klaja -> RE: Septemberke 2009 (24.3.2009 11:14:07)
|
Glede moških, tudi pri nas je tako, da si moj večerjo in zajtrk pripravi sam, kosilo pa skuham in ga tudi postrežem, to ni problem, da pa bi mu za vsako malenkost stala za ritjo, pa ne pride v poštev, razen če kaj dela zunaj, takrat mu nesem sendvič ven. Kdo pa mene streže, nihče! Moja svakinja se tudi zjutraj vstane ob 5. in naredi sinu zajtrk, potem pa gre še za eno uro v posteljo. Jaz mu tega ne bi delala, bi bil pač lačen 1x ali 2x, potem bi pa že ugotovil, da si lahko sam kaj pripravi. Kruh nalomit v skodelico mleka pa 17. letni fant že zmore. Dopust pa bomo mi letos preživeli v Bohinjski Bistrici v apartmaju, gremo že v začetku junija in bomo tam uživali 11 dni. Komaj čakam! Ker z dvema malima otrokoma in še mojim trebuščkom mi ni za it na morje. So mi bazeni bolj ziher. Jaz sem kak teden po porodu še uživala, si je mama vzela dopust in je kuhala, moj pa je skrbel za prvo hčerkico, potem pa se je že začelo kuhanje,.. Prvič pa sem itak bila nenehno na poti med bolnico in domom, saj je bila naša Julija še en mesec noter in zadnjih 14 dni sem se ji pridružila tudi jaz, tako da sem se konkretno spočila. Je prav pasalo po eni strani!
|
|
|
|