škorpijončica -> RE: Septemberke 2009 (3.3.2009 19:30:17)
|
Živjo Tudi jaz sem imela včeraj NS, ampak zvečer, ko pa sem prišla domov, vam tudi napisat nism mogla kako je bilo, ker sem bila tako utrujena, da sem sede zaspala.. No, vidla sva naš plodek, kako je lebdel v maternici, ful živahen ni bil, pa skoz se je stran obračal, kot da ga motmo. Prvo mi je povedal, da je dobr znak, da ima noska, lepo sta se vidla tud mehur in želodček, možgani so razviti, dve nogice, dve rokice in nobenga lulčka. Napoved je zelo dobra, verjetnost 1:12000. Velik je 6cm in pol, kar je malo premalo ampak mogoče je bil pač kasneje spočet pa v resnici še nisem v 14 tednu. Tudi srček bolj počasi bije, 155-krat na minuto, zgleda da je počival, al bo pa športnik. Sem pa vesela, da mi je uspelo zdravnika prepričat, da mi pregled posname na cd, tako da se zdaj čudijo vsi domači in prijateljice, jst pa vsa ponosna seveda. Vse, ki vas NS še čaka, pa se ne sekirat, sej boste vidle, da se bo vse v redu izteklo, tudi če so rezultati malo slabši, to še nič ne pomeni, kar pogumno, se ni treba nič bati. Držim pesti za vas. Tule pa še slikca moje punčke; [img]http://www4.slikomat.com/09/0303/ol4-plodek_thumb.jpg[/img]
|
|
|
|