|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
2.3.2009 11:26:01   
baby blue
waaaaaaaaaaaaaa kako sem enim fovš ker že regrat jeste... user posted image user posted image jst bi ga tud... so se mi kar sline pocedile... ja biftku se tudi sama težko upiram... pa red bullu tud user posted image ...  sem si zadnjič kupila od babylove olje za nosečnice proti strijam... sicer ni še nič opazno ampak tam piše od prvega meseca nosečnosti da je priporočljivo mazanje... sicer sem se malo nasamarila ker sem vzela olje in ne kreme tak da naslednjič bom kupila kremo 

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
2.3.2009 11:27:28   
altaja
sontschica: kako je na e-bayu s plačevanjem po povzetju ne vem, bom pa mojga vprašala, on je bolj za take zadeve. Dugače pa poslušam srčka na cca 3 dni, pa še to sam za minutko, da vidim kje je pa kako srček dela. Mam kr en čuden občutek da ga ta sonda moti, ker mi po določenem času kar uide. Kar je normalno, zdej majo itak ful prostora in skače sem ter tja. Je pa res, da se utrip čedalje lepše sliši (glasneje).

A ti ga posodim za en teden?

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
2.3.2009 11:36:40   
altaja
baja*: jaaaaa, že 15.teden. Jst sicer po pdp spadam med avgustovke (28.08.), ampak sem kr tle user posted image , mi je fajn u vaši družbi.

Hlače sem kupila v H&M, so ble 40 eur. Sem navajena dat najmanj 40 eur ker nimam ravno velike izbire hlač, sem precej visoka in so mi hitro kratke, če so pa dovolj dolge, so pa preširoke. Tko da se moram s cenami kar sprijaznit. So mi pa všeč, jih bom tud še pol nosila user posted image  - bodo fajn za kak piknik ker se vedno preveč najem user posted image  

V C&A mi ni blo pa čist nič všeč!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
2.3.2009 11:38:02   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

hvala, vendar ni tok nujno...pol ti ga pa ne bi hotla dat nazajuser posted image user posted image user posted image  (sej ne, hecam se)

sej še 2 dneva pa korakamo že v 14 teden, ti boš pa tako ali tako zelo kmalu čutila prve brcike (vsaj tko sem brala pri avgustovkih...da so jih rahlko čutile že v 16 t).

baby blue jaz imam tut to olje...meni je pa fajn, jaz sem se pri nakupu v bistvu zmotla, sem mislila, da je krema, bilo je pa olje. vendar sem zelo zadovoljna. se ful hitr vpije v kožo, kar pomeni, da imam zelo suho kožo.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
2.3.2009 12:00:11   
baby blue
no sej potem sva pa isto naredile... jst sm se tudi zmotila pri nakupu... sem šele doma videla da piše olje...user posted image no pa saj ni tak slabo mi je všeč da se hitro vpije in lepo razmaže že z malo količino... 

Neposredna povezava do sporočila: 2105
2.3.2009 12:05:46   
baja*
točno ja, počasi bo treba kako kremo nabavit... prvič sem se že od samega začetka pridno mazala, zdaj se pa še spomnila nisem... res je, ko pravijo, kako se prva nosečnost razlikuje od drugih... nimaš tolko časa, zato kr leti mimouser posted image

baby blue meni se je red bull že zdavnaj zagabil - nekje od tistih časov, ko smo ga mešali z vodkouser posted image user posted image user posted image

So mi pa všeč, jih bom tud še pol nosila user posted image  - bodo fajn za kak piknik ker se vedno preveč najem user posted image   

dobra idejauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2106
2.3.2009 12:06:12   
SONČEK LARA
Pozdravljene

se malo javljam, ponavadi samo na hitro preberem nimam časa za komentarje, bom se potrudila in malo več sodelovala.

Če pokličem za nuhalno v dravlje in zahtevam pregled pri pušenjaku ali ima katera izkušnje ali je ptoem on pri samem pregledu? res si želim imeti njega.

Jutri imam pregled glede ciste v leonišču, držite pestke, da bomo prišli do pozitivnega zaključka.

Se vam jutri javim

uživajte

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
2.3.2009 12:08:18   
yenny
Oj živjo!Tudi jaz imam to olje in mi kar ustereza,niti vonj me ne moti.Sem prej imela neko kremo pa mi je grozno smrdela,sploh na koži in sem mogla potem vsak dan preoblačiti pižamo,ker se je kar noter zažrl ta vonj.Nisem je mogla porabiti do konca in sem jo zabrisala v smeti.
Mi začenjamo 12 teden,naslednji torek bo nuhalnauser posted image .
Seks se pa počasi vrača,počasi ampak važno da gre na boljše,tako,da moram vsaj to izkoristiti,dokler me spet ne mine.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2108
2.3.2009 12:22:53   
sontschica
sonček lara itak da bomo držale pesti, da se vse dobro izteče.user posted image user posted image

jaz bi si tut mogla počasi kupt kakšne nosečniške hlače, ker vse user posted image  pravijo, da če bi vedle, da so tako udobne, da bi jih že prej kuple. počakala bom še do naslednjega tedna, ko imam zagovor, pol pa v šoping.

pa rekla sem si, da bom samo za dušo kupla kakšnega pajacka za mojga user posted image . sem pridna in še nič ne nakupujem, pa ve?  

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
2.3.2009 12:25:58   
barika
Punce, pošpegajte še v ZARO, v celjski zari so baje (kolegica si jih je tam kupila) ful lepe nosečniške kavbojke ... cena, na žalost ista kot v HM, ja morejo služit nan osečkah, drugače ne greuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2110
2.3.2009 12:54:49   
vila MaLiNa
user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (?user posted image . ,?user posted image .)   NAS. PREGLED  NS  SPOL

28.08. 
altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )      06.03.    

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2.user posted image      30.03    24.03.(AC)
tulpek (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )      03.03.    

31.08.  
veselka (27)          (1.user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   

01.09. 
Tanchy (?)               ( 2. user posted image , 1.user posted image  ?.?.

02.09. 
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0.user posted image )     12.03. 
Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image   19.03.
tinec78 (30)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0.user posted image )     04.03.

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     25.03.  
cembi (28)               (2.user posted image , 0.user posted image )     ?.?..
TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 

04.09.  
ne vem (29)             (3.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
Kruce Fiks (37)        (2 user posted image . , 1.user posted image )  07.04. 31.03.(AC)

05.09. 
enaS (32)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.

06.09.  
pingi (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     17.03.    
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.    
koss (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )       ?.?.    

07.09.  
oktavija (28)           (2user posted image . , 1.user posted image )    27.03.   
škorpijončica (20)   (1 .user posted image , 0.user posted image )    11.03.   02.03.
Tamika87 (21)        (1. user posted image , 0.user posted image )    05.03.   06.03.

08.09. 
draja (29)               (2user posted image . , 1.user posted image )    13.03.   

09.09. 
cukr07 (27)             (1.user posted image , 0. user posted image )    24.03.   
S1902 (29)              (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0.user posted image )     02.03.  
zadovoljnalana(?)    (?.user posted image , 1.user posted image )      ?.?.

10.09.  
baja* (29)                (2. user posted image , 1.user posted image   04.03.   06.03.
JaLuca (32)              (3.user posted image , 2.user posted image    23.03.  02.03.
tejabrina (?)             (?.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.
Pupček (28)             (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?.

11.09.  
jpnincy (25)              (1 . user posted image , 0.user posted image )   01.04. 

12.09.  
Casiopea (28)             (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.
Chebelzza (28)           (2.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.  02.03.
darjau (28)                 (3.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.  03.03.
kepica (27)                 (4.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.  02.03.

13.09. 
Anonimen user posted image  (28) (4.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.       02.03.
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   11.03.  03.03.
pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.
mojgal (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.       12.03.
indy0024 (25)            (1.user posted image , 0.user posted image )    20.04.  04.03.

14.09. 
Sarchi (28)                  (?. user posted image , ?. user posted image  30.0304.03.

15.09.  
Barbka26 (25)            (1. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.     04.03.

16.09. 
majica (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )     26.03.  02.03.

18.09.  
BBP(26)                       (1.user posted image , 0.user posted image )    10.03.  11.03.

19.09.  
Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0. user posted image )    17.03.  13.03.
miki_miska83 (?)       (?.user posted image , ?. user posted image )      ?.?.   ?.?.
Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     10.03.   10.03.
zorion  (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     18.03.  19.03.

20.09. 
larilu (23)                    (3. user posted image , 1.user posted image )   03.0412.03.
noa1  (33)                   (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?.
yenny (34)                   (2. user posted image , ?.user posted image )     ?.?.  10.03.

21.09.  
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?.  11.03.
nussy (28)                   (?.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.  10.03.

22.09. 
ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
klaja (28)                     (3.user posted image , 2.user posted image )     ?.?.

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2. user posted image , 1.user posted image )    09.03.(gen.p.)

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , ?.user posted image )     09.03.  18.03.
ja.lo09 (28)                  (3.user posted image , 1.user posted image )     09.03.

25.09.  
*kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )      05.03. 18.03
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1.user posted image )      16.03.

26.09.  
Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )      11.03.
tažana (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.

27.09. 
Anonimna  user posted image  (31)  (?.user posted image , ?.user posted image )         ?.?.
Anonimna user posted image   (?)    (3. user posted image , 1.user posted image )       09.03.
jullie (27)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?.?. 17.03
Nataša31 (?)                (2. user posted image , 1. user posted image )      ?.?.

28.09.  
dolenjka (?)                  (2.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1.user posted image )       27.03.

29.09. 
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1.user posted image )       12.03.   17.03

30.09.  
Bety11 (43)                 (x.user posted image , 3.user posted image )        11.03.  18.03
nincika (24)                 (1. user posted image , 0.user posted image )       06.03.   

xx.xx. 
Anonimna D (?)            (2. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
črviček (?)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
picabo (?)                     (?. user posted image , ?.user posted image )        ?.?. 
poloko (?)                     (?. user posted image , ?.user posted image )        ?.?.  23.02.
punčka10 (24)             (1.user posted image , 0user posted image )         ?.?.
smetanca (?)                (?.user posted image , ?. user posted image )        ?.?.

Skupaj:
77
Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25
user posted image   user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?
  •  

(odgovor članu vila MaLiNa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2111
    2.3.2009 13:02:29   
    ja.lo09
    Par dni nazaj sem bila v mariborskem C&A ju in sem videla prav lepe kavbojke ki sem jih že skoraj kupila, vendar bom še malo počakala. Nočem prehitro noret, zaenkrat si pomagam z starimi hlačami, kjer napeljem gumico, malo odprem zadrgo in dolgo majico pa je. Tudi za bebico še ne bom nič kupovala, ko pa bom bom kupila nevtralno barvo. Ne bom spraševala za spol, tudi prvič nisem, to presenečenje si bova z mojim dragim prihranila za konec. Ampak glede na to da ta nosečnost poteka popolnoma drugače kot prva, bo sedaj mogoče fantek. Ampak mi je čisto vseeno, hočem samo zdravega dojenčka.

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 2112
    2.3.2009 13:22:13   
    vila MaLiNa
    Dober dan čvekeuser posted image
    Sem si drznila seznam posodobitiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

jaz bi tut mela angelsounds, pa ga ne morem kupt preko ebaya, ker nimam kreditnih karticuser posted image user posted image ...očitno bo res treba počakat na brcike.

Sej bomo kmalu začele čutiti naše male razgrajače kako skačejo v našem trebuhuuser posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

pr men je standard skoz slabo,špika me non stop tko da večinoma ležimuser posted image ampak ok bomo že preživel tole.

Upam, da boš kmalu bolje user posted image  Pa še enouser posted image  in enega user posted image . Pri tebi se mi pa zdi, kot da ti je bila kakšna ženska fovž (ko si dobila služba, postala srečka nosečka...) pa da je malo pocoprala vse skupaj... Sicer pa... sej se vse obrača. Me pa veseli, da si optimistična in pozitivna. Le tako naprejuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Jutro,
    evo za seznam, naslednji pregled imam 25.3. pa ne vem, a je to že MF ali ne, ker bo tam blizu 17 tedna, ali je pred MF še en pregled. sem malo pozabilauser posted image user posted image

MF naj bi se izvajala okoli 20t in bolje, da se kasneje kot prej - se več vidi. Bomo mogle še kar malo počakatiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Dež, regrat...user posted image user posted image user posted image ...Nemorem dočakati. Odkar sem noseča ne prenesem kisa. Uporabljam limono. Kis mi obrne želodec, če ga samo zavoham na daleč.

VilaMalina...Jaz večkrat pogledam tvojo slikico s NS...Imaš tako lepega dojenčka...user posted image

lp

Meni pa kis neznansko pašeuser posted image , solata mora pri meni biti na jedilniku vsak dan. Ni mi pa do kislih kumaric.
    Bety saj še malo pa bomo tvoje slikice občudovaleuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

sontschica meni tudi ni več slabouser posted image  pa tudi jaz sem že parkrat pomislila na seksuser posted image user posted image  ampak samo pomislilauser posted image  je pa začetek, a ne?user posted image

lep dan vam želim!

Tudi jaz, tudi jazuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Hej punce...žalostno...Prebrala sem, da je *** rodila otroka s spino bifido....

Sem šla na wikepedio prebrati kaj je to... Nič kaj fajnuser posted image  Držim pesti zanjo, da bo močnauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: teta tulpa

Mi smo že imeli merjenje nuhalne, z našim user posted image  je vse OK.  Naslednji pregled imamo drug teden, v torek.  Sem vprašala za spol, vendar se ni čisto dobro videlo. Ampak mi je sedaj prav vseeno, kaj bo, samo, da bo naše male bitjece zdravo.

Ali ste se že kaj zredile???

Meni še kar nekeko uspeva, da se malo držim nazaj, kljub zaprtosti, kar je prava nadloga.

Tudi slabost se še kar pojavlja. Pa še kosti so me začele boleti.

Ja, ja, se že pritožujemo, kako je zoprno biti spet noseč.
    user posted image  

Me veseli, da je vse vreduuser posted image  
    Sama sem se zredilauser posted image  in to od začetka nosečnosti za 2kg, koliko bo pa tehtnica pri ginekologu v sreo pokazala je pa drugo vprašanjeuser posted image
    Tulpa... sej je forum tu zato, da malo pojamramo in da se potem bolje počutimouser posted image  Tukaj vse razumemouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

Hej user posted image ,
    vikend je mimo, sončka tud ni več, jzt še zmer v postelji, sicer je visoka vročina padla, še zmer pa vneto grlo in kašelj, joj kolk se to počasi cajtauser posted image .

Upam, da se kmalu pocajtaš. Tudi sama že drugi teden za povrsjo kašlam, grlo me vsaj ne boli več. Bravo, da ni vročineuser posted image user posted image user posted image

Hlače sem kupila v H&M, so ble 40 eur. Sem navajena dat najmanj 40 eur ker nimam ravno velike izbire hlač, sem precej visoka in so mi hitro kratke, če so pa dovolj dolge, so pa preširoke. Tko da se moram s cenami kar sprijaznit. So mi pa všeč, jih bom tud še pol nosila user posted image  - bodo fajn za kak piknik ker se vedno preveč najem user posted image   

Tudi jaz spadam v ta klubuser posted image

Glede mazanja trebuškov - jaz se mažem kar z oljem od Justa, ker mi je fajn in mi lepo diši, pa še hitro se vpije in kože je lepo gladkauser posted image  Drugače imam pa ful suho kože trenutno...

A že kaj razmišljate kako boste opremile otoško sobico?

Uff... če sem pa kaj izpustila se pa globoko opravičujemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2113
    2.3.2009 13:31:48   
    ja.lo09
    Sem se še nekaj spomnila da vas vprašam. Jaz imam še vedno močan izcedek, ki je vlačljiv včasih prozoren, časih belkast, včasih tudi rumen. Ali ga ima še katera, ali pa bi moral že sedaj zginit. Ampak nič pa me ne boli ali srbi, tako da menda ni vnetje.

(odgovor članu ja.lo09)
    Neposredna povezava do sporočila: 2114
    2.3.2009 13:32:09   
    Sarchi
    user posted image hvala za vse pike poke, sam da bom bolš. dns že cel dan neki dremam, sem že posumila da je tega tudi pikica kriva in n sam to da me je tale virus zmatru. kr neki mi pa ni jasno, vse kar pojem mi je pol slabo in kr v grlu čutim k rine nazaj. jej jej a ne bo konca s temi rečmi.
    indy0024 pegled imam v postojni. ja tud mene tko prehajajo strašne misli pa si rečem da ne da itak je ok, sam v podzavesti pa res neki kr en strahec.mormo bit optimistke. ojej od hlač se že pogovarjate, joj mislm da ko bom jzt iz postle ustala in se za službo hotla napravt da bo tud mal že problemčke. kul za nasvete tko da bomo šli v šoping, upam da konc tedna k bom ok...

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 2115
    2.3.2009 13:34:46   
    sontschica
    IZVIRNO SPOROČILO: ja.lo09

Sem se še nekaj spomnila da vas vprašam. Jaz imam še vedno močan izcedek, ki je vlačljiv včasih prozoren, časih belkast, včasih tudi rumen. Ali ga ima še katera, ali pa bi moral že sedaj zginit. Ampak nič pa me ne boli ali srbi, tako da menda ni vnetje.

jaz ga imam tut, je pa na različne dneve v različnih odtenkih. sam mislim, da s tem ni nič narobe.

(odgovor članu ja.lo09)
    Neposredna povezava do sporočila: 2116
    2.3.2009 13:35:27   
    Sarchi
    čau, ja tud jzt ga mam kšn dan bolj kšn dan manj, in ravno tko je tud bl rumenkast večkrat. ne ja.lo09 ne skrbi nič, je to ok, dokle ne srbi ali pa ni zlo sesirjen. takrat navadno gre za glivično vnetje in so potrebne svečke. sama uporabljam kar dnevne mini vložke, že en slab mesec. tko da brez srkbi.

(odgovor članu ja.lo09)
    Neposredna povezava do sporočila: 2117
    2.3.2009 13:37:15   
    sontschica
    no zdej pa počasi šibam iz službe domov nato pa na pregled. vam poročam, kako je bilo.,

(odgovor članu Sarchi)
    Neposredna povezava do sporočila: 2118
    2.3.2009 13:39:14   
    Sarchi
    ok sontschica fajn odpravi.

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 2.3.2009 13:40:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 2119
    2.3.2009 13:42:18   
    altaja

hvala, vendar ni tok nujno...pol ti ga pa ne bi hotla dat nazajuser posted image user posted image user posted image  (sej ne, hecam se)

Ne, resno. Z veseljem ti ga posodim. Tko da...ti sam rec... Iz katerga konca Slo pa si?

Neposredna povezava do sporočila: 2120
    2.3.2009 14:18:45   
    Picabo
    Pozdravljene!

Vse bodoče mamice, ki ste že uspešno opravile NS BRAVO BRAVO in čestitke, sedaj res lahko mirno uživate v tem čudovitem obdobju. Sončnica in Oktavija vidve imata pa res super rezultat, upam, da se vama pridružim v tem ;))) user posted image

Še en nasvet user posted image  za vse ostale: so mi pregledali kri in imam dokaj visoko raven hemoglobina (140), naj povem, da se mi dozdeva, da je to zato, ker redno pijem koprivin čaj (koprive same naberite na čistih področjih in jih posušite), čaj je dober in tudi sicer blagodejen, ker da veliko energije, katero pa vse potrebujemo. Vseh zelišč sploh ne smemo uživati, vendar kopriva ni na seznamu prepovedanih tako, da kar pogumno, sploh tiste bolj slabokrvne.

Srečno!

p.s. sem v 10t...

(odgovor članu ja.lo09)
    Neposredna povezava do sporočila: 2121
    2.3.2009 14:19:26   
    baby blue
    Punce tiste ki ste imele NS pri Strahovi v Domžalah?... a ste dobile samo natisnjene slikice ali vam jih je zapekla tudi na CD?...

sontschica poročaj potem kako je bilo... fajn opravi

(odgovor članu altaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2122
    2.3.2009 14:47:53   
    Picabo
    Nisem še čisto naštudirala tega foruma, priznam, da se še lovim... ne vem ali se za to odpre nova tema ali kako?!

Zato kar takole povprašam: sicer je do previjanja še razmeroma daleč, pa vseeno že razmišljam o tem, da bi za dojenčka uporabljala pralne plenice iz bombaža? Ima morda katera že izkušnje s tem (sploh tiste, ki ste sedaj noseče drugič ali tretjič)? Nekaj sem prebrala, odločila se bom kasneje, sedaj sem nekako 70%, da bi se odločila za to. Baje so zelo "prijazne" do otroške kože...

Lep pozdrav vsem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2123
    2.3.2009 14:48:31   
    barika

IZVIRNO SPOROČILO: ja.lo09

jaz ga imam tut, je pa na različne dneve v različnih odtenkih. sam mislim, da s tem ni nič narobe.

jaz ga imam tudi, še posebej, ko me razganjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2124
    2.3.2009 14:51:51   
    barika
    IZVIRNO SPOROČILO: Picabo

Nisem še čisto naštudirala tega foruma, priznam, da se še lovim... ne vem ali se za to odpre nova tema ali kako?!

Zato kar takole povprašam: sicer je do previjanja še razmeroma daleč, pa vseeno že razmišljam o tem, da bi za dojenčka uporabljala pralne plenice iz bombaža? Ima morda katera že izkušnje s tem (sploh tiste, ki ste sedaj noseče drugič ali tretjič)? Nekaj sem prebrala, odločila se bom kasneje, sedaj sem nekako 70%, da bi se odločila za to. Baje so zelo "prijazne" do otroške kože...

Lep pozdrav vsem.user posted image

jaz jih nisem uporabljala, ima mali kr te za enkratno uporabo, lahko si pa preračunaš cenovno, koliko rabiš plenictistih podložk ali kaj so, koliko praška boš porabila, kje jih boš sušila itd. itd .. men se cenovno ne splača, ker malemu kupim kr lidlove plenice za čez dan (7€ ali manj za 50 kosov) in pampers za ponoči, prej pa dm ove za čez celi dan -jumbo paket za 14€

(odgovor članu Picabo)
    Neposredna povezava do sporočila: 2125
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
    Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?