|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
9.1.2009 21:08:41   
Anonimen
user posted image

pozdravljene!

Najprej dobrodošlica vsem novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image  wow, kolk nas je žeuser posted image

Mene je pa danes ful trebuh boleluser posted image  ne vem, kaj bi to bilouser posted image  taki krči so me grabli, da sem se mogla takoj vlečt, pol je blo pa boljše. Upam, da se ne ponovi!

kepica super, sem zelo vesela zate!user posted image  Sem kar solzne oči dobla, ko sem brala tvojo in od zane zgodbouser posted image . Zato močno stiskam pesti za vaju, da vama uspe donositi zdravegauser posted image . Seveda to velja tudi za vse ostale septembrke!user posted image

barika, kje najdeš te smajlije? so tak lušniuser posted image

lp, user posted image

(odgovor članu punčka10)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
9.1.2009 21:49:36   
tropical

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image  PDP / NICK (STAR.)      (?. user posted image ,?. user posted image )        1. PREGLED    NS

user posted image   24.8.  Lorian (?)  (?. ,?. )   27.01
user posted image   28.8.  altaja (27)         (1. user posted image , ?user posted image        26.01.
user posted image   30.8.  Anonimenuser posted image  (26) (1.user posted image , ?user posted image )     23.01.     12.02.
user posted image   30.08.  sarajan (?)            (1.user posted image , ?user posted image )            ??
user posted image  30.08.  eva Ana (?)          ( 1.user posted image , ? user posted image )               23.01.
user posted image  01.09.  Anonimen user posted image  (?) ( 1.user posted image , ?user posted image )             ??
user posted image  01.09.  Tanchy (?)        ( 2.user posted image , 1. user posted image )                  ??
user posted image  01.09.  vila MaLiNa (26) ( 1.user posted image , ?. user posted image )             14.01. 
user posted image  05.09.  Anonimenuser posted image  (?) ( 3.user posted image , 2.user posted image )       19.01.     17.02.
user posted image   05.09.  barika (24) Ce ( 2. user posted image , 1. user posted image )               23.01.
user posted image  05.09.  enaS (32)  LJ     ( 2. user posted image , 1.user posted image )                  11.02.
user posted image   05.09.  Pia67 (41) ( 2. user posted image , 1.user posted image )                       19.01.
user posted image   06.09.    pingi          ( 2.user posted image , 1. user posted image )                   04.02.       
user posted image   07.09.  Pupček (28)          (1. user posted image , ?. user posted image )                23.01.
user posted image  08.09. *TaMiKa* (21)      ( 2. user posted image , ?. user posted image )                22.01.
user posted image  08.09.   veselka (27)    (1. , ?. )     02.02.
user posted image   09.09.  zana21 (25) (5. user posted image ,2.user posted image , 2. user posted image )            21.01.
user posted image   09.09    Anonimenuser posted image (29)  ( 2.user posted image , 1. user posted image )        29.01.   
user posted image   09.09   cukr07       (?)     ( ?. user posted image , ?. user posted image )      10.02.   
user posted image   09.09    sontschica (23)         ( 1. user posted image , ?.user posted image )         26.01.
user posted image   10.09    oktavija (28)     ( 2. user posted image , ?. user posted image )      30.01.
user posted image   10.09   JaLuca (32)         ( 3. user posted image , 2user posted image . )   30.01.
user posted image   12.09.  kepica (27)            ( 4. user posted image , 1.user posted image )            20.01.
user posted image  13.09.  pika_nogavicka (22)  ( 1. user posted image , ?. user posted image )              ??
user posted image    xx.xx.  kristy.k. (31)  ( ?.user posted image , ?. user posted image )                10.02.
user posted image    xx.xx.  smetanca (?)    ( ?.user posted image , ?.user posted image )       26.01.
user posted image    xx.xx   punčka10 (24)  ( ?. , ?. )    20.01.

Skupaj: 27 user posted image

user posted image   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka  

(odgovor članu tropical)
  • Neposredna povezava do sporočila: 227
    9.1.2009 21:50:40   
    tropical
    Čestitkr novimuser posted image

(odgovor članu tropical)
    Neposredna povezava do sporočila: 228
    10.1.2009 0:12:47   
    barika
    Jaz skoz hodim lulat, in to kr teče in teče iz meneuser posted image . pa joški so se mi končno spet malo oblikoval (na lepše). pa hlač ne morem več zapretuser posted image user posted image user posted image user posted image  (pač slabe trebušne mišice od prvega poroda ...mhm, slaba tolažba).

Anonimnauser posted image , bom prilepla gor, drugače so pa iz enega privat foruma ... najdla sem jih pa tukaj ->
    http://yoursmiles.org./t-agressive.php

http://www.cosgan.de/smilie.php

(odgovor članu tropical)
    Neposredna povezava do sporočila: 229
    10.1.2009 6:48:33   
    tinec78
    Oj,

A boste dodale še mene?
    Pdp je po mojih izračunih 2.9. (jee, na rd moje sestrce!!! kok bo vesela, ko enkrat zve user posted image )
    Prvi pregled imam 22.1. in stara sem 30. To bo moj prvi otroček in ga že komaj čakam.

Drugače me daje nespečnost in slabost. Bruham sicer ne ampak se mi zdi da bi bilo celo bolje če bi.

Lep vikend vsem,

Tina

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 230
    10.1.2009 10:17:27   
    kepica
    Dobro jutro punceuser posted image
    Jaz sem danes zelo dobre volje...mogoče je katera zaslkedila, da sem obupano iskala Dabroston in brez dobrih dušic tukaj na RR bi ostala brez tablet in pustila svojo kepico da se bori sama. Moram vam povedat, da so se mi oglasile tri punce, ki mi bodo odstopile Dabroston, ki ga v SLO ni več za dobit in sem jim zelo hvaležna, da so pokazale toliko dobre volje in mi bodo tablete poslale po pošti. user posted image Hvala vsem še na tem mestuuser posted image

Drugače pa je zelo lep dan, čeprav mrzel. Moj sinček je na žalost zakuhal z vročino, zato se bomo danes kar doma crkljali, kar mi kar paše, saj sem popoldne tako utrujena, da imam vsak dan lepotilni spanecuser posted image
    Znaki so pa tudi pri meni vsak dan drugačni. Danes se počutim odlično, včeraj sem bila utrujena in vse me je špikalo. K sreči slabosti še ni in upam, da bo tako tudi ostalo. Sem jo prejšnji teden izkusila za en dan in jo imam dosti do konca nosečnostiuser posted image user posted image

(odgovor članu tinec78)
    Neposredna povezava do sporočila: 231
    10.1.2009 18:30:37   
    barika
    Helow
    mi smo po celodnevmen lutanju šele malo prej prišli domov.

Kepica, za kaj se pa uporablja Dabroston?

(odgovor članu kepica)
    Neposredna povezava do sporočila: 232
    10.1.2009 18:33:15   
    Nončika
    lp, septemberke. kako se kaj počutite??? slabosti???

Barika, kako si kaj? si zmučena od celodnevnega lutanja?

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 233
    10.1.2009 19:21:47   
    barika
    IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

lp, septemberke. kako se kaj počutite??? slabosti???

Barika, kako si kaj? si zmučena od celodnevnega lutanja?

nič slabosti, samo lulanje in zmrzovanje ... ful me zebe. Pa mozolje imam vsepovsoduser posted image , kot v puberteti.
    aja, pa hlače so mi čez noč postale premajhneuser posted image user posted image

Kako si pa ti??

(odgovor članu Nončika)
    Neposredna povezava do sporočila: 234
    10.1.2009 19:37:09   
    Anonimen
    user posted image

en dober večer tudi od mene. Joj kako lepo je prebrati, da vas hlače tiščijo, sem imela ze slabo vest, da sem se zredila pa sem sedaj le ugotovila, da mogoče pa niso krivi kg, ker zjutraj ko sem se vagala je bilo še enako kg kot pred nosečnostjo.

Jaz pa če bom imela srečo, pa mogoče rodim na bratčev rojstni dan. Bomo videli. Do sedaj sta še vsi oba otroka rojena na rojstni dan od nekoga v familiji.

Slabo mi ni še nič, upam, da tako tudi ostane. Utrujena pa sem malo, predvsem zvečer grem kar kmalu v posteljo.

Nič lepo se imejte pa se kmalu spet javim.

(odgovor članu barika)
      Neposredna povezava do sporočila: 235
    10.1.2009 21:53:08   
    Anonimen
    čeruser posted image

Jaz se počasi odpravjam v posteljo, malo sem vas prišla sam pozdravit.

tropical jaz sem prvič nosečkauser posted image  za seznam pravim, čeprav bi bilo lepo imet že kakšnegauser posted image

Drugače pa jaz samo spim, kot en dojenček. Lulam pa tud non stop ja. Menda imamo podobne znake večinoma vseuser posted image

Želim vam lahko noč (brez nočnega obiskovanja wcja).

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 236
    10.1.2009 22:00:45   
    kepica
    barika Dabroston ščiti proti ss, uporablja se pa tudi še za druge namene: npr:za uravnavanje ovulacije in ne vem kaj še vse...

Drugače pa imam jaz tudi polno mozoljev. Sem kot pubertetnica. Sem si jih ravno prejle stiskala...imam cel obraz lisastuser posted image
    In trebuh se mi je danes napihnil...joj, kakšna sem....kot bi bila že v 5. mesecuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 237
    10.1.2009 22:06:23   
    Nončika
    Barika, jaz sem ok. pridno user posted image , da bomo na koncu mesca res končno zagledali user posted image .
    mal me spet muči moja služba in poslednično prinašam probleme tudi domov. mah. bo že.

lepo, da ni slabosti. zmrzujem pa tudi jaz, saj je zunaj grrr.
    hlače premajhne?user posted image user posted image ja treba si bo pa nove nabavit. bo treba še malce po razprodajah kaj pogledat, mogoče še kaj pametnega najdeš po nižji ceni.

(odgovor članu kepica)
    Neposredna povezava do sporočila: 238
    10.1.2009 22:09:17   
    Nončika
    kepica in barika: evo še ena vraža glede mozoljastega obraza. baje ženskice, ki majo med nosečnostjo polno mozoljev nosijo fantke.

mogoče celo ta vraža drži. jaz sem pred nosečnostjo in tudi po nosečnosti mela in še vedno mam obraz poln mozoljev. med nosečnostjo pa kožo čisto ko svila in sem rodila deklico.

bosta septembra09 potrdile ali zanikale vražo? pustimo se presenetit.

(odgovor članu Nončika)
    Neposredna povezava do sporočila: 239
    10.1.2009 22:13:32   
    kepica
    hehe...bomo videli...čeprav si potihem želim punčko, ker imamo fantka že doma...se pa ne spomnim, da bi pri fantku imela kaj mozoljev.Spomnim se samo da sem pojedla na kile čokolade, sedaj pa mi paše bolj slano oz. začinjenouser posted image

(odgovor članu Nončika)
    Neposredna povezava do sporočila: 240
    10.1.2009 22:27:14   
    barika
    *Csaje* pri Martinu nisem imela mozoljev, ampak mi je bilo full slabo, tak da bi on mogel biti punčkauser posted image .

Držim pesti, da bo konec meseca en velik user posted image .Službo pa le probaj nekako odmisliti. jaz sem na zavodu in mi nič ne paše, ampak mlade mamice z otrokom, ki ni dobil nobenega vrtca vkraju pa tudi nihče noče ...mah bo že, dokler nam gre fajn se ne sekiramo.user posted image

(odgovor članu kepica)
    Neposredna povezava do sporočila: 241
    11.1.2009 10:32:50   
    Anonimen
    user posted image
    Punce, te vraže nič ne držijo, oz. v polovici primerov zadenejo user posted image .

Po včerajšnjem težkem dnevu, ki sem ga preležala, se danes počutim veliko boljše.

(odgovor članu barika)
      Neposredna povezava do sporočila: 242
    11.1.2009 12:58:26   
    barika
    Helow,,,
    mi smo mogli pa nujno v šoping po hlače za mene ... me konkretno razpihuje okoli trebuhauser posted image  (cena 40€ ... oderuhi, jutri grem pa še v C&A pogledat, če je kaj normalenga).

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 243
    11.1.2009 13:06:25   
    cukr07
    Naš seznam se kar lepo polni. user posted image

Tropikal, vidim da sem pozabila povedat nekaj podatkov, in sicer stara sem 27 let, to je moja 1. user posted image  in 1. user posted image .

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 244
    11.1.2009 16:29:47   
    kepica
    Uh barika, tole je pa hitro. user posted image No, fino. Boš ti malo pregledala teren, kje se da kaj kupit in kakšne so cene, potem boš pa še nas usmerila kam naj gremo.user posted image Kakor vem, je z nosečniškimi cunjucami vedno problem. Jaz za službo rabim elegantne cunjice, pa kar precej  jih rabim, ker mam tako službo in že v naprej vem, da bo problem. Še posebej pa ne maram širokih hlač in majic. Zakaj moraš nosit široke obleke, če si nosečuser posted image Jaz imam konf. št. 36 in v prejšnji nosečnosti sem nosila celo nosečnost dvoje prevelike hlače in cel kup pretegnjenih puloverjev. Res, da je to 6 let nazaj in še nisem imela takšne službe, kot sedaj, ampak bi vseeno rada oblekla nekaj, da mi je prav in ne da vse visi z meneuser posted image
    Tko da...se priporočam, če bo katera kje videla kaj luštnega. No, za enkrat še ne rabim...malo kasnejeuser posted image

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 245
    11.1.2009 19:05:32   
    Nončika
    Kepica, barika, jaz sem bila tipičen primer za nosečnico, ki nosi fantka. razen mozoljev. vse vraže so kazale na fantka. a sem rodila punčko. oblika trebuha, nizko nosim, od odzadaj sem bila odrezana. vse, vse za fantka. to za mozolje pa sem prebrala pred kratkim.

(odgovor članu kepica)
    Neposredna povezava do sporočila: 246
    11.1.2009 19:58:19   
    kepica
    Jaz sem polna mozoljevuser posted image user posted image user posted image Grrr...sem kot pubertetnica....Se mažem z vsemi živimi zadevami proti mozoljem, pa je vsak dan huje. Če bo šlo takole naprej, bom težko skrivala, da se nekaj dogajauser posted image So mi pa v prvi nosečnosti vsi napovedali fantka in sem ga tudi rodila.Sem imela pa zelo lepo kožo in velik trebuh.
    Punce, ste mogoče že kaj razmišljale, kam boste šle na NS? Jaz bi šla nekam, da se res posvetijo, da je 4D in da ti posnetek zapečejo na CD. Kam boste šle ve? V mislih imam pa LJ in okolica, ker sem iz KR.

(odgovor članu kepica)
    Neposredna povezava do sporočila: 247
    11.1.2009 20:14:10   
    spela**
    punce pozdravljene!
    tudi meni je danes test pokazal lepi user posted image .sploh ne morem verjet,da bom že v tem letu mamica če bo le vse ok.
    počutje trenutno ok,znakov razen napetih prsi tudi nimam.jutri pa poklicem gin. za pregleduser posted image
    vsem želim lep večer
    špela

(odgovor članu kepica)
    Neposredna povezava do sporočila: 248
    11.1.2009 20:58:31   
    zana21
    Dobrodosle nove nosecke. user posted image  
    Jaz sem ravno od dezurnega ginekologa,saj se mi je danes pojavil svetlo roza izcedek,pikica je vidna,ni pa se bilo slisat utripov,saj je plod velik sele 3,6 mm.
    Dobila sem uterogesten proti krvavitvi in navodilo naj pocivam.Na pregled moram ponovno prit v petek,da vidi kako plod napreduje.

Tako da punce,drzite pesti zame in za mojo pikico. user posted image  

(odgovor članu spela**)
    Neposredna povezava do sporočila: 249
    11.1.2009 22:29:51   
    kepica
    zana21 držim pesti, da bo z vama vse okuser posted image user posted image

(odgovor članu zana21)
    Neposredna povezava do sporočila: 250
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?