|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Imam probleme s kolegico...
21.12.2008 22:01:59   
Anonimen
mič, rija in eya lep dan tudi vam in minutko cajta da ste prebrale in se oglasile na mojo temo. user posted image

Ni za kaj, pa se kdaj :).
Da ti v novem letu problemov ne bi zmanjkalo.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
22.12.2008 9:20:24   
puncica

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

mič, rija in eya lep dan tudi vam in minutko cajta da ste prebrale in se oglasile na mojo temo. user posted image

Ni za kaj, pa se kdaj :).
Da ti v novem letu problemov ne bi zmanjkalo.

mič nič bat jih je dosti, ampak o njih ne bom razlagala na javno, ker bi bilo še večje zgražanje in obsojanje user posted image No drugač pa, da nadaljujem zgodbo, punci se je še bolj skeglal in mi grozi user posted image ja no zame je zgodba končana tako z njenim možem kot z njo, mam že sama s sabo dost opravt, kaj se bom še z njima obremenjevala.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.12.2008 21:11:07   
srki
Ko sem jaz pred časom dobila en meil enega moškega, z njegovo partnerico sva si samo dopisovali po mailu, našli sva se preko enega foruma in pač postali sorodni duši, se tudi enkrat videli in ko mi je ta partner vse razložil od A do Ž, kako je med njima, sem bila modro tiho in o tem z njo sploh nisem razpravljala niti ji povedala, enostavno sem prekinila stike in si nisem več dopisovala, ker sem pač začutila, da če bolj se bom zapeltala, slabše bo. Mogoče tudi za njuno zvezo. Skratka, ona mi je govorila drugače, on drugače.

Hočem povedati to, da je bolje v nič se vtikati in spraševati, čeprav verjamem, da nisi mislila nič slabega, saj ste bili konec koncev prijatelji.

Vseeno pa se mi zdi, da je ona malo preveč burno odreagirala, ker ne vem, zakaj bi se ti mogla samo ona zaupat, on pa, kot da nima te pravice.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.12.2008 8:37:04   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: srki

...ker ne vem, zakaj bi se ti mogla samo ona zaupat, on pa, kot da nima te pravice.

No tak občutek sem tudi jaz dobila. No itak je pa tole zdej zaključeno čeprav ona še kr dreza in dreza user posted image pa bol kot ji govorim naj me pusti pri miru, tako kot jo jaz, bolj ona natepava. Mah kaj sem si nakopala na glavo.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 29
28.12.2008 13:28:15   
srki
Očitno si si nakopala user posted image .

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
28.12.2008 13:48:30   
dory
Ne vem...na tvojem mestu bi se že v štartu raje pogovarjala o otrocih, pa vremenu in snegu?...to kar je kdo komu kej reku in poudarjat strani medalje...no to se te ne tiče in je včasih modro molčat...kot tudi ne bi tega javno objavljala na forumu...to so privat stvari in jih bosta v prvi vrsti razčistla sama, če že...noben tretji, pa čeprav ste bli nekoč dosti skupaj...forum pa v končni fazi tudi ni noben razsodnik...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?