Anonimen -> mi ni nč jasno (6.4.2005 18:03:48)
|
Živjo punce, Imam pa en 'problem'. Me zanima kaj mislite. V glavnem; v pon. sem se spomnila, da bi morala dobit M in šla štet dneve in ugotovila, da mi zamuja 2 dni. Dirkam do lekarne in kar med službo naredim test. Prvi šok: +-, poskeniram CB zadevo in slikco z mejlom čestitke pošljem mojemu :love:. Naslednji dan ponovim CB s prvim jutranjim urinom(zihr je zihr) +-, tako plav, da so kar učke bolele. Po službi se šibam naročit na UZ in vse kar spada zraven, pol pa šok št.2. Sem se skori z medicinsko sestro ornk skregala. Me je nadrla, da kaj sem šla delat test, ker je itak prezgodi in da bi M morala priti šele tistega dne-meni nič jasno:ups:. Ciklus je 27 dni. od 6.3. do 31.3. je 25 dni+2 dni je 27 dni=2.4. po moje. Pol pa sva se dajali, kolk je in da sploh ne bi smel CB nič pokazat, ker pokaže šele 18 dan po zanositvi. svašta. Mi je pa pri prejšnji nosečnosti CB pokazal :roza: 3 dni pred M!! Zakaj je bil šok št. 1. šok, ker sva:sloncek:ves ciklus s kondomom! Nakar mi sestra razloži, da sem pa zanosila v prejšnjem ciklusu (kar je bolj verjetno, ker sva na 'suho'). M vmes pa je bila malo bolj švoh kot po navadi in en dan krajša, drugače pa čist nič nenavadna. Sam zdaj ne vem a sem 4t ali 8t. Na UZ sem naročena šele čez 4tedne. In kaj do takrat??:zmeden:?? In sem totalno zmedena. Grem še en CB nardit, lohk se mi pa res že blede od vsega skupi. Lep dan
|
|
|
|