Anonimen -> RE: Kako naprej? (18.12.2008 13:24:05)
|
Pozdravljena! Moj nasvet. ki ga dam vsakemu paru je, da bodi toliko stran od svojih in njegovih staršev, da si mora sezuti copate in obuti čevlje, da lahko pride na obisk. Midva sva začela od začetka živeti skupaj in to po dveh mesecih, ko sva začela hoditi. Sicer je bil on v najemu in sem se jaz preselila k njemu, sčasoma pa sva kupila stanovanje. Od takrat, ko sem se odselila od doma, se s svojimi starši odlično razumem, kar se prej nisem. S svojo taščo (tast je žal že pokojni in ga nisem poznala) pa se itak razumem. Kaj ti hočem povedati... če živiš na svojem, lahko ustvarjaš določeno distanco in tako ne pustiš, da ti kdorkoli meša štrene. Glede poroke... Midva sva se po petih letih in pol super zveze šele letos poročila. Drugi moj nasvet parom je, najprej živi skupaj določen čas, da vidiš, kako funkcionirata, potem pa poroka, če si jo želiš, pride sama od sebe. Če ga imaš rada in je to to, potem pojdita na svoje, pa boš videla, kaj bo prinesel čas in če je pravi. Pa veliko sreče ...
|
|
|
|