|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ležalnik
6.4.2005 12:23:28   
Anonimen
Kje se splača kupit ležalnik za :duda:?Ali je mogoče kje v kaksni akciji, ali pa da bo kje v kakšni akciji?:zmeden:
Na kaj naj bom pozorna pri nakupu ležalnika?Kdaj ga lahko začnem uporabljat?:)

Lp, nina:nosecka:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ležalnik
6.4.2005 12:58:14   
pika**
V Rutarju jih imajo znižane 6-7.000 SIT . Nič nisem zasledila, da bi šlo za časovno omejeno akcijo.

Naš je bil notri od začetka, ko je imel podložen hrbet, ker se mi je zdelo, da je prevelik naklon, pa tudi ni se dal nastavljat po stopnjah.

Za novega bebija imam Hauckov stolček z lokom in igračami ( rabljen 7.000 SIT ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ležalnik
6.4.2005 13:03:53   
Anonimen
Če boš res šibala in imela srečo, ga mogoče še dobiš v Mercatorju za 4999 sit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ležalnik
6.4.2005 13:04:49   
Anonimen
Aja, jaz sem ga takoj od začetka uporabljala, ko sem jo dajala čez dan notr spat, pa sem jo lahko s sabo po hiši nosila, da sem jo imela na očeh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ležalnik
6.4.2005 13:16:42   
babylove
Moji kriteriji za ležalnik:
- mehko blago
- nastavljivost naklonov
- nastavljivost fiksno / guganje
- opora za glavico
- snemljiv igralni mostiček
- poceni

Ga nimamo, ker noben ne izpolnjuje teh kriterijev :(.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ležalnik
6.4.2005 13:21:49   
Anonimen
Res si faca babylove :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ležalnik
6.4.2005 13:29:05   
pravljica
povejte še meni...a je dovolj če imam lupinico, al je treba met zraven še ležalnik? v čem je razlika :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ležalnik
6.4.2005 13:30:11   
babylove
Kaj faca, če pa je tak 8).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ležalnik
6.4.2005 13:31:58   
babylove
pravljica, lupinice ne smeš preveč uporabljat (max 2-3h/dan) iz zdravstvenih razlogov - hrbtenica, mišičje, dihala.

Ležalnik pa ni obvezen, je pa zgleda moderen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ležalnik
6.4.2005 13:49:01   
trnuljcica
jst sem ga kupila kaksen mesec nazaj v eleclerku za 8k od haucka z mostickom za odstranit, fiksno/guganje, sicer ne vem ce ima oporoza glavico...
pride v postev cez mesec in pol:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ležalnik
6.4.2005 13:49:50   
Anonimen
Ja pravljica v lupinici je otrok preveč skrčen in to ni dobro za njegovo hrbtenico. Ležalnik seveda ni obvezen ampak jaz ne vem, kako bi brez njega. Ko je majhen tam lahko spi ali pa je buden, ga imaš pri sebi. Ko pa še lahko sedi mu pa samo dvigneš naklon pa sta spet oba srečna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ležalnik
6.4.2005 14:20:18   
pravljica
aha, sem mislila, da je funkcija obeh nekako ista...a na ležalniku pa lahko leži od rojstva dalje neomejeno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ležalnik
6.4.2005 16:08:06   
stela
Meni se zdi ležalnik nepogrešljiv v prvih mesecih, sploh če je mamica veliko sama z otročkom. Otroka lahko povsod neseš s sabo in se v njem igra, je ali spi...je pa fajn, da ima več naklonov in kakšen lok z igračkami. L.p.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ležalnik
6.4.2005 17:37:05   
babylove
ležalnik ni nepogrešljiv - ga nimam in ga ne pogrešam. Sem pa čisto sama samcata z malim 24h/dan. Kakor kdo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ležalnik
6.4.2005 21:35:03   
malika
jaz ga pri prvem (zdaj je star 15 mesecev) nisem imela in ga nisem niti malo pogrešala.

Zdaj ko pride drugi bebek, pa sem ga kupila, ampak samo zato, ker bo tega "novega" najverjetneje potrebno tu in tam na hitro umaknit ali skrit in pomoje je to najlažje naredit z ležalnikom. Bomo videli.

Kupila sem ga v BC v akciji za 6.990 sit.
Poglej tudi kakšen mali oglas in kupi rabljenega, ali počakaj kakšno akcijo; ni pa nujen del opreme.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Ležalnik
6.4.2005 22:12:20   
špelin@
pravljica, ležalnik se popolnoma poleže tako, da ni problemov zaradi zvitega položaja otročka. Zato se bistveno razlikuje od lupinice - in služi drugemu namenu kot lupinica ;)

Moja prva pika je bila ćez dan že od začetka veliko v ležalniku, ker ni dosti spala in sem lahko ležalnik postavila kamorkoli.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Ležalnik
13.4.2005 22:35:14   
Bib
Nam je zdravnica priporočila , da je mala čez dan čim več v lupinici,je pa to zdravnica iz razvojne ambulante, tako da mislim, da se ne moti.

Zanima me, kje ste dobile informacije da lupinica škoduje otrokovemu razvoju?:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Ležalnik
13.4.2005 22:41:38   
Anonimen
Bib jaz sem isto slišala , da je lupinica okei.Sem gledala neko oddajo in so to zelo hvalili, tak, da ko sem na forumu čitala, da ni vredu, sem bila malo presenčena:ups:
Sicer zdaj mamo lupinico pa ležalnik-bomo vidli, kaj bo boljse:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Ležalnik
14.4.2005 0:45:29   
babylove
Bib in nina_nana, jaz sem podatek pobrala pri francoskem ministrstvu za zdravje, moji otroški svetovalki, pediatru in mikrofizioterapevtu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.