Picabo -> RE: Septemberke 2009 (16.4.2009 11:45:37)
|
Živjo punce! Jaz bi vam pa rada rekla, da tiste, ki ste doma in vam ni treba strogo počivati, uživajte v tem času sedaj. Jaz sem včeraj delala 11 ur in sem bila čisto izmučena in kar je najhuje danes ponoči zaradi službe nisem mogla spati od treh dalje (skrbi kako bo vnaprej, ko bo trebušček vedno večji in bo še težje zame)... Preveč vsega, dela, pričakovanj in pritiskov. Edina rešitev je, da bi šla na bolniško, vendar, se mi zdi tudi neumno, da ne sprevidijo, da jaz pač želim delati 8 ur (pa saj to je dovolj!) in nič več. Zakaj bi morala iti na bolniško? Prav jezna sem danes o vsem poročala direktorju, vendar drugega izhoda ni, saj "vrhovni" ne dovolijo dodatne pomoči. Res sem jezna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] oz. žalostna. Pomagati ne morete, potarnala sem, ker, ko berem vas vidim, da vas je veliko doma in res zavestno uživajte v tem. Vikend pa je super, samo da vse pospravim, operem, zlikam in ostane le še nedelja... Še malo bolj vesela plat: kar se pa tiče Bety, ti bi lahko imela nick name HEMOGLOBIN BEJBA :))), pa Veselka tudi ;)))
|
|
|
|