Hauck Denver 6 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

dd75 -> Hauck Denver 6 (6.4.2005 11:52:21)

Pozdravljene !

Me samo zanima če katera kaj pozna ta voziček. A je o.k., ali je dober za po makadamu, ali se spravi dovolj na malo...:zmeden2:
Hvala in lep pozdrav !
:nosecka:

Anonimen -> Hauck Denver 6 (6.4.2005 11:57:16)

A maš kakšen link?
Jaz imam enega Haucka pa ne vem katerega. A ima 3 kolesa?

dd75 -> Hauck Denver 6 (6.4.2005 12:24:01)

Vidla sem ga na www.otto.de -če v iskalnik vtipkaš kombiwagen
Ima 4 kolesa in je kombiniran-tudi za pozimi.
Zgleda mi kar uredu, sam v živo ga pa še nisem videla.

Lenny -> Hauck Denver 6 (6.4.2005 12:45:29)

Mi smo ga imeli z gumami na zračnice. Prenesel je vse mogoče, tudi pešpoti brez asfalta. Zloži se dobro, super lastnost pa je tudi ta, da se da "bilanca" poljubno obračati in lahko voziš otroka obrnjenega k sebi ali v smeri vožnje.
Lp

Anonimen -> Hauck Denver 6 (6.4.2005 12:57:46)

Jaz sem ga imela, sem itak imela že vse živo. Samo moj ni bil tak z napihljivimi kolesi, je bil z navadnimi, ene srednje velikosti. Ja, kar v redu, bi rekla. Samo kolesa so non-stop škripala 100 na uro. So se eni stari dedci norca delali. Pa sem ga skozi z WD 40 špricala. Bil je pa temno moder, kombiniran s svetlo rumeno in z rumenimi medvedki. Ja, ročaj je bil nastavljiv v obe smeri vožnje, to je meni super, zaradi sonca in tudi zato, ker ko je otrok majhen, je fino, da ga vidiš, ko je pa večji, pa raje gleda naprej, da več vidi. Prodala sem ga pa po 4 mesecih, ker smo se preselili in je bil pretežek za nosit po 5 stopnicah. Se pa spomnim, da sem v Toysu zanj dala več kot pol manj, kot je bil pri nas.
In če zdajle tega, kar sem napisala, ne bom popravila, sploh ne boste vedele, kaj sem pisala. Torej, grem, popravljat.
Sem že.

Anonimen -> Hauck Denver 6 (6.4.2005 13:02:32)

Aja, hvala za link ampak če ima 4 kolesa pol nimam takega.

Anonimen -> Hauck Denver 6 (6.4.2005 22:00:23)

mi ga imamo smo ga kupili v arielu. je temno modre barve v kombinaciji s svetlo rumeno in z medvedki. ima nastavljiv ročaj v obe smeri vožnje kar je full dober ( je že splišni napisala). ima torbo za prenašanje dojenčka(za prve mesece), prevleko za nogice in tri naklone. mi smo kr zadovoljni z njim vendar ga prodajamo ( če te zanima je zelo lepo ohranjen rabljen malo manj kot pol leta), ker nam v avto ne gre. je tudi zelo prostoren, ni tako ozek.
lp

Stran: [1]