Vožnja v avtomobilu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


potepinček -> Vožnja v avtomobilu (18.12.2008 10:51:45)

Naš 5-mesečnik se ne vozi rad. Sedaj ga imamo še v jajčki in vedno ko gremo na pot se joče. Da zaspi mora bit res zelo, zelo zaspan. V večini bedi in seveda se dere, tudi če se pogovarjamo z njim in ga poskušamo zamotit. Drugače pa tudi čez dan bolj malo spi 3x5 min, razen zunaj v vozičku pa lako tudi 3. ure. Ponoči lepo spi. Hvala za nasvet!




Najaa -> RE: Vožnja v avtomobilu (18.12.2008 10:53:16)

Moja od nekdaj rada posluša pesmice v avtu ali pa da sem ji jaz pela. Poskusi. In čim bolj živahne naj bodo! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




NaTaŠa* -> RE: Vožnja v avtomobilu (18.12.2008 10:58:40)

potepinček- pri nas je bilo isto. Poglej da ga mogoče pasovi ne tiščijo. Naši pasal ker je bila kontra obrnjena, zdaj je veliko bolje in se zelo rada vozi. Probaj z muziko tko kot ti je že Najaa napisala. Jest sm mels zlo naglas muziko da je blo tiho v avtu.

Veliko sreče

pa-pa




**Petra** -> RE: Vožnja v avtomobilu (18.12.2008 11:07:23)

Naš ne mara bit ful oblečen, ker je "poletni" dojenček. Zdaj, ko ga je treba oblečt v bundico in dat v lupinico, se že začne repenčit. V avtu lih vedno ne joče, ima pa tudi take trenutke. Ponavadi, če lahko, ustavim in ga skušam potolažit - včasih mu dam tudi zizo (pa ne med vožnjo, da ne bo kake pomote[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])




Luni -> RE: Vožnja v avtomobilu (18.12.2008 11:29:49)

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Moja od nekdaj rada posluša pesmice v avtu ali pa da sem ji jaz pela. Poskusi. In čim bolj živahne naj bodo! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Tudi pri nas je to pomagalo in še pomaga. Avto je za našo tamalo kot ena kazen. Ful se dere, zdaj tečnari v avtu. Se mi močno lasje kravžlajo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], če nimam pri roki Romane Kranjčan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




barni -> RE: Vožnja v avtomobilu (18.12.2008 11:35:39)

Joj pri nas je tudi cel projekt tale voznja z avtomobilom...cez dan se gre, ko pa je noc, je pa dretje na ful.

Pupa je stara eno leto in ne vem ali bo kdaj bolje ali ne, ker se vcasih prav vprasam, ali sploh ima smisel da kam gremo ali ne, ker mi toliko zivcev pozre ta histerija v avtosedezu.

Ne vem kaj tocno je problem ampak zdi se mi, da jo moti, ker se ne more prosto premikati in je tecna, ker nicesar ne doseze, ce ji pa dam kaj v roke, pa vse pomece po avtu in to z ihto.

Ali to kdaj mine ali bomo ves cas imeli take tezave? Meni je prav hudo, ker grem tako rada kam in tudi ona gre rada kam, samo pot do tja je obupna.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.12.2008 15:59:06)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Nastya -> RE: Vožnja v avtomobilu (18.12.2008 16:09:47)

Evo še ena ki se tudi podpiše pod vse tole. Tudi mi imamo takšen problem. Naslednji teden bo star 6 mesecev in je tudi ves nesrečen, ko se vozimo in ker mora biti v lupinici. Pa dop še nekako gre, pop pa je obup. Tako da me je vedno strah kam it, ker ti živce kravžlja  tisto vpitje in trmanje. Pa ne vem ali ga moti to da je utesnjen v lupinici, pa imam slečenega, bog ne daj da bi ga dala vanj v bundici, pa mu na ročaj naštimam igrače, pa do sedaj sem se vozila z njim zadaj, sedaj pa sem rekla, da je tega dost, ker to nikamor več ne gre..

Ali se ve še vozite z njimi zadaj ?? Jaz sem po pravici povedano, že kar sita takšne vožnje..pa zanima me ali je mogoče kaj bolje če bi ga dala v večji avtosedež da ga dam iz lupinice ven, da bo vseeno malo bolj na kamot..nimam več pojma..





Netopirčy81 -> RE: Vožnja v avtomobilu (18.12.2008 16:51:40)

Naša pa že od zmeraj res uživa v vožnji[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. V bistvu mi vedno zaspi, samo da se odpeljeva. Drgač pa poslušava kako mešano glasbo oz. radio.




Stran: [1]