|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 8:50:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2551
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 8:52:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
5.1.2009 8:53:20   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: lex

metuljček jaz sem po steni risala kar z dipiji (uni koncentrat, ki je za malanje stene - ko ga vliješ v belo barvo in so mi prišle ful lepe slikice gor) - bom fotknila

Hvala, lex, tocno v tej smeri sem tudi jaz razmisljala. Dipije sva kupila poleti (tik preden sem rodila je Grega strihal dnevno, jedilnico in spalnico - sva malce pobarvala nekaj sten), nabavila sva vse barve & jih je se ful ostalo. Kaksne motive imas ti? Pa ostale? Dajte slikice, prosim! Pa kako ste risale - po vzorcku ali kar tako iz glave?

user posted image  za Alino, jabolko in kakec! Je morala biti pa prava bomba po 4 dneh zaprtosti, si kar predstavljam. Pri nas ze zdaj, ko smo na Aptamilu AR 2 ful bolj smrdi kot prej, k je pila enko. Pa kaka vsak dan. Smrad pa - ojoj - sky is the limit, tako zaudarjauser posted image  user posted image  user posted image  No, skor!

hd, a je Kali kakala? Kateri "recept" je uspel?

O, lex, vidim slikice - LEPOOOOO! user posted image  user posted image  user posted image

dzanika, moj ima pa idejo, da bi prinesel s faksa top in bi potem projeciral slikico na steno, jaz bi samo risala po linijah - to se mi slisi ful simpl. Ja, pa grafoskop je tud dobra fora.

zimska, tako kot so ze druge punce predlagale: v stroj na 30 stopinj in pride ven cist shiny & brand new!

osa, user posted image  za vase plane ... Grcija ali Spanija ne zveni slabo, res ne! Boste zavzeli Bali pa prihodnje leto!

Majuska, aha, je moral vzeti frej 29., 30. in 31. 12. (skoda, da niso imeli kar kolektivca) & so ble res prima pocitnice ---- skor 2 tedna, ja - sanjsko!

zimska, a so to Unije? Ali je kje bolj dalec?

mirjama res to drzi, da otroka lahko peljes ven le do -5 stopinj? Kje si to slisala/prebrala?

neboglasnica, kaj za en pod pa imate?

ksenci, WB! In user posted image  za take lustne novice, da se izboljsuje Aljazevo stanje! Lepo slisat!

levinja, dobro novoletno zaobljubo si si zadala glede pospravljanja. Jaz se jo kar skusam drzat - ze od nekdaj (sem mal freak, kar se tice pospravljanja - imam rada, da je tipi-topi ... skoz ...) & ni slabo. Vsak dan en malcek pospravis in je to to. Simpl k pimpluser posted image  user posted image  user posted image  (Pardon my Frenchuser posted image  ... tkole je govoril g. Klun na plesnih vajah pri Boleru ... samo kopiram ...)

netki, kam pa ste se sli kopat?

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Nobenih zaobljub, živim zato, da živim...ne da se bom kar naprej obremenjevala z nečim. Še v glavi to pošlihtam, pa sem zmagala!!!

user posted image  user posted image  user posted image

lidija, user posted image  za Kope! In da ste boljs!

Almera, bos torej snemala? Thank you, thank you! Se res priporocam! Ti prinesem prazen CD/DVD ... karkoli zelis.

Komaj ze cakam, da vas vidim po TV, julijske cveke! Dve ze poznam v zivo, dveh se ne ...

ITM hd, ti imas 22, pa bi rada sla dol? Jaz imam 21 in mi je cisto kul! Saj ti imas potem sam kaksno kilco vec & te moti. 19,5 se mi zdi strasno malo. Ali pac ne? Bos lahko Kali okoli prenasala s tolk manjso tezo? Kolk kil si si zadala? Cakej mal, flower, ti imas tud 21 indeks, pa gres hujsat? Kam? Kako? Zakaj?

glux3 - moza ne bo do 12. 2. Uf, to pa je kar dolga doba! Fajn, da bo babi servis vskocil.

rebeca, a res se nikoli nista bila vec kot dan narazen? Vau, neverjetno! Pri naju ga pa kar precejkrat ni, ko ima kaksne konference ipd. Pa jaz sem sla nekajkrat v tujino s fendicami ali na tecaj ang. in sva bila narazen nekaj tednov. Je blo kar tezko, priznam, ampak tahnk God za sodobno tehnologijo, k se lohk vidis & slisis ---- sam stisnt se pa ne mores, neuser posted image

Majuskauser posted image  user posted image  tista prva z obrockom okoli stopala!

populis, dio mio, kaksen tempo je zbrala Lara! Naj bo zadnjic tako!

Tinky, za avtosedez se se nisva odlocila, katerega. Skoraj zihr pa tisto kategorijo od 9 kg do 18.

Umpa, kva, tolk je razlike v ceni avtosedeza? NORO!!!!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
5.1.2009 8:57:55   
metuljcek321
razprodaje: rabim
1. toplo dekico za Anjo (za na sprehod)

2. plascek zame (crn, teliran, s pasom, cez rit) ...

Any ideas, kje naj kupim?

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
5.1.2009 9:04:35   
metuljcek321
Super ocka - mit ali resnicnost:
http://bibaleze.si/clanek/starsi/super-ocka.html

Zdaj pa na zajtrk ... pa, pa

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2555
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 9:07:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2556
5.1.2009 9:11:45   
netki
tinky......mi imamo še od prvega otroka in to kar od 9 do 38 kg...je pa tko prilagodljiv

metuljček.....kopali smo se v laškem, ta novi del....ker sem še mela dve vstopnici za ponucat

auroraa.....moja mami si je enkrat kupila sobno kolo v hoferju, pa služi bolj kot obešalnik user posted image user posted image sem rekla da ga bom jst k seb uzela...

danes sem pa v hoferju kupla žogo za sedet, je 7 eur....

Neposredna povezava do sporočila: 2557
5.1.2009 9:12:53   
netki
dejte mi povedat kaj naj jem za zajtrk, če ne smem kruha?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 9:17:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2559
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 9:24:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2560
5.1.2009 9:35:07   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

osa3; imaš ZS.

Spat sem ti rekla! Zavrti si tisti zvezdico zaspanko na strop, vključi vlažilnik zraka...

netki: pridna, ti že iz Hoferja?

osa3: poslano 19 živčkov, več žal nimam

Neposredna povezava do sporočila: 2561
5.1.2009 9:39:05   
ilatic
Dobro jutro. No vi ste se odločile hujšat, jaz bom pa danes nehala kadit kar pomeni da bom jedla vse kar bom našla v hiši. Pol se bom pa verjetno še jaz mogla pridružit vam pri hujšanju.
Moj dragi ima danes rojstni dan in sem vstala z njim ob 5h da sem mu skuhala kavico. Čist sm pobita. Si ne prestavljam da bi šla v skužbo.

Sem pa žalostna za v sredo, ko bo DD imam z Tarikom kontrolo pri P in to glih ob 18h in sigurno ne pridem domov do 19h. Zdaj pa ne vem kaj naj naredim. Al prestavim pregled ali zdržim do četrtka ko bo ponovitev.
A bo katera snemala?

Neposredna povezava do sporočila: 2562
5.1.2009 9:40:18   
netki
evo, grem po jogurt

neboglasnica....ja iz hoferja že, sem mogla žigata v vrtec peljat

punce, zdele sem stopla na vago.......skor bi me kap, ne morem verjet, grozna sem

pozabla sem povedat taščino vprašanje leta....vprašala me je če je tilen rojen julija al septembra?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem verjet

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 9:41:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2564
5.1.2009 9:42:02   
netki
aja dejte mi povedat še kakšno vajo za trebuh....ali kako se znebiti ogromnega šlaufa???? trebušnjaki......

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
5.1.2009 9:42:13   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Dobro jutro. No vi ste se odločile hujšat, jaz bom pa danes nehala kadit kar pomeni da bom jedla vse kar bom našla v hiši. Pol se bom pa verjetno še jaz mogla pridružit vam pri hujšanju.
Moj dragi ima danes rojstni dan in sem vstala z njim ob 5h da sem mu skuhala kavico. Čist sm pobita. Si ne prestavljam da bi šla v skužbo.

Sem pa žalostna za v sredo, ko bo DD imam z Tarikom kontrolo pri P in to glih ob 18h in sigurno ne pridem domov do 19h. Zdaj pa ne vem kaj naj naredim. Al prestavim pregled ali zdržim do četrtka ko bo ponovitev.
A bo katera snemala?

Dobrodošla s civilizacijo...HB, spet dela internet, kaj?

Snemala bo Almera in mislim, da se je še ena ponudila.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
5.1.2009 9:42:24   
Majuska
Ojla pupe,

evo mali me je vrgel pokonci ob 7h, smo pojedli in je hvala bogu naspal nazaj, čeprav se je kar upiral, da ne bi zaprl oči ... Zdaj pa končno malce RR in kofi, mogoče bom šla kasneje še malce počivat.

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

danes je v Hoferju eno sobno kolo. me ful mika, da bi ga šla kupit. ampak me je malo strah, da ne bi postal obešalnik za cote user posted image

to je postal moj orbitrek ... bi ga morala spet malo v pogon spravit user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2567
5.1.2009 9:42:59   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: netki

pozabla sem povedat taščino vprašanje leta....vprašala me je če je tilen rojen julija al septembra?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem verjet

user posted image user posted image , too much

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 9:43:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2569
5.1.2009 9:44:42   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: netki

aja dejte mi povedat še kakšno vajo za trebuh....ali kako se znebiti ogromnega šlaufa???? trebušnjaki......

t.i. "knjiga". Uh a bom znala opisat - iz ležečega položaja dvigneš roke in noge, zato zgleda kot zapirajoča se knjiga.

08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 9:44:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2571
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 9:45:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2572
5.1.2009 9:46:07   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuskauser posted image  user posted image  tista prva z obrockom okoli stopala!

Raje ne vprašaj ... mali ima stalno v luftu svoje nogice, z desno pa sploh rad opleta ... nakar ga pogledam in vidim akrobacijo z ropotuljo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2573
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 9:47:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2574
5.1.2009 9:47:34   
ilatic
Dobrodošla s civilizacijo...HB, spet dela internet, kaj?

Celo ploščo je v MB mogu resitirat da nam je začel delat!!!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?