karamela6 -> RE: Dojilje (19.12.2008 0:20:40)
|
Pri nas je isto. Ne maramo flaše pa pika. S tem, da sem ji že v porodnišnici ponudila svoje izčrpano mleko po flaši, pa sploh ni znala pit. Torej prepozno navajanje na flašo ni vzrok. Smo se potem priklapljali na zize non stop. Pri dobrem mesecu sem šla na poroko. Sem si načrpala za par obrokov, pa četudi je bila lačna kot volk, ni hotela jest po flaši. Sem morala parkrat prit domov iz poroke, HB je bilo "samo" 20 km stran od doma. Sprobali pa smo Avent in Tommee Tippee flaško, nobena ni bila ok. Sem ji pa ravno danes, iz firbca, skuhala kamilice in ji dala v TT flaški. Sem mislila, da bo zdaj pri skoraj 5. mesecih kaj bolje. Nič! Sem se sprijaznila, da mi flaše sploh ne bomo potrebovali. Aja, pa niti dude ne maramo. Enostavno so ji vsi ti cuclji zanimivi 2 sekundi, potem pa vse skupaj pljune ven. Sploh ne zna posesat cuclja, samo premetava ga z jezikom po ustih, morda še malo pogrize zaradi prihajajočih zobkov, to je pa to. Na zizi bi pa bila 24h na dan priklopljena, če bi ji pustila. Tako pač je. Jaz delam tako: če grem kam (do 4h), jo podojim preden grem in ko pridem domov. Če pa grem za dlje, gre z mano. Npr. jutri oz. zdaj že danes imam izpit na faksu. Slabo uro imam vožnjo v eno smer, pa 1h izpit - to sicer nanese manj kot 3h, ampak ker nikoli ne veš, kaj se lahko na poti zgodi, me bo peljal dragi, hčerkica gre pa z nama. Vse kar ti lahko rečem, da še malo potrpi. Če si tako dolgo, boš pa še ta mesec, kolikor nam manjka do uvajanja GH. Potem bo pa malce lažje. Srečno!
|
|
|
|