|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroška soba z večjo posteljo
17.12.2008 12:20:08   
zaspanka
ali katera ve kje bi dobila otroško sobico s posteljo 140x200 ali pa celo 160x200? so vsi zelo nefleksibilni glede tega, pa me zanima, če ima še tukaj kakšna izkušnje s tem. smo gledali malega princa pa je samo do 120cm.

ena je že rekla da flexa, a mi ni všeč? še kakšen predlog prosim...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroška soba z večjo posteljo
17.12.2008 12:51:04   
Anonimen
Zakaj pa od otroške sobe ne kupite samo omar in pisalne mize, posteljo pa pač iz serije spalnic in tako da čim bolj zraven paše?

(odgovor članu zaspanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: otroška soba z večjo posteljo
17.12.2008 12:53:37   
ciciban
Pri alplesu se da skombinirat s posteljami iz programa spalnic-isti materjali so in se sploh ne opazi,da gre za različni program.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: otroška soba z večjo posteljo
17.12.2008 12:58:10   
zaspanka
rada bi malo bolj otroško, ker je mali star 2,5 let. zato ne bi rada postelje iz spalnice kupila. pisalne mize še ne rabi, tako da rabim samo malo večjo omaro in posteljo, pa en predalnik in bi rada da vsaj to pašee skupaj iz nekega otroškega programa.
sej če ne bo šlo drugače bomo pač kombinirali.

(odgovor članu ciciban)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: otroška soba z večjo posteljo
17.12.2008 13:15:02   
Nina00
Lahko naročita pri mizarju. Tam si res lahko zmišljujeta glede mer in izgleda. Boš rekla, da bo predrago, pa sploh ni nujno. Dajta parim naredit predračun pa bosta videla. Me pa tako čisto iz firbca zanima zakaj za malčka tako velika postelja?

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: otroška soba z večjo posteljo
17.12.2008 13:31:22   
zaspanka
mizar nama že dela komplet pohištvo za celo hišo in ima še par stvari za narest, tako da nama je predlagal, da raje obe otroški sobi kar kupiva, sicer ne bo vse končano do vselitve februarja.
postelja pa tako velika zato, ker je vsaka sobica velika po nekaj več kot 25m2 in bi bilo malo smešno, če je notri postelja 90, poleg tega pa že od enega leta spi na postelji 90x200 in mu je super, ker se lahko po mili volji obrača naokrog. da o skakanju in delanju prevalov ne govorim.user posted image


(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: otroška soba z večjo posteljo
18.12.2008 8:49:37   
maja1488
Naša tamala je tudi imela 160x200, pa ni hotla bit sama noter. Očitno ji je bila prevelika, zdaj v manjši pa ni  problemov.

Je pa tudi soba velika 30 kvadratov, pa se hitr nafila z igračami. Sem vesela, da ima majhno posteljo zdaj, ker imava noter lahko tudi tobogan pozimi user posted image

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: otroška soba z večjo posteljo
18.12.2008 10:05:12   
Anonimen
Pri sosedovih imajo otroško sobo opremljeno z Alplesovim pohištvom (program Harmonija) in ful lepo izpade kljub temu da pohištvo ni tako otroško. Meni je pa bolj fino, da je pohištvo nevtralno, pa potem s posteljnino, dodatki v sobi in poslikavo sten prilagajaš sobo otroku. Ker najbolj mimo mi je, ko se kupuje kake postelje v obliki formul, ali pa da je kak medvedek Pu na vzglavju izrezljan in to, ker take stvari otroci ful hitro prerastejo. Midva sva tudi najini punčki kupila tako nevtralno pohištvo za sobico in potem sem ji poslikala steno, obesla par lušnih slikic, tepih dala not bolj otroški in še nekaj drugih dodatkov in je sedaj ratala ena prav ljubka sobica.

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Izbor TOP popoldanskih dejavnosti za otroke
Katera dejavnost bo najbolj ustrezala vašemu otroku, da bo lahko preživel popoldneve na zabaven, poučen in aktiven način...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




ime za punčko
madjanca

katero vam je lepše?

Metka (62%)

Žana (38%)


Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!