Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 18 čokolad in še kaj... 22.12.2008 12:33:16
|
|
|
|
jagoda77
|
joj, ne bi o teh sladkarijah, ki jih tud naša babi daje skoz in skoz. Čist brez veze, škoda denarja, bolje v pujsa dajat, pa si potem kej pametnega kupit, ker tele babice res pretiravajo.
|
|
|
|
RE: 18 čokolad in še kaj... 22.12.2008 13:39:48
|
|
|
|
Rubin.
|
Pri nas pa ati poskrbi, da se na njih ne nabira prah. Mami pa poskrbi obvezno za to: Mmmmmmmmm njami.
|
|
|
|
RE: 18 čokolad in še kaj... 22.12.2008 14:10:48
|
|
|
|
1ksantipa
|
A tu se pa hvalite, kdo ima koliko česa doma? No, pri nas imamo pa ogromno praha na policah.
|
|
|
|
RE: 18 čokolad in še kaj... 22.12.2008 16:39:01
|
|
|
|
Korina1
|
Tudi mi nismo nikoli imeli teh problemov. Naši otroci so imeli sladkarijo ko smo jo domači kupili, od drugih niso nikoli dobivali daril in jih tudi sedaj ne. Pač nimamo žlahte. Kar smo pa sami lahko kupili pa tudi pojesti ni bilo in ni problema.
|
|
|
|
RE: 18 čokolad in še kaj... 22.12.2008 16:49:07
|
|
|
|
Mišni
|
Sladkarije (razen Miklavžev) prihrani za pusta, za maškare.
|
|
RE: 18 čokolad in še kaj... 22.12.2008 17:18:30
|
|
|
|
matejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Sladkarije (razen Miklavžev) prihrani za pusta, za maškare. in pol nej otrokom daje stare čokolade js jih nebi šparala tak dolgo.
|
|
RE: 18 čokolad in še kaj... 22.12.2008 17:55:12
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Sladkarije (razen Miklavžev) prihrani za pusta, za maškare. in pol nej otrokom daje stare čokolade js jih nebi šparala tak dolgo. Od decembra do februarja se pa ne bojo pokvarle . Pa tud kakšen mesec več zdržijo.
|
|
RE: 18 čokolad in še kaj... 22.12.2008 18:04:44
|
|
|
|
matejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: matejchy IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Sladkarije (razen Miklavžev) prihrani za pusta, za maškare. in pol nej otrokom daje stare čokolade js jih nebi šparala tak dolgo. Od decembra do februarja se pa ne bojo pokvarle . Pa tud kakšen mesec več zdržijo. Ja je že res da zdržijo, sam js sm že večkrat dobla od koga tako "naprej prodano" čokolado in je bla čist siva pa niti dobra ni bla več, tak da js nebi otrokom to za maškare dala.
|
|
RE: 18 čokolad in še kaj... 22.12.2008 21:19:55
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: matejchy IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Sladkarije (razen Miklavžev) prihrani za pusta, za maškare. in pol nej otrokom daje stare čokolade js jih nebi šparala tak dolgo. Od decembra do februarja se pa ne bojo pokvarle . Pa tud kakšen mesec več zdržijo. Ja je že res da zdržijo, sam js sm že večkrat dobla od koga tako "naprej prodano" čokolado in je bla čist siva pa niti dobra ni bla več, tak da js nebi otrokom to za maškare dala. Če si ti dobivala po več let stare čokolade, je to tvoj oseben problem in nima veze s temi čokoladami, o katerih govorimo.
|
|
RE: 18 čokolad in še kaj... 22.12.2008 21:27:05
|
|
|
|
Vilma
|
Jaz pa sem se zmenila z mojimi starši in taščo, da naj ne nosijo sladkarij. Raje rozine (sine je nor nanje!) al pa sadje (npr. mandarine, kivi, melono), kar tudi obožuje. Ne rečem, mora bit kakšna čokolada pri hiši in seveda stari starši razvajajo otroke, ampak vse ima meje.
|
|
|
|
RE: 18 čokolad in še kaj... 22.12.2008 21:30:25
|
|
|
|
Naja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Pri nas do česa takega ne bi moglo priti, ker jih jst za sprot "požrem". Vedno sem se čudila, ko sem kam prišla, pa je kdo odprl omarico, noter pa polno samih finih sladkarij!! Kako jih lahko imajo, ne da bi planili po njih. Razumem za kake sladkorne tablice, pa trde bombone ipd., ampak Ferrero, Milka, Baci,... Če jih že ne bi jedla, bi jih pa naprej znosila, ko bi šla kam na obisk... Samo podpišem se lahko pod to. Pri nas se še nikoli ni zgodilo,da bi dobre sladkarije ostajale. Pa ne pojesta jih otroka.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?