TELOVADBA (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


tinadvojčica -> TELOVADBA (6.4.2005 21:16:14)

Pozdravljene!
Moja Naja in Nika imata malo povečani mišični tonus s tem da ima Naja malo več problemov.In danes smo odšli na neko telovadbo za katero v bistvu sploh nismo vedeli za kaj se gre.No in po končani telovadbi sem bila presrečna ker zdaj vem da jima bom res pomagala.Je pa res fajn tudi otroku pomagaš pri razvoju pa še drago ni-6000 sit na mesec!

No morala sem se malo pohvaliti ker me je ta dogodek danes res osrečil.Lep večer vam želim še naprej pa čim več zdravja!




Anonimen -> TELOVADBA (6.4.2005 22:07:24)

Lahko malo bolj opišeš to telovadbo?
Pa kje se vse skupaj odvija.




dory -> TELOVADBA (7.4.2005 7:50:05)

Ja tinadvojcica...s telovadbo nadaljujte,tko organizirano kot doma...le tako boste dosegli zeljene rezultate...nas ima tud zelo povisan misicni tonus in se je z redno vadbo ze precej ublazilo...




tinadvojčica -> TELOVADBA (7.4.2005 15:10:25)

Ta telovadba se odvija pri kolegici doma vodi pa nas neka Andreja ki je pomagala že pri videokaseti za Vzajemno.Začnemo na blazinah ki smo jo tudi mi dobili in tam pomagamo našim sončkom da se pravilno razvijajo.Je pa tako da je od kolegice tamal čist cool ampak se je iz preventive odločila za to ker baje se z napačnimi prijemi lahko to zgodi prav vsakemu!




Stran: [1]