melitaj -> RE: Ali je aptamil iz Muellerja enak kot naš (iz Kolinske) (19.12.2008 21:02:48)
|
ojla moj mali je star 3 mesece in pol. Tri tedne sva se dojila, potem sva poskusla 2 škatli Novalac-a. Po pogovoru s kolegico, da uporablja Aptamil iz Mullerja pa sva probala še jst in moj sinko.Torej smo kupili Aptamil 1 iz Mullerja. Zaenkrat mu zelo odgovarja, nima nobenih problemov, rad ga pije. Glede grudic, načeloma nimava problemov. Prekuham vodo, včasih dam ustekleničeno in jo pogrejem v mikrovalovki in zmešam z mlekom! Recimo 150 ml vode grejem 20 sekund in dodam "prašek", fino premučkam in to je to! Včasih ampak redko se mi zamaši dudika, takrat še dodatno mučkam in najprej jst potegnem čez, potem moj Aljaž zadovoljno popije do konca. Sm pa začela uporabljat to mleko samo zaradi cene, pa se je obneslo. Pa ne, da svojemu otroku ne privoščim najboljše!! Če mu ne bi odgovarjalo, bi seveda kupovala tistega, ki bi blo za njegovo telo ustrezno. Težo ima idealno, kaka skoraj vsak dan, vsak drugi pa obvezno in to zelo "na muč", raste normalno in je ZELO ZADOVOLJEN OTROK. Več kot pričakovano nasmejan in potrpežljiv. Uglavnem res pridno dete!! To je pač moja izkušnja!
|
|
|
|