Lalica1 -> RE: december in krize v odnosih (19.12.2008 12:00:11)
|
Tudi meni se zdi, da december zelo slabo vpliva na tiste, ki imajo probleme tudi drugače. V tem času polnem veselja, pričakovanja, sreče in družinskega miru, so pač nesrečneži, ki mogoče vse to skupaj težje prenašajo in potem poči. O tem sem se zamislila lani, ko je takoj po Novem letu ena znanka (mamica dveh majhnih otrok, ki se je non-stop ukvarjala z njima) storila samomor. In mi ni bilo jasno zakaj takoj po novem letu, ko je pa to nek družinski praznik. in kako je lahko pustila otroka sama? Pa sem malo premišljevala in ugotovila, da se veliko vez konča v tem času, pa tudi samomori nekako poskočijo,... In tudi to žensko nisem obsojala. Kajti zapustiti otroke je po eni starni najbolj pogumno, po drugi pa najbolj strahopetno dejanje. In takoj sem rekla, da ima tu nekaj opraviti njen partner. Vsi so me jezno gledali, ker je v pismu napisala, da je kriva služba (ah, dajte no. Kdo zapusti svojo družino zaradi službe?). No, po slabih dveh mesecih pa izvemo, da ima njen mož drugo. In lalica je spet imela prav (moj mož pravi: ti pa ti tvoji neumni občutki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image])... Tako kot prazniki na ene vplivajo pozitivno, na druge pa negativno in ko več ne moreš vsega nositi ... Zato vsem skupaj želim najlepše Božične praznike v krogu svojih najdražjih, ali pa samo v svoji družbi, ki je itak najboljša!!!
|
|
|
|