|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
13.3.2009 14:35:15   
baby blue
nama se je najprej tudi izredno drago zdelo ja ampak potem sva se pa pogovarjala o tem da za prvorojenca ali prvorojenko se splača glede na to da lahko poslušaš srček pa kolcanje pa še in pa da kasneje ko bova načrtovala drugega otroka da nama bo tud prav prišlo... tko da daljnoročno gledano je kar nekak sprejemljiva cena...

saj ga boš kmalu dobila... gotovo naslednji teden pa boš lahko veselo poslušala svojega user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
13.3.2009 14:36:03   
aromaja
sontschica: a to si preko ebay.co.uk naročala al katerega drugega? nemškega? ameriškega?
indy0024: mnja, sam ta moj trebuh je moj špehek od prej, če ga ne bi bilo, bi se mi poznala čist sam ena pikica trebuha nad sramno kostjo, ki bi jo opazla lahko samo jaz in moj dragi (po tistem, ko bi mu jo jaz s prstom pokazala ;) ) pravega nosečniškega ni še nikjer :(

< Sporočilo je popravil aromaja -- 13.3.2009 14:37:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 2652
13.3.2009 14:38:12   
altaja
kupujte preko avstrijskega, je najcenejši, pa tud poštnina je najnižja.

http://shop.ebay.at/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=angelsounds&_sacat=See-All-Categories

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
13.3.2009 14:41:06   
altaja
Ravnokar sem vidla neko novo varianto.... Sontschica, profesorica naša, a lahko prebereš prosim v čem se razlikuje (zgleda da je na zvočnik).

http://cgi.ebay.at/AngelSounds-Angel-Sounds-Fetal-Doppler-JPD-100S3_W0QQitemZ330312292176QQcmdZViewItemQQptZMedizinische_Ger%C3%83%C2%A4te?hash=item330312292176&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1307

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
13.3.2009 14:42:30   
baby blue
tole je tak da je zvočnik namesto slušalk da lahko sliši več ljudi in ne samo eden kjer so slušalke... vsaj na sliki tako izgleda

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
13.3.2009 14:49:46   
indy0024
jaz si ga grem kupit kar v baby centeruser posted image ,v sredo ga grem iskat!user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
13.3.2009 14:53:17   
indy0024
aromaja ne sekiraj se tudi jaz ga imam prevec ampak se mi tudi ze pozna nosecniski trebuscek,to je pa zaradi tekocine v njem ampak cutim kako imam vsak dan bolj napet trebuscek,user posted image vazno je,da je detece zdravo v njem!zdej grem pa papat.

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
13.3.2009 14:56:53   
baby blue
jst imam v spodnjem delu kjer se že malo pozna trebušček tudi napetega in na otip trdega... sicer se ne sekiram za trebušček glavno da user posted image pridno raste... ko bo čas pa ko bo bolj viden ga bom pa lepo ponosno kazala sploh sedaj ko bo pomlad in poletje ko ne bo treba nositi veliko ali pa debelih puloverjev, bund in plaščevuser posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
13.3.2009 14:57:08   
cukr07
Vidim, da kar pridno čvekate. user posted image

Punce, a mogoče katera ve, če se po zakonu lahko prenese ves letošnji dopust v naslednje leto, kljub temu da bom porodniško nastopila začetek avgusta?

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
13.3.2009 15:05:55   
baby blue
cukr07 upam da boš tule našla kaj koristnega
http://www.racunovodja.com/clanki.asp?clanek=785

ampak kolikor jst vem mislim da to ni mogoče..

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
13.3.2009 15:11:38   
Kruce Fiks
Da vas spomnim!
Jutri ob 9h zjutraj na National Geographic Channel oddaja "v maternici" vredna ogleda!!

http://www.siol.net/tv-spored.aspx?day=2&val=2585351&flag=4spyredfshnhnemin5qga

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 2661
13.3.2009 15:17:33   
Pupček
Cukr07, vsaj 2 tedna letošnjega dopusta, torej 2009 moraš porabiti v letošnjem letu, ostalo pa se ti prenese v naslednje leto, tega pa moraš porabiti do 30.6.2010 če ne ti propade.
Zaključek: letošnji dopust porabi do nastopa porodniške, ko se vrneš nazaj v službo pa imaš že itak novi dopust, torej LD 2010. Tako velja po Kolektivni pogodbi za dejavnost trgovine in mislim da tudi za druge panoge velja podobno. 

No, seveda se lahko dogovoriš z delodajalcem kako drugače.

Neposredna povezava do sporočila: 2662
13.3.2009 15:23:30   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

Cukr07, vsaj 2 tedna letošnjega dopusta, torej 2009 moraš porabiti v letošnjem letu, ostalo pa se ti prenese v naslednje leto, tega pa moraš porabiti do 30.6.2010 če ne ti propade.
Zaključek: letošnji dopust porabi do nastopa porodniške, ko se vrneš nazaj v službo pa imaš že itak novi dopust, torej LD 2010. Tako velja po Kolektivni pogodbi za dejavnost trgovine in mislim da tudi za druge panoge velja podobno. 

No, seveda se lahko dogovoriš z delodajalcem kako drugače.

Meni se tudi zdi, da je tako in tudi nameravam ves letošnji dopust izkoristit pred porodniško.
Sam moja mami je pa prebrala v časopisu Delavska enotnost, da se menda da nekako prenest v drugo leto, če si na porodniški. Nažalost je časopis pozabila v službi,tako da moram počakat do ponedeljka, da mi ga prinese domov. Delam pa v javnem sektorju in že v naprej vem, da je kakršenkoli drug dogovor, kot po zakonih neizvedljiv.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
13.3.2009 15:23:51   
barika
Čvekeuser posted image
preveč sem utrujena, zmatrana za kako debatouser posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
13.3.2009 15:27:04   
baby blue
barika potem pa hitro počivat in se pustit malo razvajat... ali pa se odpravi na kak popoldanski sprehod v naravo... 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
13.3.2009 15:30:26   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

barika potem pa hitro počivat in se pustit malo razvajat... ali pa se odpravi na kak popoldanski sprehod v naravo... 

sem spala dobro uro in pol, pa sej e mali prehitro zbudil, zdej se trudim neki kuhat, pa atija čakama, potem pa itaq ven  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2666
13.3.2009 15:30:31   
Bety11
Pozdravljene!

Dobrodošle nove!!! user posted image Zdi se mi, da je naš seznam največji...user posted image user posted image ...Drdek Mraz je bil radodaren, ni kaj...user posted image user posted image  Jaz sploh ne morem slediti, kaj se kateri dogaja...

Pupček...ufffff...Žal mi je, ker doživljaš to..user posted image ..Danes so delodajalci resnično "truli kapitalisti"...In naslploh mi je žal, ker vse to doživljate punce. Jaz sem imela to srečo, da sem živela v "zlatih časih", ko je službe bilo za vsakim vogalom in zakon je ščitil delavca. Takoj po osamosvojitvi so ukinili en člen v Ustavi, ki je vsakemu delavcu zagotavljal delo. Saj so vedeli, da bodo zasrali vse, kar se je ustvarjalo 50 let. Ni vam enostavno, priznam....Imam srečo, da sem v državni službi in zaenkrat me ni strah, ker sociala ne bo izumrla....user posted image user posted image user posted image

AS sem jaz naročila telefonsko in plačala po povzetju. Lahko vam še enkrat posredujem naslov pošiljatelja, in sicer: Trifilon doo, Rimska cesta 20 Lj, telefon 01/251 21 73 , www.trifilon.eu; Kupila sem pred letom in pol in vse skupaj je bilo 58 eur. Zraven sem dobila 2x slušalke, baterija.

Nosečniške hlače pa bom iskala v sredo, ko imam NS. Če sem prav razumela, so najcenejše na Rudniku in izbira je velika. Rada bi v črni barvi, raztegljive in brez modnih dodatkov... Enostavne.....Črna barva pa gre na vse....

Lep dan danes, prav čudovit.....user posted image

Kruce F.....Jutri si pa bom snemala to odajo na NG, čeprav sem jo že večkrat pogledala....

Želim vam veliko užitkov v user posted image  in prve brcike že naslednji teden....

LP

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
13.3.2009 16:35:37   
aromaja
Bety, ja...je bil res veseli december kot se spodobi. jaz sicer nisem šla brat vseh 100 strani preden sem se pridružila čvekanju, tako da ne vem koliko nas je user posted image !
Vedno bolj se zavedam, kako mi je luštno v državni službi. Pri nas so vsi veseli vsake nove nosečnosti in vsaka z veseljem pove, da je
Ja, takole, ko slišim, kaj se dogaja vse drugje, se zavem kaj mam. Držim pesti, da se bo zate, Pupček, vse lepo izšlo. Mater, banda kapitalistična
Lepo sončkasto popoldne vsem!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
13.3.2009 17:51:18   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Aha, še to...kake mate kej bušije? Men pa mojmu se zdi da se mi že fuuul pozna, drugi pa pravjo da se mi sploh neuser posted image  in da mam glede na to da sem od danes v 17. tednu ful mali trebušček. Jst pa takooo ponosna...

Meni se zdi, da se mi že pošteno pozna user posted image , drugi pa rečejo, da sploh ne. In potem sem js vsa razočarana, kako lahko mislijo, da sem imela že prej tako velik trebuh. Si pa merim in se mi je obseg povečal že za cca. 10 cm. Popoldne se prav fajn vidi, pa še bolj oprijete stvari nosim. Mislim pa, da bo začel zdaj vidno rastit.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
13.3.2009 17:59:31   
yenny
Konec tedna user posted image !Ta teden je bila kar naporen.Moj pritisk je še vedno visok.Internista imam 24.3,do takrat pa....,ćakam kaj bo in upam,da je vse ok.Do internista pač ne moreš kar brez datuma,pa čeprav si noseč in imaš pritiska 170/100!user posted image Kdo je tukaj nor!?Mogla sem malo dati iz sebe,res sem jezna in predvsem zaskrbljena!
Vsaj vam ostalim želim lep vikend!

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
13.3.2009 18:17:32   
sontschica
altaja, sem prebrala za kaj se gre pri tem AS. fora je v tem, da ima ta še dodatek zraven, v bistvu lahko snemaš utrip srca tako svojga kot od user posted image na kaseto, če pa hočeš lahko pa še na računalnik posnemeš. pa lahko poslušaš na slušalke al pa na zvočnik. to so bistvene razlike...med obema...nič posbnega, sam dost dražje

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
13.3.2009 19:12:51   
Nepoznana
Živijo punce in fantuser posted image !

NS je za menoj, rizik je 1:4387 (tko nekak 4300 pa še nekaj), vse v redu, pikica je pa tko migala, da smo se vsi smejal, ko smo gledal - kot da bi malo žabico zaprl v škatlico, ta bi se pa poskušala rešiti user posted image . No, damica ali gospodič je držal(a) nogice prekrižane, tko da nismo videli spola, čeprav smo želeli.
Nič hudega. Samo, da je vse ok user posted image . Aja, pikec pa je velik 5,59 cm. Prilagam slikico, ki pa ni bog ve kakšne kvalitete, ker nimam skenerja in sem slikco slikala s telefončkom.

user posted image

Aja, za seznam bi prosila, če mi lahko PDP popravite iz 19. na 25. september. Pikica je očitno za en teden mlajša, kot smo prvotno računal.... Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 2672
13.3.2009 20:47:00   
dolenjka
user posted image

No tole je moj buši, sam me je prav strah kaj bo, če je na koncu 12 t tako user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
14.3.2009 6:39:23   
sontschica
dobro jutro user posted image

komaj sem čakala na ta vikend, da se bom lahko naspala, zdej pa ne morem spat...no sej če pomislim, da hodim že ob 8h zvečer, mam do 6h zvrhan košuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi spremenila seznamček, pa mi neki računalnik doma nagaja, tako, da bo moral kar na MaLiNco počakatuser posted image user posted image user posted image user posted image . me zanima, kje se skriva ta deklina?

dolenjka ti maš pa kar konkreten buši user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz mislim, da mam tut tazga, pa da sem tut že v 12t mela velikega, no sedaj sem pa že v 15tednu. glih zanč mi je ena rekla, ti boš pa na konc mela res ogromen buši, če maš že zdej tazga in sem se kar zamislila. si sploh ne predstavljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kruce Fiks, zakaj se nikoli ne priključiš nobeni debati? je pa lepo, da nam daješ informacije o dokumetarnih oddajah.user posted image user posted image user posted image user posted image

Nepoznana, čestitke za NSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ful lepa slikica

cukr07, glede dopusta pa žal nimam nobenih informacij, še nikoli nisem bila redno zaposlena.

aromaja, jaz sem AS naročila preko avstrijskega e-baya - to mi je svetovala naša altaja, ki ga je tudi na ta način kupila.

Betty11 tebi pa hvala za informacije (sem že zadnjič mislila napisat, pa sem pozabila) za telefonsko št. in naslov, kje se da naročit AS. ampak mislim, da je e-bay še vedno najcenejši.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
14.3.2009 6:42:31   
sontschica
zdej pa počasi spijem kavico, nato pa sledi generalno čiščenje stanovanja in kuhanje za cel teden (žal pridem prepozno domov, a bi še kuhala), zato dajem kar v skrinjo.

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?