M ali vgnezditev?? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

baby23 -> M ali vgnezditev?? (6.4.2005 13:37:03)

POzdravljene!

Nekaj mi od včeraj ni več jasno; moje M so točne na 28 dni. Vedno isti dan, skoraj vedno ista ura. Imam tudi stalne spremljevalne znake; vse me boli in zvija, po obrazu se mi spustijo mozolčki, ful ratam tečna.
M bi morala dobiti v soboto 9.4., dobila pa sem jo kar včeraj (4 dni prej), brez predhodnih znakov in najav. Brez bolečin, mozolčkov ali česar koli drugega.
Je pa nekako bolj rjave barve vse skupaj in ne rdeče kot ponavadi. Pa še taki koščki so tudi zraven.

A je možno, da je to vgnezditev??? Ovulacijo sem tudi imela točno na dan kot vsak mesec in tudi vse znake (boleči jajčniki) ki spadajo zraven.

Kaj mislite ve??

Men se zdi da mi samo mati narava malo nagaja.

lp:rozica:

girly -> M ali vgnezditev?? (6.4.2005 13:44:31)

težka je tale:zmeden2:. verjetno gre res samo za nagajanje narave.sicer je možno,da gre za vgnezditev, samo takrat je običajno zelo malo krvi in ne sme trajat več kot en dan.lahko je pa pač :hudicek: malo bolj zgodaj,sej veš, živčki pa to. boš vidli kako bo,lahko pa potem čez kak teden narediš test pa boš vidla.

držim :miska:, da bi ble :modri: in ne :hudicek: in si že srečka :nosecka:

lep dan :kuza:

aljča -> M ali vgnezditev?? (6.4.2005 14:16:40)

Verjetno je:hudicek:.Ali si imela kakšne hormonske tabletke?
Čao Alja:metulj::metulj:

Kris -> M ali vgnezditev?? (6.4.2005 14:24:07)

Ojla,

tudi sama sem očitno dobila to M:hudicek:. Pravi hudič je.
Čeprav je bilo ravno tao vse čudno. Dobila sem jo dva dni prej. Prvi dan je bila taka vodena kapljica krvi. Šele naslednji dan jo je kar priteklo. Danes drugi dan imam pa spet zelo rahlo. Zagotov, da je M, ampak mi je vse skupaj res čudno. Ali pa si vse domišljam.

Tokrat sem res mislila, da je uspelo.

jezna in žalostna.

aljča -> M ali vgnezditev?? (6.4.2005 14:28:53)

Kris, ne bit žalostna vem kako je to,upanje mora bit pa čeprav te včasih przadane.Držim pesti zate in za tvojo:duda::duda:.
Čao Alja:metulj::metulj:,ki bi rada bla:nosecka::nosecka:

baby23 -> M ali vgnezditev?? (6.4.2005 14:37:26)

Nobenih tablet ali kakršnih koli drugih težav. Kar na lepem se je prikazala; seveda prekmalu.

Naj še povem, če to karkoli pomeni: že dva dni sem žejna ko hudič.

MOje misli so pa že itak nekaj časa usmerjene drugam: 2.7. se poročiva:)

Kris -> M ali vgnezditev?? (7.4.2005 7:32:39)

Danes o M:hudicek: nobenih sledi. Ne ponoči, ne danes zjutraj. Krvavela sem samo dva dneva. A je to mogoče?

Ne razumem.

baby23 -> M ali vgnezditev?? (8.4.2005 8:01:56)

Tudi jaz danes ponoči niti kapljice; zaključek: trajalo je 3 dni; bilo je pa vse skupaj bolj rjavo, sem pa tja malo rdeče.

Meni ni nič več jasno???

A mislite, da bi morala čez kakšen dan narediti test??

Kris -> M ali vgnezditev?? (8.4.2005 8:08:53)

Baby23,

jaz sem obupala. testa ne bom delala. V kolikor se pojavi še kakšen znak, bom test delala. To čudno krvavitev bom sprejela kot M:hudicek:. Sem se potolažila. Poskusila bom znova.

Včeraj me je prijelo, da bi naredila test. Vzela sem ga ven iz omarice, pripravila pvc lonček - ne boste verjeli - premislila sem si. Sama sebe sem vprašala, ali sem normalna, zakaj naj delam test, če sem krvavela. ne vem. Ne bom se več obremenjevala s tem. Ne razumem, zakaj nam enostavno ne rata, zakaj mora to biti tako zakomplicirano, ko ne bi bilo potrebno.

Tudi tebi svetujem, da počakaj. držim pesti za naju obe, da je to to.

Upam, da bova zdržali.

Stran: [1]