|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
5.3.2009 9:18:10   
vila MaLiNa
DoBRo JuTRo

punce. A veste, da je že četrtek in da bo kmalu vikend tuuser posted image  Čestitke indy in sarchi za dobro opravljeno NSuser posted image user posted image  Jz sem pa bila včeraj kar malo togotna in slabe volje, ko nisem videla svojega user posted image user posted image , no glavno je, da je živ in da se maternica lepo počasi dviguje.

Punce... moja babi je rekla, da ji proti zaprtosti pomaga, če zjutraj spije skoraj 1/2L postane vode (jo zvčer natoči v kozarec) in potem to zjutraj na tešče spije in nato še predno gre spat. Preprost recet in nič ne stane. Drugače pa mene prežene mleko, če ga zjutraj popijem (bodisi kot kakv, belo kavo...), ker itak pravijo, da mleko za večino odraslih ljudi ni prebavljivo in da gre takoj ven.

Kaj boste danes kaj delale, ko je tako vreme?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
5.3.2009 9:20:03   
vila MaLiNa
Tu http://www.ringaraja.net/forum/m_3656389/mpage_1/tm.htm#3788356 je tudi nekaj napisanega kaj pomaga, pa na kulinariki...

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
5.3.2009 9:29:54   
indy0024
hvala vsem za cestitkeuser posted image vila malin verjetno bomo danes malo praznovali,ker imam roj.dan,mislim ne bo glih praznovanje ampak tortico bom kupila in za vsakega en koscek,glih tko da neki je.Treba je mal sparat,aja pa itak se staramuser posted image user posted image zato mi glih roj.dnevi niso pri srcu bolj me veseli,ko vidim kako so otroci navduseni na roj.dan in njihov otroski smeh te cisto prevzame.Nic lepo se mejte pa cuvajte svojgauser posted image .PAPA

Neposredna povezava do sporočila: 2303
5.3.2009 9:35:03   
baby blue
Dobro jutro
pa je že četrtek in še malo pa bo spet vikend user posted image user posted image

indy0024 vse najboljše... želim ti mirno nosečnost čim manj zapletov in na koncu zdravega otročička.. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
5.3.2009 9:42:39   
cukr07
indy0024  vse najboljše! user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
5.3.2009 9:44:12   
sontschica
indy0024 vse najboljše

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2306
5.3.2009 9:52:11   
vila MaLiNa
Ooooo Indy čestitkeuser posted image user posted image user posted image  Lepo praznuj in seveda
user posted image

A me bomo tudi dobile kakšen kos
user posted image

user posted image user posted image user posted image

Uživaj.

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
5.3.2009 9:52:24   
jullie

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

indy0024
  ..vse naj, naj tudi od mene... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
5.3.2009 10:12:32   
kepica
indy0024user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
5.3.2009 10:18:24   
baja*
indy0024 vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
5.3.2009 10:28:14   
ja.lo09
Vse najboljše indy še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , lepo praznuj!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
5.3.2009 10:45:25   
oktavija
Indy024 vse najboljše in še naprej mirno nosečnost!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
5.3.2009 11:01:58   
Anonimen
jutro oz. dan
računalnik mi tko počas dela da je za znort tko da če ne bo kej hitrej delat se vam šele jutri potem oglasim k se mi ne da čakatuser posted image
ne bi glih o slabosti,matr pa pravijo da bo pr drugmu drgač in brez slabosti uff ja bi jih tko zdele z marelo prebutalauser posted image
pol morm poklicat G. k tale izcedek je sam še huj kr ene grudice pa tak rumen pa na sploh ful čudenuser posted image
nč grem ležat k dans sm pa taka k da nebi že cel let spala
nč lepo se mejte

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2313
5.3.2009 11:02:29   
Anonimen
Indy pa vse najboljše!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2314
5.3.2009 11:07:39   
vila MaLiNa
Larilu ti se pa le čim prej pozdraviuser posted image ... to pa že traja in traja... Res upam, da bo kmalu pomlad tu, da ne bomo zaprte v prostorih in da se bomo nadihale svežega zraka, ter da bo teh prehladov, pljučnic in grip KONEC!!! Tudi sama sem bila letošnjo zimo kar trikrat bolanauser posted image  Pa prej dolgo časa nič, upam, da bo še naprej takouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
5.3.2009 11:52:01   
barika
INDY, VSE NAJBOLJŠE!!!!!user posted image user posted image

"babnce" moje, a se zavedate, da bomo naslednji mesec že na poloviciuser posted image user posted image user posted image , kok gre pa tole hitro

Neposredna povezava do sporočila: 2316
5.3.2009 12:04:58   
Anonimen
user posted image
Erdbeere

Evo mene, najprej indy iskrene čestitke za rojstni dan user posted image user posted image  Jest ga pa jutri praznujem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: indy0024

Jaz imam samo eno vprasanje za vas,ali imate vsak mesec pregled?ker jaz sem ga imela zacetek februarja,sedaj ga imam pa sele 20.4 a je to normalno?pa prosila bi vas za cimvec odgovorov.Hvalauser posted image

Js imam sedaj preglede pri svojem G na 6 tednov, torej včeraj, naslednji pa 14.4. Potem ga imam čez 4 tedne. Za naprej še ne vem. Se mi tole pri tebi zdi pa res malo preveč časa...

Tole sem pa jaz po mojem specialka. Prvi pregled sem imela 19.1., potem sem imela NS, ok sej je bila pri moji G, samo vseeno in zdaj imam naslednji pregled 21.4.....kdo je pol rekorder user posted image user posted image

Nič grem naprej, delat namalicala sem se, zdej bo pa lažje.

Lepo se imejte.

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2317
5.3.2009 12:05:13   
baby blue
ma pri nas je tako čudno vreme... je bilo že tako lepo sončno in toplo prav za martinčkanje prijetno sedaj pa dežuje pa shladilo se je... pa še malo snega je zapadlo sicer lih mal ampak je bolj moker in težek sneg... upam da tole čimprej pobere in da bo pomlad pa toplo...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
5.3.2009 12:26:44   
kepica
Jaz se pa danes nalivam z zelo močno limonado in moram pohvalit moj želodec, ker je tihouser posted image user posted image user posted image Nič kruljenja, pretakanja in tiščanja.  Sicer nisem še ne vem kaj jedla, ampak je to že ful dosežek, da imam dopoldne mir. Bom videla, kaj bo po kosilu.
Ah, kok se fajn počutimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2319
5.3.2009 12:29:00   
sontschica
jaz pa sploh ne vem kaj naj naredim, da bom več tekočine spila. vedno sem bila med tistimi, ki spijejo do 3l tekočine na dan v vseh letnih časih, zdej pa kar ne morfem. voda mi ima čuden okus, sok ni dober, čaja ne morem skoz pituser posted image user posted image user posted image  tako da spijem komaj l tekočine na dan, kar je absolutno premalo.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
5.3.2009 12:48:10   
Sarchi
indy vse naj naj, čestitam, pa lepo nosečnost ti želim! user posted image user posted image user posted image

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 2321
5.3.2009 12:49:41   
Anonimen
user posted image

čestitke vsem za uspešne preglede.user posted image

tudi jaz komaj spravim liter , no malo več tekočine vase. pijem pa cedevito, ker mi drugo ne gre. zato bi jaz tudi nasvet kako spit več.

Neposredna povezava do sporočila: 2322
5.3.2009 12:50:18   
Anonimen
user posted image
indy vse najboljše pa lepo nosečnost ti želim! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sarchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2323
5.3.2009 12:51:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

jaz pa sploh ne vem kaj naj naredim, da bom več tekočine spila. vedno sem bila med tistimi, ki spijejo do 3l tekočine na dan v vseh letnih časih, zdej pa kar ne morfem. voda mi ima čuden okus, sok ni dober, čaja ne morem skoz pituser posted image user posted image user posted image  tako da spijem komaj l tekočine na dan, kar je absolutno premalo.

uff jaz še tok ne,jaz na dan popijem 3-4 dcl in to je to k če pijem več letim školjko objemat,tko da večinoma mam čez cel dan same bonbone v ustih k edin to mi mal pomaga sam k sm jih že prov sita pa k še vsi ne pomagajouser posted image če bi pa sam en požirk limonade nardila bi že objemala predrago wc školjko tko da super da vsaj enim pomagauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2324
5.3.2009 12:51:52   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

sontschica men se dogaja čist enako, po eni strani je hecno k sm žejna se mi zdi pol pa k bi blo za pit pa mi ne gre. sigurno premal spije. joj se bomo mogle kr pomatratuser posted image

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?