|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009
16.1.2009 12:38:13   
zana21
Punce mene lahko brisete z seznama,saj je bil SS.
Na ciscenje mi ni treba saj je slo samo v celoti.
Iz srca vam hvala za vse pesti in dobre zelje. user posted image  

Vsem ostalim pa zelim lepo preziveto nosecnost,in upam da se se to leto najdem na tem delu foruma.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 376
16.1.2009 12:44:14   
sontschica
joj zana21 pa tok sem držala pesti zate. očitno ti žal že ni bilo namenjeno. nič se sekirat, jst sem prepričana, da bo zate spet kmalu posijalo sonce. sam obupat ne. sej maš doma že enga user posted image , ki ti bo vlil nove moči.

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 377
16.1.2009 12:53:12   
zana21
Imam dva user posted image  .
Tud jaz ne bom obupala.

Neposredna povezava do sporočila: 378
16.1.2009 12:57:43   
kepica
joj zana21user posted image  žal mi je za tvojo pikico...vem, da mala dva nista tolažba, če si želiš še enega. Tega jaz nisem razumela, ko sem doživela ss, ko so mi vsi govorili, da enega že imam, naj se ne sekiram. Pa to ni omililo bolečine. Želim ti, da tole čim prej prebrodiš in da čimprej spet zagledaš user posted image
Drži seuser posted image

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 379
16.1.2009 13:06:28   
sontschica
zana21 se oprvičujem, sem očitno spregledala, da imaš 2 user posted image .

kepica nisem mislila na tak način. je pa vseeno boljše, da imaš že enega ali pa 2 user posted image , kot pa npr. nekatere, ki nimajo nobenih user posted image , pa doživljajo SS-e. zmeri je treba gledat na stvar z dveh zornih kotov.

vem pa da bo zani21 še letošnje uspelo zagledati user posted image  in mogoče tudi user posted image .

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 380
16.1.2009 13:31:19   
barika
joj Žana, prav hudo mi je user posted image user posted image user posted image , upam, da čez 3 mesece zagledaš el lep debel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 381
16.1.2009 13:39:31   
spelch
zana 21 tudi meni je žal...ampak ne obupati...enkrat bo posijal sonček zate in ti prinesel velikega sončka....jaz sem stara 18 let in je moja prva nosečnost, za prvi pregled pa še ne vem kda ga bom imela.... po svojih izračunih pa imam PDP 10.9.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 382
16.1.2009 13:55:31   
sontschica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image  PDP / NICK (STAR.)      (?. user posted image ,?. user posted image )        1. PREGLED    NS

user posted image   24.8.  Lorian (37)  (3.user posted image ,3. user posted image )   27.01
user posted image   28.8.  altaja (27)         (1. user posted image , ?user posted image        26.01.
user posted image   30.8.  Anonimenuser posted image  (26) (1.user posted image , ?user posted image )     23.01.     12.02.
user posted image   30.08.  sarajan (?)            (1.user posted image , ?user posted image )            ??
user posted image  30.08.  eva Ana (?)          ( 1.user posted image , ? user posted image )               23.01.
user posted image  01.09.  Anonimen user posted image  (?) ( 1.user posted image , ?user posted image )             ??
user posted image  01.09.  Tanchy (?)        ( 2.user posted image , 1. user posted image )                  ??
user posted image  01.09.  vila MaLiNa (26) ( 1.user posted image , 0 user posted image )             4.02. 
user posted image  02.09.  tinec78 (30) ( 1.user posted image , 0 user posted image )             22.01. 
user posted image  04.09.  ne vem (29) ( 3.user posted image , 1. user posted image )             16.01. 

user posted image  05.09.  Anonimenuser posted image  (?) ( 3.user posted image , 2.user posted image )       19.01.     17.02.
user posted image   05.09.  barika (24) Ce ( 2. user posted image , 1. user posted image )               23.01.
user posted image  05.09.  enaS (32)  LJ     ( 2. user posted image , 1.user posted image )                  11.02.
user posted image   05.09.  Pia67 (41) ( 2. user posted image , 1.user posted image )                       19.01.
user posted image   06.09.    pingi          ( 2.user posted image , 1. user posted image )                   04.02.       
user posted image   07.09.  Pupček (28)          (1. user posted image , ?. user posted image )                23.01.
user posted image  08.09. *TaMiKa* (21)      ( 1. user posted image , 0 user posted image )                22.01.
user posted image  08.09.   veselka (27)    (1. , ?. )     02.02.

user posted image   09.09    Anonimenuser posted image (29)  ( 2.user posted image , 1. user posted image )        29.01.   
user posted image   09.09   cukr07       (27)     1 user posted image , 0 user posted image )      10.02.   
user posted image   09.09    sontschica (23)         ( 1. user posted image , 0.user posted image )         26.01.
user posted image   10.09    oktavija (28)     ( 2. user posted image , ?. user posted image )      30.01.
user posted image   10.09   JaLuca (32)         ( 3. user posted image , 2user posted image . )   30.01.
user posted image     10.09   spelch (18)  (329330. user posted image , 0 user posted image )    ??.
user posted image   12.09.  kepica (27)            ( 4. user posted image , 1.user posted image )            20.01.
user posted image  13.09.  pika_nogavicka (22)  ( 1. user posted image , ?. user posted image )              ??
user posted image  13.09.  baby blue (?)  ( ?. user posted image , ?. user posted image )              ??
user posted image  15.09.  soncek_25 (?)  ( 1. user posted image , 0 user posted image )              ??
user posted image  15.09.  Anonimen user posted image  (33)  ( 434435. user posted image , 1 user posted image )              ??
user posted image    
 17.09.  nussy (28)    ( 3.user posted image , 1.user posted image )       03.02.
user posted image    xx.xx.  smetanca (?)    ( ?.user posted image , ?.user posted image )       26.01.
user posted image    xx.xx   punčka10 (24)  (1. user posted image , 0 user posted image )    20.01.

Skupaj: 32 user posted image

user posted image   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka   

• Neposredna povezava do sporočila: 383
    16.1.2009 13:57:47   
    kepica
    IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

kepica nisem mislila na tak način. je pa vseeno boljše, da imaš že enega ali pa 2 user posted image , kot pa npr. nekatere, ki nimajo nobenih user posted image , pa doživljajo SS-e. zmeri je treba gledat na stvar z dveh zornih kotov.

sontschica oprosti, ni letelo nate...mogoče je tako izpadlo...samo ob branju posta si me spomnila name, ko sem  to doživljala, kako sem se počutila, ko so me tako tolažili. Brez zamereuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 384
    16.1.2009 14:00:31   
    barika
    punce, kaj vam pa kej paše jest???jaz živim od mesa in tuninih sendvičevuser posted image user posted image user posted image  sladkarij pa sploh videt ne morem.

(odgovor članu kepica)
    Neposredna povezava do sporočila: 385
    16.1.2009 14:26:56   
    vila MaLiNa
    Pozdravljene souser posted image .

Žana21 tudi jaz sem upala in stiskala pesti zate, da ne bo prišlo do najhuješegauser posted image  Žal mi je.user posted image user posted image user posted image
    Kristy K. tudi zate user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo žalost kmalu odšla in da se bosta z dragim kmalu spet podala v nove boje. Ne obupaj!

Kar se pa pri meni tiče hrane.... vsak dan mi diši kaj drugegauser posted image  Prejšni teden so mi dišali vloženi šampijoni, potem rdeča pesa (vse malo kiselkasto user posted image ), no včeraj mi je zapasala francoska solata (jz jo naredim brez jajc, z malo majoneze, jogurtom in kislimi kumarcamo user posted image ) pa sem jo naredila... danes pa mi ne paše večuser posted image  No danes mi je zapasal pečen krompir in zraven korenček. Tako, da se bo to kar znašlo na jedilniku dokler mi še pašeuser posted image , samo nevem kaj zraven narediti. Mi je pa zjutraj slabo, če ne zajtrkujem. Ful piem, pa sem še zmeraj žejna. Sej vem, da moram najmanj 1.5 L vode na dan spiti, sam kaj ko je lažje reči kot storiti - včasih sem samo 2dcl tekočine na dan spila al pa še to ne user posted image  No ja... ampak časi se spreminjajouser posted image

Kako je pa z ostalimi?

Lp

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 386
    16.1.2009 14:34:52   
    sontschica
    ja kepica ni problema, vem da je zate to občutljiva tema.

men pa skor vse isto paše kot prej, sadje še velik bolj, drgač pa spijem skor 3l vode na dan in posledično skoz hodim lulat.
    slabo mi je pa zmeraj zjutraj po zajtrku, ravno takrat ko grem na vlak, zdej mi je pa še čez dan. upam do bo boljše.
    mam pa tak občutk, da mi bo prsa kr raznesl, sem si zanč kupla nov modrc , sem šla iz 85 B na 85 C, pa mam občutk, da me tut ta tišči, čeprov mi je bil v trgovini prav. a vam so tut kej zrasle?

(odgovor članu vila MaLiNa)
    Neposredna povezava do sporočila: 387
    16.1.2009 15:06:00   
    punčka10
    Hej punce.
    Zana21 tut z moje strani en velik user posted image user posted image . Je najbrž res kar pravi kepica, da ni dobra tolažba, saj enega/dva user posted image  že imaš. Ampak vrjamem pa tudi, da je sigurno bolj grozno to doživeti, če nimaš še nobenega sončka doma. Saj pri meni je bilo tako, ko mi je neka znanka, po tem ko so mi dignosticirali endomentriozo in težave z zanositvijo razlagala, da ima ona pa tudi policistične jajčike in da tut ona ne more zanosit.... Ampak sej ji takrt rekla, ti imaš doma že enega sinka, jaz bi bila pa izmerno hvaležna, če bi lahko dobila saj enega sončka, pri vseh mojih težavah. Se mi zdi težje če si na tem, ali boš sploh lahko imel enega ali pa boš ostal brez otrok, kot vprašanje ali boš imel še drugega,tretjega. Ampak punce, to je samo moje osebno mnenje, ker sem najbrž v taki situaciji. Nič pa ne rečem, če  bi mi v primeru, da bi že imela enega, to bilo lažje. Ker pač ne vem. Vem pa sigurno, da bi bila zelo srečna, da saj kaj imam in nisem ostala brez otrok, kot žal nekatere ostanejo.
    Kepica midve mava obe v torek pregled!Joj že tok težko čakam. Kdaj ga pa maš??Jst komaj ob 14.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 388
    16.1.2009 15:08:32   
    spelch
    men se ful bifteka lušta, pa ne smemuser posted image drugače pa vse jem...ker mi ni slabo pa nič, tko da vse prenašam dobrouser posted image

(odgovor članu zana21)
    Neposredna povezava do sporočila: 389
    16.1.2009 15:09:31   
    veselka
    meni je tolk hudo, ko preberem novico o SS user posted image . Zana21, zlo mi je žal zate user posted image , sem tudi sama kot mnoge upala, da se bo drugače izteklo. držim pa pesti, da bo kmal nova pikica na poti. moja sestra je morala avgusta na abrazijo, ker je plodek odmrl. ne predstavljam si kaj doživljate v teh trenutkih, no upam, da ne zvem, verjamem pa da je zelo zelo hudo.

glede hrane je pri nas bolj tko tko user posted image . večinoma niti ne vem, kaj bi jedla, tko da če se mi pa kej zalušta, pa hitro probam do tega pridt. mi je več ali manj kar skos slabo. učer mi je G celo predpisala svečke proti bruhanju, če bi blo prehudo.
    v torek sem hitro pico naročila, predvčerajšnjim pomfri s kečapom, pa še eno tortiljo s sirčkom sem si nardila, sicer je blo malo pozno po guštu, ker si sama v market niti ne upam, ker mi vse nemogoče smrdi, pa da ne bi katerega nakupovalca pobruhala, pol pa čakam mojega, da pride iz službe. učer ko sem šla v LJ h G na kontrolo, sem pri mami jedla kuhane krompirjeve svaljke s paradižnikovo omako user posted image . danes? no, danes je tak dan, ko nimam pojma. naročila sem breskov sokec al pa marelični. trenutno pijem metin čaj, da mi malo želodec pomiri, ker ne bi rada takoj posegla po farm. preparatih. pijem tudi kolkr gre. se mi zdi, da se nama sam še sokovi in čaji nabirajo, ker mi enkrat nekaj ful paše, naslednjič mi je pa za bruhat zanič in pri tem tudi ostane user posted image .

sem pa učer dobro novico zvedla. krvni testi so pokazal, da sem toksoplazmozo že prebolela, tko da je ena skrb manj za mojo pikico user posted image .

< Sporočilo je popravil veselka -- 16.1.2009 15:11:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 390
       RE: Septemberke 2009
    16.1.2009 15:24:08   
    baby blue

PDP: 13.09.209
    Nick/starost: baby blue/ čez dva mesca 26 :)
    nosečnost: prva
    kraj: Jesenice
    1. pregled: 14.01.2009

(odgovor članu Nončika)
    Neposredna povezava do sporočila: 391
    16.1.2009 15:51:56   
    Anya22
    Tudi mene prosim na seznam, kajti ravno sanes zjutraj sem naredila CB, ki je pokazal debel +!

In sicer PDP naj bi bil po mojih izračunih 24.9.2009, to je moja 2. user posted image , prvi pregled imam 11.2.2009

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
    20.10.2009 4005g, 52 cm
    24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu baby blue)
    Neposredna povezava do sporočila: 392
    16.1.2009 16:43:42   
    yenny
    Še mene na seznam-2 user posted image ,starost 34,datum poroda po mojem izračunu 21.9.2009,prvi pregled 11.2.,sem pa iz Ljubljane.Komaj čakam vsak dan posebaj!

(odgovor članu Anya22)
    Neposredna povezava do sporočila: 393
    16.1.2009 16:47:31   
    tulpek
    user posted image
    IZVIRNO SPOROČILO: nussy

Sicer sem pa zgleda fasala virozo in že od včeraj zjutraj, plus danes celo noč preživela na wc. Mam ful hudo drisko. Upam, da to nič ne vpliva na pikico. KAtera kaj ve o tem?

Glej, da boš dovolj pila, da ne dehidriraš.

(odgovor članu nussy)
    Neposredna povezava do sporočila: 394
    16.1.2009 16:48:31   
    Anya22
    Imam  pa 25 let!!!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
    20.10.2009 4005g, 52 cm
    24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu yenny)
    Neposredna povezava do sporočila: 395
    16.1.2009 17:46:52   
    Anonimen
    30. 12. je test povedal, da smo v tretjem tednu (digitalni namreč, napredna tujina user posted image ). En dan kasneje pa so hlačke povedale, da nekaj ni ok user posted image
    AMPAK po dveh ultrazvokih, zadnji včeraj, naša mala zvezdica, tako težko pričakovana in močno zaželjena pa dolgih letih hudih težav, lepo raste. Krvavim, precej, in to brez prestanka. Ampak držimo pesti, drugega nam ne preostane. Hej, če nam je uspelo 7 tednov, zakaj nam ne bi do konca??? user posted image Držite pesti za nas...

Vse lepo vsem user posted image , user posted image , mamam, atom in tistim, ki so še bodo user posted image

(odgovor članu Anya22)
      Neposredna povezava do sporočila: 396
    16.1.2009 18:04:37   
    pika_nogavicka

Najprej en lep pozdrav vsem user posted image !!!
    Vsem, ki ste izgubile svoje pikice en velik user posted image , naj vam povem, da mi je hudo za vas user posted image
    Upam, da boste čim prej zagledale user posted image

Sicer pa se že dolgo nisem oglasila, sem bila na faksu. Malo mi je slabo, pa pol spet dobro, pa slabo... a bo že!
    Včeraj sem imela telovadbo, kmalu bom imela izpit iz nje, pa me zanima, če pravzaprav sploh lahko telovadim (stoja, preval, skok čez kozo, vzmik...) user posted image
    nočem, da bi bilo z user posted image kaj narobe, a bi ful rada naredila ta izpit!

Aja, pa še eno vprašanje, sem študentka, moj dragi pa je že zaposlen, ali lahko on vzame porodniško namesto mene? Drugo leto bom absolvetka in bi bili lahko vsi skupaj doma user posted image

Upam, da mi zna katera odgovorit na vprašanja.

Pa pobožajte svoje trebuščke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 397
    16.1.2009 18:17:47   
    kepica
    Čestitke novim nosečkamuser posted image user posted image Dobrodošle med namiuser posted image Smo v lepem, a napetem obdobju. Naj se vsem lepo končauser posted image

punčka10
    jaz imam pregled ob 10.15 Sem odmislila vse črne misli in verjamem, da je vse ok in se poskušam veselit pregledauser posted image   Že komaj čakam, da vidim mojo kepicouser posted image Držim pesti za vse srčkeuser posted image

Drugače pa mi je čez noč zastel trebušček. Danes sem komaj zapela hlače. Že pri prejšnjih nosečnostih je bilo tako in zgleda, da bo tudi tokrat. Tale naš čas je kar neroden, kar se tiče nosečniških cunjic. Najprej rabimo zimske, potem pa še poletne. Pa še tako delovno mesto imam da moram bit urejena... Bo treba najti eno ugodno varianto.
    hehe da ne govorim o modrcih. Prej sem imela 80 D, zdej pa mi že na vseh koncih vse ven gleda...in v H&M kjer sem prej kupovala modrčke, nimajo večjih številkuser posted image Bo treba v Induplate Jaršeuser posted image user posted image
    Kar se pa tiče hrane imam pa totalno zmešnjavo. V večini primerov mi paše slano in fino začinjenouser posted image pa kaj kislega, sladko pa le občasno, med tem, ko sem prej, ko nisem bila noseča, pojedla tudi pol čokolade na danuser posted image Pri prvem otroku sem jedla sladkarije in je bil fantek, bomo videli, če bo sedaj punčkauser posted image
    Slabo mi pa k sreči niuser posted image Upam, da tako tudi ostane.

(odgovor članu punčka10)
    Neposredna povezava do sporočila: 398
    16.1.2009 19:39:43   
    oktavija
    ČAO DEKLETA!!!

Evo še mene malo na raport...user posted image user posted image user posted image
    Kako ste kaj preživele dan??? Jaz kr okuser posted image ... v zabušavanju...ker sem še vedno doma na bolniški in me tudi dragi razvaja...user posted image user posted image  Sicer imam slabosti brez bruhanja ves dan, bolečine v spodnjem delu trebuha in v križu, ter zaprtost me daje...user posted image

Videla sem da se nam je pridružilo veliko novih nosečk, zato iskrene čestitke vsem!!!user posted image user posted image user posted image

Videla pa sem tudi user posted image  in izgubo zato tem borkam želim hitro okrevanje in veliko poguma za nadaljevanje nove poti!!user posted image user posted image user posted image

No pridem spet jutri pogledat kaj se bo dogajalo!!!

PA PA!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu kepica)
    Neposredna povezava do sporočila: 399
    16.1.2009 20:33:24   
    ninabr
    Pozdravljene Septembrke!

Tudi jaz bi morala biti septembrka (pdp 1.9.), žal pa se je končalo s SS v 7 tednu.

Vsem vam želim lepo nosečnost in pridne otročičke.

(odgovor članu oktavija)
    Neposredna povezava do sporočila: 400
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......