Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako hitro ste zanosile po klomifenu? 17.12.2008 14:13:27
|
|
|
|
moni30
|
Jaz sem zanosila takoj prvi mesec jemanja (1 T / dan), a se je žal teden dni po pozitivnem testu pravljica končala. Znaki pa že par dni pred testom: občutljivost na vonjave, povišana temperatura in napete prsi. Potem sem jemala K še 4 mesece (večja doza) žal neuspešno. To je bilo vse pod nadzorom mojega G. Nato me je napotil v antisterilitetno ambulanto, kjer sem imela do sedaj še 3 inseminacije (neuspešno), od tega sem dvakrat jemala K (2T / dan). Zelo mi je žal, ker moje izkušnje niso bolj vzpodbudne, vendar pa upam da tebi uspe že v prvo. Kar se pa znakov tiče, ti bom pa tako povedala: mene je špikalo predvsem ob ovulaciji, pred M pa nisem imela pravzaprav nikakršnih posebnih občutkov. Če te še kaj zanima, pa se lahko mirne duše pridružiš debati Klomifenke 2008 na Upajmo skupaj. LP
|
|
|
|
RE: kako hitro ste zanosile po klomifenu? 17.12.2008 19:08:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jemala sem ga pol leta (najprej 2 tableti, potem 3/dan), reagirala sem v večini z enim foliklom, zanosila nisem. Po končani terapiji s klomifenom sem šla še na HSG, kjer so ugotovili neprehodne jajcevode. Tako, da niti nisem imela šanse, da bi zanosila. Če še nisi imela HSG ti predlagam, da ga narediš, ker je brezveze jest hormone, če ti ne morajo nič pomagat.
|
|
|
|
RE: kako hitro ste zanosile po klomifenu? 17.12.2008 21:49:18
|
|
|
|
taši84
|
moni30!sočustvujem s tabo. saj bo šlo. skuštranasuzi: HSG sm imela lani decembra in je bila samo pregrada 2,5cm, ki so mi jo odstranili maja letos. zdj sm pa jemala klomifen ker je G ugotovila da jajčniki nič ne delajo. mogoče me zato taka čudna bolečina, predvsem me cuka notr okol popka potem pa čisto spodaj. bom vidla če bo vsaj M pršla sama od sebe al bo spet treba dabroston jest. sita sm teh tablet. samo redim se po njih. lp
|
|
RE: kako hitro ste zanosile po klomifenu? 22.12.2008 10:48:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja jaz sem ga jemala 2 meseca pa sem reagirala s 6 folikli ampak žal ni nič uspelo...... tebi želim seveda več sreče
|
|
|
|
RE: kako hitro ste zanosile po klomifenu? 28.12.2008 22:54:05
|
|
|
|
nusigogo
|
Jaz sem Klomifen jemala en mesec in na njega reagirala (nosečnost), ki pa se je žal končala s SS! Sedaj pa čakam , da ga zopet začnem jesti! Mogoče mi pa sedaj uspe! In upam, da bo tebi tudi!
|
|
|
|
RE: kako hitro ste zanosile po klomifenu? 31.12.2008 12:43:22
|
|
|
|
malagala
|
Za malček optimizma... Jaz sem zanosila v 2. ciklu z 1 tableto na dan, kakih hudih sprememb pa nisem čutila. Zdaj sem v 18. tednu nosečnosti... Če je samo ovulacija problem in je drugo OK Klomifen pomaga Srečno 2009 vsem skupaj
|
|
|
|
RE: kako hitro ste zanosile po klomifenu? 5.1.2009 11:41:51
|
|
|
|
emsika
|
pozdravljena! jaz jemljem klomifen že v bistvu petič..lani sem ga jemala da bi zanosila 3mesece pa ni bilo uspeha , sedaj sem v postopku inseminacije in jemljem 1t/dan, hormoni mi odlično delujejo, vse je bilo v redu a žal prva inseminacija ni uspela, drugo bom opravila ta mesec in upam na najboljše. upam da tebi bo uspelo....
|
|
|
|
RE: kako hitro ste zanosile po klomifenu? 5.1.2009 20:02:17
|
|
|
|
Rielka
|
Ojla Jaz sem jemala klomifen tri mesece z spremljanjem UZ. Vse naj bi blo ok vendar nobenega rezultata.Sedaj cakam za ambulanto za neplodnost.Upajmo da cim prej zagledamo
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
izbira imenanataly33prosim za pomoč pri izbiri fantovskega imena.hvalaMatej (
62%)
Marcel (
38%)
Število vseh glasov: 120Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!