|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mestni park ali wc za kužke
6.4.2005 22:18:43   
Kadija
Danes sem bila z družino v parku in že takoj pri vstopu se proti nam malo manj kot zakadi en pitbull.Lastnik pa nič!:zmeden:OK, gremo dalje.Otrok kot otrok, radoveden vsega, logično, da ne bo stalno visela za roko, se zapodi v travo in glej ga :hudicek:, prav paziti moraš, kam stopiš!Kakec pri kakcu.Tu mi je pa pritisk dvignilo:grrr:.
Sedaj se pa sprašujem ali je to mestni park, namenjen sprostitvi in rekreaciji ali pa je to le še nenadzorovan pasji wc?! Je kje kdo, ki to nadzoruje?
Saj vem, da žival ni nič kriva, če ima takega lastnika.
Mimogrede,ste vedele, da je kazen za lastnika, ki ima npr. v parku psa spuščenega 50 tisoč sit?:kuza::kuza:
Govorim o MB parku.:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.4.2005 22:24:58   
piščanc
trenutno imamo na čuvanju psičko. kakce pridno pobiramo, bi pa dodala, da mi gredo na živce vsi otroci, ki želijo psa božati :zmeden:. ja vsak pes pa ni ravno za božanje. če ga poznaš že, ampak čisto tuj pes... psička ni popadljiva, ampak se grozno boji tujcev in se zapleta potem v moje noge. tako ljudi kot psov, pa vsak jo hoče božati. najprej sem samo rekla, da se boji, pa nič, no zdaj rečem da grize, pa še to bolj malo pomaga, kar bežim, če vidim da se ker otrok obrne za njo.

no sam tolk o psih in parku

(odgovor članu Kadija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2005 22:25:52   
kaja11
Zaključni stavek je bil čist nepotreben.... vsi parki so taki... sploh v Ljubljani. Ne pobiranje iztrebkov mi gre tok na živce:hudicek: Pol pa še mene ljudje grdo gledajo, ker pač vse lastnike psov mečejo v isti koš:(

(odgovor članu Kadija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2005 22:40:18   
Kadija
Saj vem, da je problem na eni in na drugi strani.Napako delajo lastniki, ki so brezbrižni do drugih ljudi in ne pobirajo iztrebkov.Te bi bilo trba malo predramit ali ne?Seveda pa je razumljivo, da obstajajo svetle izjeme.
Kar se pa otrok tiče, ki rinejo v psa, je pa zopet starš tisti, ki mora otroka o tem poučit!
9nebesa:hudicek::kuza::muca:

(odgovor članu Kadija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2005 22:45:13   
Anonimen
Saj se ne gre samo za mestni park. To se dogaja že vsepovsod. Ljudjem, ki imajo pse, je najlažje, če opravi potrebo zunaj. Tam ne rabijo čistit za njimi. Ker, če se kuža pokaka doma, v stanovanju, v pasjem stranišču, tam preveč smrdi. To mi je rekla bivša soseda. Da pa danes ne moreš stopit na travo, brez da bi pohodil drek, jih ne briga. Glavno, da imajo psa.

Mesti redarji, ki kdaj slučajno zaidejo v park, ne gledajo na lastnike psov. Itak nimajo nekih jakih pristojnosti. Policaja pa tam itak ne boš vidla, razen če se bo zgodil kakšen pretep ali pa še kaj hujšega.

Nič nimam proti psom, imam jih rada. Ampak, če si nabaviš psa, bodi še toliko dober, da počistiš za njim!

(odgovor članu Kadija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2005 23:52:00   
borovnička
Kadija, se čist strinjam s tabo! Tud midva imava kužiko in vedno na sprehodu tud vrečke. Živim pa na Lentu in vedno znova mi gre na bruhanje, ko se sprehajam ob dravi in občudujem razne kakce. Od manjših, do zeloooo velikih. No in ker ponavadi ne znam držat jezika za zobmi, sem klicala na občino Maribor. Ne, da se pritožim nad kakci, ampak da bi naredili nekaj in postavili koše za te odpadke, kjer so tud vrečke poleg. In seveda, so me vezali od enega do drugega in na koncu dobim nekega zelo neprijaznega inšpektorja. Postanem tud sama ne prijazna, nič več ne prosim, ampak zahtevam večji nadzor in seveda te slavne koše. Seveda mi obljubi koše pa vse kar sem si tisti trenutek zaželela. Od tega je že več kot 2 meseca in kaj se je spremenilo? Čisto nič. Ob trti so varnostniki taborili 2 meseca skupaj do trgatve, da bi pa kdo nekaj naredil za lepšo okolico, to pa ne.

A ima katera kak predlog, da bi skupaj stopili, pa nekaj naredili????

(odgovor članu Kadija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2005 6:53:56   
Anonimen
Ja, po takih parkih bi morali biti redarji in kasirati. Bi bilo bolj primerno, kot pisanje listkov in odvažanje avtomobilov s prostora pred zdravstvenim domom, kjer bolani ljudje ali tako z najhnimi otroki nimajo kje parkirati, ko se vrnejo od zdravnika, pa avtomobila ni.
Se pa vedno ob takih debatah spomnim,, kako je pri nas, ko Miša lula (drekce vedno poberem), pa se Tibor zraven dere: Maaaaamiiii, Miša kaaaaka. Mami pa kar naprej...

(odgovor članu Kadija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.4.2005 7:38:17   
Ro-La
Tudi mene razp... ti pesjanarji, ki za svojim cuckom ne pospravljajo drekov, zraven pa vseeno nosijo vrečke za pakiranje drekov. Če že sprejmejo žival v svoje življenje naj tudi za njo pospravljajo. Le kam bi prišli, če bi vsi povsod srali.

(odgovor članu Kadija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.4.2005 7:49:43   
JASNA D
Pri nas ne rabiš v park - stopiš pred blok in na kratki poti do avta - ne vem, če je tam širina travnate površine 3 metre - veselo stopiš v eno veliko porcijo...... Ko pa sosede počekiram, kdo pobira in kdo ne - vsi nosijo veselo s sabo vrečko, pobira jih pa samo ena soseda..... Da ne bi o tem, da ima en sosed (nad nami) pitbula.... - z otrokom (jaz še sama ne) sploh ne moreš mimo po stopmnišču, ker ga lastnik le s težavo obvlada...

Jasna

(odgovor članu Kadija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.4.2005 8:00:00   
Lenny
Punce, tu pa tudi mene čevelj žuli. In to že dolgo! Ne me vprašat, kako #&%#$*&#$ , ko čistim pasje dreke iz mulčkovih čevljev. Madona, mi smo pa 14 let lepo pobirali za našim kraševcem, pa na povodcu je moral biti, pa česali smo ga doma, ne na zelenici ali klopi v parku, ..... Ful rada imam pse, samo nekaterim lastnikom bi jih bilo treba pa prepovedati! Park, drevored, sprehajalna pot ob Dravi, vse je polno iztrebkov. In če k temu prištejemo še kupe razbite steklovine, je park primeren za otroke samo, ko so še v vozičku, potem pa postane nevaren. :hudicek: In glej ga šmenta: policija je v neposredni bližini, o problematiki parka se govori in piše že ohoho časa, pa NIČ! Redarji? Mestni pazniki? Če se že pojavijo, jih nihče ne upošteva. Pri našem nivoju kulture pa njihova opozorila žal ne zaležejo.
Ojoj, zdaj sem se pa razpisala, ampak je res vroča tema!
Lp :)

(odgovor članu Kadija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.4.2005 20:39:11   
Joe
Meni se že leta gravža. Sploh pred prvim spomladanskim vsesplošnim mokrim čiščenjem ( = prvi močni in dolgotrajni naliv). Ni drugega upanja kot to, da bomo čimprej kje na svoji podeželski parceli. Hecno, kako se obrača: zdaj je v urbanih območjih več iztrebkov kot na podeželju.

Mestna oblast, ki bi uvedla dosledno kaznovanje puščanja iztrebkov, bi morala zbrati veliko poguma in moštva, čeprav bi se denarna plat zelo hitro povrnila.

(odgovor članu Kadija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Katero ime?
marijaa

Katero ime za fantka vam je najbolj všeč?

Marcel (22%)

Gaj (5%)

Lan (31%)

Gal (22%)

Svit (20%)

Število vseh glasov: 484

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!