Anonimen -> Debate na forumu, moje mnenje.... (7.4.2005 9:11:46)
|
Vem, da vse skupaj leti tudi ali predvsem name. Forumov oz. podforumov o določenih področjih je na RR kar nekaj in tam se ne čveka oz. se resno odgovarja na zastavljeno vprašanje - vsaj z moje strani. NV pa je forum, o katerem se pogovarjamo tudi o smešnih straneh naših družin, o vsakdanu, kaj pač kdo počne, kam bo šel, kje je cenejši šmorn za kupit, kaj in kdaj se bo sadilo, sejalo................ In ne zdi se mi hud problem, če se odpre tema, pod njo je pet resnih odgovorov, potem pa se razvija debata na isto oz. podobno temo. Vsaj ni treba odpirat novih tem in s tem dodatno obrmenejvat strežnika :zmeden2: A je tako težko preskočit čvekanje? Aja, še tole, a potem nekateri odpirate teme npr. ZOO samo zato, ker vidite, da je pod njo npr. 23 odgovorov, preberete pač kar vas zanima, potem ste pa užaljeni oz. razbesenjeni, ker se zadeva pri petih odgovorih za vas konča? Ne vem, no. Sicer pa bi bilo dobro, da se tule oglasi še Vesna RR ali tisti drugi možakar, mogoče JakaRR in pove svoje? Jaz sem se že zdavnaj navadila, da tem "danes praznuje", "prvi zobek", itd. enostavno ne odpiram, ker me ne zanimajo. Naj prvi vrže kamen kdor je brez greha.
|
|
|
|