Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 6.4.2005 15:54:43
|
|
|
|
Skorpija
|
Ti zdaj za 10 dni ali pa še več pozabi da si ovulirala, da sploh kdaj ovuliraš in kaj sploh to je... Drugače te bo razgnalo, m ti bo zašušutralo pa še sproščena ne boš. Ti želim :modri: in čimbolj mirne tedne...
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 6.4.2005 16:18:13
|
|
|
|
PiaM
|
KMALU, kdaj pričakuješ M (želim ti seveda, da ne pride), ker tudi jaz čakam na 17.ali 18.april, če bo:modri::roza:.Danes mi je malo slabo, ampak mislim da sem se preveč najedla, moj se mi pa veselo smeji in sprašuje, če mi :kava: paše... Lep pozdrav!:rozica:
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 6.4.2005 16:24:33
|
|
|
|
baguSka
|
Želim ti vse naj naj - pr men tud prdci niso pomagal..;)
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 6.4.2005 16:32:07
|
|
|
|
mujcek
|
tudi mene od O naprej vedno nekaj špika, pa bomo videli, kaj to pomeni...
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 6.4.2005 16:45:08
|
|
|
|
KMALU
|
Pia M Baje 16.,17. aprila NE cakamo M! Drzim pesti zase pa se za vse vas, ki NE cakate. :):)-
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 6.4.2005 17:02:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne bi vedela Kamlu.Če pa je tako hudo napenjanje,pol pa v lekarni kupi Sabsimlex tabletke-za polizat.Pomagajo pa ne škodujejo.če si :nosecka:
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 6.4.2005 17:48:26
|
|
|
|
sugar
|
:muca: haj, tudi jaz sem imela pred kakim tednom isto varianto, pa kovinski okus, pa črve po trebuhu. Sam fora dans jih pa nimam več mogoče je mal plehnatga okusa še drugo pa ne več. Kaj jaz vem, bomo vidl če smo bili dost pridni pri :sloncek: :sloncek: razmigavanju. Jaz moram čez cca.4 dni dobit tegale :hudicek: ali pa znak za nekaj :modri: lepega. Želim pa vsem, ki čakamo na nekaj lepega GOOD LUCK, da gre teta :hudicek: stran za 9 mesecev in več (odvisno). Pridne bodte papa :kuza: sugar
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 6.4.2005 19:22:05
|
|
|
|
žlička
|
KMALU, ko sem jaz NE cakala:hudicek: sem tudi spuščala prdce:ups: ko :sloncek: in nato je ni bilo :hudicek:, postala sem srecka :nosecka:, drugih kaksnih konkretnih znakov pa ni bilo, edino prsi, vecje in bolece lp in drzim :miska: da je to to!!!!
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 6.4.2005 21:47:52
|
|
|
|
Nyah*
|
Prdci :)-:)-:)-:)-:)- moram tut jaz poskusit, da ne bom vec kot balon! Hej, zlicka, kako pa so te bolele prsi? Meni so zrasle po moje za celo cifro, pa ko tecem,..., me ful bolijo pa na dotik:ups::ups:
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 7.4.2005 7:02:35
|
|
|
|
buča
|
če maš kovinski okus,si skor 99 posto :nosecka::rozica::rozica:
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 7.4.2005 7:14:13
|
|
|
|
sugar
|
:muca: jutro punce, buča od tebe v božja ušesa (express po hitrem postopku). da bo končno :modri: lep dan :kuza: sugar
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 7.4.2005 8:07:01
|
|
|
|
Kris
|
Pozdravljene, tudi jaz sem imela kovinski okus dober teden nazaj, če ne še več. Dva dni nazaj sem dobila M:hudicek:, danes je pa nima več. Pravzaprav, da nes o njej niti kapljice sledi. Ne vem, kaj naj to pomeni. Ponavadi jo imam najmanj 4 dni. je imela katera podobno izkušnjo?
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 7.4.2005 8:13:52
|
|
|
|
sugar
|
:muca: mislim da kot pravijo punce tlele gor da si imela vgnezditveno krvavitev. UPAM da je res in da si srečka :nosecka: drži pestke tudi zame papa :kuza: sugar
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 7.4.2005 8:19:11
|
|
|
|
mujcek
|
jaz držim :miska::miska: za vaju obe! No ali vama že zamuja? Pri meni je danes že 37 dan in ne vem ali si domišljam ampak res mi je malo slabo, sedaj po skodelici mleka je malo boljše! Če bi slučajno uspelo, moram povedat, da nisem imela kovinskega okusa in ne vgnezditvene :zmeden2:
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 7.4.2005 8:26:49
|
|
|
|
sugar
|
:muca: hvala mujcek. Jaz je ne čakam v roku cca 3 dni. :kuza: sugar
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 7.4.2005 8:27:04
|
|
|
|
Kris
|
Ali katera ve, če je možna vgnezditvena krvavitev tudi dvodnevno krvavljenje? Prvi dan, kar dosti, drugi dan normalno, danes pa čisto nič.
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 7.4.2005 11:45:08
|
|
|
|
ElaM
|
Pomoje je možno :zmeden2:. A si imela samo krvavitev, a tudi kaj krčev?
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 7.4.2005 11:47:37
|
|
|
|
Kris
|
Samo krvavitev. Čutila sem napetost. Saj mogoče mi vse skupaj niti ne bi bilo čudno, če ne bi prvi večer imela samo rahlo kapljico kriv - vodeno. Nato ponoči nič. Šele zjutraj je pa pritekla. Naslednji dan tudi, vendar bolj malo. danes pa čisto nič. danes me pa malo špika okrog jajčnikov.
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 7.4.2005 11:50:40
|
|
|
|
ElaM
|
Čez kakšen teden naredi test.:zmeden: Jaz ne vem, pomoje se tile naši hormoni delajo norca iz nas. :grrr: Mogoče si pa srečka :nosecka:. Saj nekatere :nosecka:, imajo :hudicek: podobno krvavitev še par mesecev. Držim :miska:.
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 7.4.2005 11:52:07
|
|
|
|
Kris
|
Kaj mi svetuješ, da šele čez en teden naredim test?! Upam, da bom zdržala. Res upam, da je to to.
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 7.4.2005 12:02:10
|
|
|
|
ElaM
|
jaz bi počakala, da bo bolj ziher.:zmeden:
|
|
|
|
nekaj me tisci ves cas... se mi bo zmesalo 7.4.2005 21:11:28
|
|
|
|
KMALU
|
Jaz nikoli ne bi prej delala testa.... Bi bila prevec zalostna, ce bi bilo negativno in potem bi se bolj cakala to grdo :hudicek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?