rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: ada2 zakaj jo pa zdaj napadate, če je samo svojo pozitivno izkušnjo povedala, pa dala nasvet mamicam kako čistit noske res, da sta tudi moja2 zrasla brez tega, pa zdaj v tretje ga tudi (še) nismo nabavili, ampak nisem vzela tega posta tako, da bi morala biti zdaj užaljena, ker svojima otrokoma nisem čistila nosu na ta način, oz. nisem zasledila, da bi detece kje omenjala, da smo pa tiste, ki nimamo baby vaca slabe mame Maš prav, sam na vsakem formumu,podforumu.... je tale babyvac kot ena svetinja sori hopika, ko glih tebe citiram.... nobenemu mulčku ne želim konkretnega prehlada....in ja, da se preživeti brez njega...je pa z njim bistveno lažje Tudi z našim aspiratorčkom je bistveno lažje, pa ni babyvac . JE pa res, da sploh ne vem kaka je razlika med babyvacom in ostalimi aspiarorji (npr, tak, kot je v reklami na RR), daj nas malo rastvetli upaj, da ti ne bo treba tak hitro izvedit....saj sem se sama v začetku tudi matrala z takim, kot ga imaš ti...samo to je primerjaj.....če se voziš z kremenčkomobilom in audijem Lianna....to je pa itak velikokrat klasika povsod po svetu: kar ne poznamo, ni dobro. In druga resnica, vsak ima o določeni metodi svoje prepričanje, kar je seveda do neke meje pozitivno. Negativno postane takrat, ko se govori kar nekaj na pamet. Če imajo nekateri zdravniki tako zelo negativno mnenje, zakaj potem napravo na enakem principu uporabljajo na kliniki? Saj se strinjamo.....jaz bom kot vzporednico postavila recimo homeopatijo....nekateri zdravniki jo priznavajo, nekateri ne, v tujini pa je to nekaj čisto običajnega, veja medicine.