uursa -> RE: EMO - rabi pomoč (17.12.2008 12:26:22)
|
EMO je trenutno nažalost trend.Še ena velika žalost pa je da mularija nima pojma kaj v resnici to je.Moja hči je stara 14 let in se pogovarjava o teh stvareh. Sama ni emo,ampak pravi da pozna par punc,ki naj bi to bile.Zaenkrat jim je to všeč zato da so drugačne. Moje mnenje je da si lahko drugačen ,poseben tudi na drug način.Misim da so pa to ravno najdle na internetu in da še ne grejo v te skrajnosti kakršne so te slike.Zaenkrat samo stil oblačenja-črnina.Res pa ne razumem kako lahko do tega pride ne da bi starši kaj opazili! Kolegica mi je kakšno leto nazaj vsa vesela rekla:moja hči pravi da je emo.Njej se je to fino zdel.Rekla sem ji naj se malo pozanima kaj to sploh je in ne verjamem,da ji bo to še smešno.Mal nas pa mora zanimat kaj se dogaja z našimi otroci!Mene je že tako hčerina puberteta zadela prehitro,sem mislila,da bo šlo vse skupaj mal bolj počasi.V enem letu totalna sprememba.Ampak se pogovarjav,ne silim vanjo,počakam,da mi sama pove in zaenkrat shajamo,so boljši in slabši dnevi.
|
|
|
|