|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Popadki in čep- nasvet
19.12.2008 16:27:24   
Verchi
živijo,

Tako nekako zgleda: 1.user posted image , popadki v sredo zvecer(se vedela nisem, da je to,to), zjutraj ctg res pokazal popadke, se zaprta, vendar vse pripravljeno na porod, cez dan in noc se vse umiriuser posted image (nekaj bolecin v krizu), danes zjutraj popadkov na ctg skoraj da ni zasledilo (1,2), vendar se mi je zjutraj odluščil čepuser posted image . Sedaj spet cakamo doma, vendar je to cakanje takoooo dooolgoooo. user posted image se je umiril, teza rahlo pada... Kdaj bo? user posted image Bojim se da ne bom vedela kdaj moram oditi v P, upam da ne bo prepozno... Kaksen nasvet, izkusnje? user posted image Hvala...

P.s. PDP 28.12.08

Lp

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 19.12.2008 21:52:04 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POPADKI IN ČEP - NASVET
19.12.2008 16:31:59   
tea78
pokliči v porodnišnico in povej kaj se ti dogaja, hhhhiiiiittttrrrrooooo, pa vso user posted image srečo

(odgovor članu Verchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2008 16:32:54   
tea78
jaz sem imela lani 27. 12. rok, rodila pa sem 10 dni prej.

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2008 16:39:31   
Verchi
Mam napotnico za ctg jutri zjutraj v P Celje, moja G je se danes rekla da naj grem ce bo kaj posebnega, ce ne pa jutri zjutraj...user posted image Vendar mi je to čakanje tako dolgo. Je mozno da se pac vse pripravlja na user posted image ???

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2008 16:40:27   
Anonimen
Sploh nebi spraševala tu na forumu ampak bi šla.user posted image Ker vem kako je bit v popadkih več kot 48 ur.user posted image Ampak ne zarad bolečine, zaradi čakanja kdaj bo.

(odgovor članu tea78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2008 16:42:24   
Verchi
Kako si vedela da je cas za P ???user posted image

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2008 16:43:21   
tea78
se strinjam z Diidlinaa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2008 16:44:34   
Verchi
Tocno to, popadkov kot da ne bi imela, vendar je to cakanje nevzdrzno, bojim se da me bodo kar domov poslali, ce recem da nimam kakšnih popadkov... Ali naj cakam do jutri zjutraj??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2008 16:46:04   
tea78
no meni se ni odluščil čep, sem pa občutila grozno bolečino v hrbtu, in ko sem prišla v p. sem bila že 3 cm odprta, to se je dogajalo ob pol treh zjutraj, rodila pa sem ob pol dvanajstihuser posted image

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2008 16:46:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Verchi

Kako si vedela da je cas za P ???user posted image

Ker so bili popadki neenakomerni in čez rok sem bila. Popadki so bili tudi na 4 minute.

(odgovor članu Verchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.12.2008 16:47:09   
tea78
a zdaj se kaj dogaja? te boli kaj?

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.12.2008 16:51:09   
Anonimen
Če so se ti popadki umirili, te bodo samo čukast gledal. Jaz bi na tvojem mestu počakala do jutri ko imaš itak CTG. Če se pa stanje spremeni - čutiš bolečino v križu, dobiš popadke, odteče voda - pa le hitro pot pod noge. Še vedno je lažje doma čakat kot pa v P. Hitreje pa tam nič ne bo, razen če ti bodo pospešili porod - predrli mehur, umerni popatki

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.12.2008 16:52:58   
tea78
no javi se kaj, oz. če boš šla v p. ti želim tak lep in hiter porod, kot se ga imela jaz, pa da vidiš čimprej user posted image , pa pa.

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.12.2008 16:54:05   
Verchi
ne, niti ne kej posebnega, pocivam, malo me zascemi, skoraj nic, malo bolecine v krizu, drugac pa sam pritiska vse skupaj navzdol. Zato pa ne vem kako in kaj... user posted image

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.12.2008 18:40:10   
Verchi
tudi jst se strinjam s teboj, res mislim da me bodo debelo gledal, mi pa zdej ker  pritiska spodaj, pa micken v krizu... bojim se da mogoce ne bodo taki hudi popadki, za to ne vem kako in kaj... Sam to neucakanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.12.2008 17:55:30   
poli*
Čep se ti je odluščil, tako da bo v roku 3-5 dni sigurno bebica zuni. Jaz sem rodila 5 dni po odluščenju, še vedno pred rokom. Nimaš druzga kot čakaaaat user posted image

(odgovor članu Verchi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.12.2008 21:58:25   
brencacka
Jaz sem rodila komaj dva tedna po odluščenju čepa in še to s pomočjo svečke. Tiščanje pa se je vmes tudi umirilo.
Brez popadkov ni poroda. Ene so več tednov odprte tri cm, pa jih ne hospitalizirajo.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.12.2008 22:13:16   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Čep se ti je odluščil, tako da bo v roku 3-5 dni sigurno bebica zuni. Jaz sem rodila 5 dni po odluščenju, še vedno pred rokom. Nimaš druzga kot čakaaaat user posted image

Ni nujno,ker enim se par tednov do PDPja čep odlušči pa ne grejo koj oz čez par dni rodit,pa grejo lohka kr dost čez rok.

Jest na tvojem mestu bi počakala doma,ko ti voda odteče pa pejt takoj v P.

Ela čebela

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.12.2008 13:24:21   
maxi133
meni se je čep odluščil na četrtek, g mi je rekla da bom v roku enga tedna rodila, pa sm že na petek zjutraj user posted image tko da ura bo! srečno! user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.12.2008 13:29:07   
Anonimen
Meni se je čep odluščil 6 dni pred porodom.

(odgovor članu maxi133)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
24.12.2008 13:32:51   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Meni se je čep odluščil 6 dni pred porodom.

men pa na dan porodauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.12.2008 14:12:23   
clara23
meni se je odluščil 43 ur preden sem rodilauser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......