Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Katere pleničke so najboljše? 6.4.2005 22:16:07
|
|
|
|
piščanc
|
jaz sem še vedno za pampers, zaradi rdeče ritke. za ponoči pa mu trenutno dam kar dve plenički, eno čez drugo, drugače je vse čudno na otip. pač, v dvanajstih urah se veliko nalula.
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 6.4.2005 22:17:53
|
|
|
|
Annny
|
Nam so DM Babylove zakon:)
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 6.4.2005 22:17:56
|
|
|
|
ronja5
|
Pampers Active fit, niso vse pamperske enake! Pa še to poglej, da niso made in Poland, te so slabše kvalitete! Včasih so bile res za:roza:in:modri: različne, zdaj pa tega še nisem zasledila, povsod piše unisex. LP!
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 6.4.2005 22:23:33
|
|
|
|
andrejaz
|
Odvisno od vrste pampers - mi uporabljamo Pampers Aktiv Fit in te nič ne premočijo. Kolikor vem so plenice za oba spola zdej enake.
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 6.4.2005 22:28:19
|
|
|
|
TaRe*
|
Jaz imam pa sedaj pampers hlačke,pa od DMja so tud fajne.Se mi še ni zgodilo,da bi premočila.:bravo:
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 6.4.2005 22:45:45
|
|
|
|
malika
|
Jaz kupujem samo Fixies in Baby love. Te so mi nekak najboljše
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 7.4.2005 7:50:47
|
|
|
|
dory
|
Definitivno active fit...se nikol premocile :)
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 7.4.2005 8:20:46
|
|
|
|
ana1
|
Mi imamo od Pampers Sensititve (velikost 4), je pa res, da je bila pred nekaj meseci kvaliteta boljša, potem pa so jih v DM-ju začeli uvažati iz GB in so slabše kvalitete. lp, :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 7.4.2005 8:50:00
|
|
|
|
Gina
|
Lumpijeve. Meni so daleč najbolj fajn.:bravo::bravo: Aja, pa fixies vijolične so tudi fajn, samo so drage.
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 7.4.2005 10:13:02
|
|
|
|
Tinna
|
Pampers Total care!:bravo::bravo: Nam zdržijo 12ur brez problema.:bravo::bravo:
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 7.4.2005 11:43:31
|
|
|
|
lin
|
Pampers Sensitive iz Dm (une bele)
|
|
|
|
Katere pleničke so najboljše? 7.4.2005 11:51:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Vijoličasti fixisi so zakon. Sicer so res dragi, ampak... Včasih kupim tudi baby dream in malo kombiniram - ampak takrat, ko smo doma in ga lahko vsaki dve uri previjem. Od Pampersov - katerih koli - ima naš malček izpuščaje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......