Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Nevem kaj naj naredim?Mi lahko katera svetuje?Zaj pa res mam pravi šmorn...dodatno pa še je to,ker 4.1 pričakujemo dojenčka in nevem kak bomo spali,če sploh bomo?!
Hvala!

...
!Paše mi,da mam zvečer mir,da v miru pogledam film do konca,brez tega da mi kdo skače po trebuhu in še bi lahko naštevala.Poleg tega ne hodi redno ob uri spat in je tudi zjutraj nenaspana!Konec koncev smo ji kupli sobo za ta namen,da v njej tud spi,ne samo za igranje.Kak bo tudi spala pri nama,ko pa se bo dojenček zbujal na 2 do 3 ure in jokal?Bo kar zmedena.Željo mam,da se povrne tisti čas,ko je lepo zaspala v svoji sobi,ampak smo ga res malo polomli.Malo smo se tolažli,zaj še naj spi,pol ko bo dojenček s ene bo mogla tak cartat,pa danes še,ju3 bo že v svoji sobi,zaj pa je žal prišlo tak daleč,da je na oba preveč navezana-razcartana.Bom vidla kak bom speljala današnjo noč,pa bom javla...ker vem,da to ni kriv otrok,ampak mi2 z mojim.Uff
......samo da so srečni,zdravi in zadovoljni.
. Svoje sobe sicer nima ima pa veliko posteljo pri naju v splanici in smo se debel teden mantrali, da je končno zaspal v svoji postelji, potreba je bila pravljica za lahko noč in seveda mini lučka - katera še sedaj gori čez noč. Raje lučka kot pa nenaspana noč. Pred spanjem pride k nam v posteljo, se stisne in da ljubčka in pol kr sam spleza na posteljo. Še posebej sedaj ko je na poti