veselka -> RE: Septemberke 2009 (20.2.2009 19:17:49)
|
sontchica, tveganje imam 1:5671 za DS, za druga dva sindroma pa precej manjše. gin. je rekla, da je rezultat uredu, čeprav še vedno ne vem, kaj točno to pomeni. šla sem pol vseeno še na dvojni hormonski test, ker je pač NS samo 90% zanesljiva. aja, naslednji pregled imam 17.3. [sm=smiley1.gif] meni prsi kr rastejo, tko da sm popolnoma napolnila svoj modrc in čez. bo treba po novega, ker je ta največji. ne bi pa rada, da bi blo preveč, da ne bi kasneje vse splahnelo in bi pol namesto joškic imela čajne vrečke [sm=smiley36.gif] jutri pa greva v ikeo v padovo po postlo (pa še druge stvari)... juhu... se že ful veselim. nov jogi je že doma in čaka [sm=smiley4.gif] in bova jutri končno spet spala na normalni višini [sm=smiley1.gif] pa čez teden bo treba po kakšno krilce, ker rabim za neko prireditev, pa še pogrešam krila nasploh. do zdej sm kupla samo troje hlač, za obleko se mi pa zdi, da še nisem dovolj okrogla [sm=smiley36.gif]. me pa tud skos skrbi, da me bo tm spodi zeblo, ker se odkar sm noseča zavijam ko eskim in se sprašujem, kako sem preživela vsa ta leta brez vseh teh plasti oblačil, ki jih zdej nase navlečem [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif] ste pa bogice, ki vam je še vedno slabo [sm=smiley31.gif]. meni na srečo ni več, vsaj ne kontinuirano. me pa kej do slabosti spravi, npr. zobna pasta, pa sm se učer spet pobruhala, sam ni blo hujšega. je samo zoprno. večji del sm pa ko rožica. pa bo bušiju se skos božam. kolk ste se pa že kej zredile? jaz sem se samo v zadnjem mesecu in to 2,5 kg.
|
|
|
|