metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex metuljček jaz sem po steni risala kar z dipiji (uni koncentrat, ki je za malanje stene - ko ga vliješ v belo barvo in so mi prišle ful lepe slikice gor) - bom fotknila Hvala, lex, tocno v tej smeri sem tudi jaz razmisljala. Dipije sva kupila poleti (tik preden sem rodila je Grega strihal dnevno, jedilnico in spalnico - sva malce pobarvala nekaj sten), nabavila sva vse barve & jih je se ful ostalo. Kaksne motive imas ti? Pa ostale? Dajte slikice, prosim! Pa kako ste risale - po vzorcku ali kar tako iz glave? za Alino, jabolko in kakec! Je morala biti pa prava bomba po 4 dneh zaprtosti, si kar predstavljam. Pri nas ze zdaj, ko smo na Aptamilu AR 2 ful bolj smrdi kot prej, k je pila enko. Pa kaka vsak dan. Smrad pa - ojoj - sky is the limit, tako zaudarja No, skor! hd, a je Kali kakala? Kateri "recept" je uspel? O, lex, vidim slikice - LEPOOOOO! dzanika, moj ima pa idejo, da bi prinesel s faksa top in bi potem projeciral slikico na steno, jaz bi samo risala po linijah - to se mi slisi ful simpl. Ja, pa grafoskop je tud dobra fora. zimska, tako kot so ze druge punce predlagale: v stroj na 30 stopinj in pride ven cist shiny & brand new! osa, za vase plane ... Grcija ali Spanija ne zveni slabo, res ne! Boste zavzeli Bali pa prihodnje leto! Majuska, aha, je moral vzeti frej 29., 30. in 31. 12. (skoda, da niso imeli kar kolektivca) & so ble res prima pocitnice ---- skor 2 tedna, ja - sanjsko! zimska, a so to Unije? Ali je kje bolj dalec? mirjam, a res to drzi, da otroka lahko peljes ven le do -5 stopinj? Kje si to slisala/prebrala? neboglasnica, kaj za en pod pa imate? ksenci, WB! In za take lustne novice, da se izboljsuje Aljazevo stanje! Lepo slisat! levinja, dobro novoletno zaobljubo si si zadala glede pospravljanja. Jaz se jo kar skusam drzat - ze od nekdaj (sem mal freak, kar se tice pospravljanja - imam rada, da je tipi-topi ... skoz ...) & ni slabo. Vsak dan en malcek pospravis in je to to. Simpl k pimpl (Pardon my French ... tkole je govoril g. Klun na plesnih vajah pri Boleru ... samo kopiram ...) netki, kam pa ste se sli kopat? IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Nobenih zaobljub, živim zato, da živim...ne da se bom kar naprej obremenjevala z nečim. Še v glavi to pošlihtam, pa sem zmagala!!! lidija, za Kope! In da ste boljs! Almera, bos torej snemala? Thank you, thank you! Se res priporocam! Ti prinesem prazen CD/DVD ... karkoli zelis. Komaj ze cakam, da vas vidim po TV, julijske cveke! Dve ze poznam v zivo, dveh se ne ... ITM hd, ti imas 22, pa bi rada sla dol? Jaz imam 21 in mi je cisto kul! Saj ti imas potem sam kaksno kilco vec & te moti. 19,5 se mi zdi strasno malo. Ali pac ne? Bos lahko Kali okoli prenasala s tolk manjso tezo? Kolk kil si si zadala? Cakej mal, flower, ti imas tud 21 indeks, pa gres hujsat? Kam? Kako? Zakaj? glux3 - moza ne bo do 12. 2. Uf, to pa je kar dolga doba! Fajn, da bo babi servis vskocil. rebeca, a res se nikoli nista bila vec kot dan narazen? Vau, neverjetno! Pri naju ga pa kar precejkrat ni, ko ima kaksne konference ipd. Pa jaz sem sla nekajkrat v tujino s fendicami ali na tecaj ang. in sva bila narazen nekaj tednov. Je blo kar tezko, priznam, ampak tahnk God za sodobno tehnologijo, k se lohk vidis & slisis ---- sam stisnt se pa ne mores, ne Majuska tista prva z obrockom okoli stopala! populis, dio mio, kaksen tempo je zbrala Lara! Naj bo zadnjic tako! Tinky, za avtosedez se se nisva odlocila, katerega. Skoraj zihr pa tisto kategorijo od 9 kg do 18. Umpa, kva, tolk je razlike v ceni avtosedeza? NORO!!!!