alles nur weil ich dich liebe...und ich nicht weiss wie ich dir sagen soll,
komm ich zeig dir wie gross meine liebe ist
und bringe mich fuer dich um.

(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2008 21:36:13   
Petr_a
12 mesecev.Če mi jo ne daš da jo spoznava in pridobi koordinacijo z njo  da da hrano v usta se bo malo težje učil kajne :)

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2008 11:16:02   
Tisana
Pri skoraj 12 mesecih. Ni hotla več jest, dokler ji nisem dala žlice v roko user posted image . Pa kva sem rabla, da sem pogruntala, da bi rada žlico user posted image user posted image user posted image . Sedaj bi pa itak še vilico, pa nož... dddddddddddd  PS: Naša pupa je iznašla nov sport - metanje hrane z žlico čez ramo user posted image . Če do sedaj ni bilo treba beliti, bo pa sedaj user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2008 15:08:58   
lotty4
O Tisana

Kadar berem tvoje poste je tako kot bi brala svoje. Tud naša včas kr čez ramo vrže, pa prleti kamor je. Hrano imamo čist povsod. Ampak veliko raje  vidim, da hrano vrže čez ramo kot pa polno žlico spusti za vrat po hrbtu. Ne dolgo nazaj si je z jogurton naredila masko za lase.
Ko si mi  dala nasvet da naj po kosilu poizkusim ukiniti flaško, mi ni uspelo, ker bi si tamala uničla glasilke. Se je tko drla. Sem ene parkrat probala potem pa sem se sprijaznila, da pač mora dobit svoji 80ml in pika.

Hvala

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2008 22:07:10   
Tisana
IZVIRNO SPOROČILO: lotty4

O Tisana

Kadar berem tvoje poste je tako kot bi brala svoje. Tud naša včas kr čez ramo vrže, pa prleti kamor je. Hrano imamo čist povsod. Ampak veliko raje  vidim, da hrano vrže čez ramo kot pa polno žlico spusti za vrat po hrbtu. Ne dolgo nazaj si je z jogurton naredila masko za lase.
Ko si mi  dala nasvet da naj po kosilu poizkusim ukiniti flaško, mi ni uspelo, ker bi si tamala uničla glasilke. Se je tko drla. Sem ene parkrat probala potem pa sem se sprijaznila, da pač mora dobit svoji 80ml in pika.

Hvala
 Lotty4, mi smo poskušali kar nekajkrat, da se je odvadila opoldanske flaše. Kadar se je dobro najedla, sem ji po obroku ponudila samo vodo (ne pa tudi mleka). In je obveljalo. Sedaj zjutraj že sama zavrača flašo - spijie kakšnih 60 ml max, potem hoče pa kruh z zeliščno pašteto, tako da samo pašteto liže s kruha user posted image . Za enkrat tako ostaja flaša še zvečer pred spanjem, kar se mi zdi pa povsem sprejemljivo. Torej, če tvoja pije vodo ali čaj po flaši, ji poskusi ponuditi to namesto mleka. Sicer pa, ne gre to z danes na jutri, tako da poskusi spet čez nekaj časa, če ne bo uspelo, itd. Pol pa naj še kdo reče, če me mame nismo najbolj potrpežljiva in iznajdljiva bitja na svetu user posted image .

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?