jok (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


sonček2* -> jok (6.4.2005 19:11:11)

a se kateri naredi, da se malček tako zajoka, da kr do zraka ne more neki časa. Groza, men je Taja to naredila včeri k se je ene igrače ustrašla (pa je bil sam en muci, ki je pisku), zdele pa spet, k sm jo po nesreči po ličku z nohtom. A je to lohka kej narobe?
Še zdej se vsa tresem




total -> jok (6.4.2005 19:14:12)

Moj pikec je danes tudi tak zajokal,da tudi nekaj časa sploh štime ni bilo,tako kot ti praviš,sem ga kar gledala in ga mirila,grozno:(( Mislim,da to ni nič narobe,pride verjetno:zmeden:




cinci -> jok (6.4.2005 20:26:09)

mislm da ni nič narobe,ma zihr sem da ni nič narobe.Najbrž se je sam ustrašla.




Anonimen -> jok (6.4.2005 23:21:09)

Mi temu pravimo po domače, da se otrok "zazija". Smešno, a hudičevo grozno. Moji prijateljici sta to delali obe mali, da je bila vedno ful prestrašena. In ta manjša je sedaj stara že 4 leta, pa še vedno to dela, če npr. pade ali se kako drugače prestraši.
In tudi naš pikec to dela. Ko je prvič to naredil, se mi je srce ustavilo. Tako sem skočila do njega, da sem mislila, da me bo kap od strahu. Pa je potem kmalu spustil štimo. Kar cel moder postane okoli ust in noska, preden spusti glas. Meni je to naredil, ko sem ga pomotoma z nohtom po nosku, pa ko se je končno pokakal po dveh dneh (od bolečin, ko je kakec ven zletel), pa ko se mu je mleko zaletelo in mu skozi nosek bušnilo ven, in še in še.... Ja, pa tudi, ko so krči bili zelo hudi.

Mojemu bratu pa se je to zgodilo v veliko hujši obliki, ko je bil pri sedmih mesecih cepljen pri zdravniku. Takrat se je še zdravnik tako prestrašil, ker on pa sploh ni več prišel do sape. Bil je že ves moder po celem telesu, potem pa ga je zdravnik primil za nogice, ga obrnil na glavo in ga udaril po ritki, da je prišel k sebi in zajokal. Upam, da se nam ne bo kdaj tako zgodilo. O, bog, ne...........




Stran: [1]