SONČEK LARA -> RE: Septemberke 2009 (9.4.2009 12:49:01)
|
pozdravljene sonosečke tudi jaz se pridružujem tistim ki so malo manj razpoloženi. Jaz sicer nisem slabe volje, se pa ne počutim nekaj dobro, ledveni del me boli in ne vem zakaj. Bo že minilo No včeraj sem bila na telovadbi, fenomenalno, vodi višja medicinska sestra, in je prav fino ker je iz tega foha in smo imele najprej eno uro aerobne vaje, raztezanje, itd. na koncu pa potem še pol ure pogova o porodu, dihalne vaje (ne da se primerjat z materinsko šolo), vajke za medenično dno, res dobr, in ne boste verjele brezplačno, kar se danes redko zgodi ali pa sploh ne. Glede posteljic imamo mi za prvo mere 140*70 in je res fajn saj je tako velika, da zdrži vse do tretjega leta ko se ponavadi otroka preseli v večjo (normalno) posteljo. Draja tudi mi imamo tradicionalen družinski košek, in je res kot si napisala super ker je na koleščkih in mi je blo fajn sem otroka imela vedno v dnevnem prostoru čez dan za spanje,... Peka potice, barvanje pirhkov...ja vem da bi mogla, pa ne bom, ker se ptoem vse sam valja in na koncu meče stran. Itak gremo iz sobote na nedeljo k njegovim, bomo tam farbali. pa itak vsega boga potem dam zvlečemo in res brez veze da imamo še doma zalogo jajc in potic. Ja prelep dan še naprej vsem
|
|
|
|