veselka
|
meni je tolk hudo, ko preberem novico o SS . Zana21, zlo mi je žal zate , sem tudi sama kot mnoge upala, da se bo drugače izteklo. držim pa pesti, da bo kmal nova pikica na poti. moja sestra je morala avgusta na abrazijo, ker je plodek odmrl. ne predstavljam si kaj doživljate v teh trenutkih, no upam, da ne zvem, verjamem pa da je zelo zelo hudo. glede hrane je pri nas bolj tko tko . večinoma niti ne vem, kaj bi jedla, tko da če se mi pa kej zalušta, pa hitro probam do tega pridt. mi je več ali manj kar skos slabo. učer mi je G celo predpisala svečke proti bruhanju, če bi blo prehudo. v torek sem hitro pico naročila, predvčerajšnjim pomfri s kečapom, pa še eno tortiljo s sirčkom sem si nardila, sicer je blo malo pozno po guštu, ker si sama v market niti ne upam, ker mi vse nemogoče smrdi, pa da ne bi katerega nakupovalca pobruhala, pol pa čakam mojega, da pride iz službe. učer ko sem šla v LJ h G na kontrolo, sem pri mami jedla kuhane krompirjeve svaljke s paradižnikovo omako . danes? no, danes je tak dan, ko nimam pojma. naročila sem breskov sokec al pa marelični. trenutno pijem metin čaj, da mi malo želodec pomiri, ker ne bi rada takoj posegla po farm. preparatih. pijem tudi kolkr gre. se mi zdi, da se nama sam še sokovi in čaji nabirajo, ker mi enkrat nekaj ful paše, naslednjič mi je pa za bruhat zanič in pri tem tudi ostane . sem pa učer dobro novico zvedla. krvni testi so pokazal, da sem toksoplazmozo že prebolela, tko da je ena skrb manj za mojo pikico .
< Sporočilo je popravil veselka -- 16.1.2009 15:11:29 >
|