dr.Grmek,Postojna (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sisy -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 11:48:08)

ojla punce,

tiste ki ste opravile laparo pri Dr.Grmeku.....zanima me kakšen se vam doktor zdi in ali je tudi v Postojni praksa da ti takoj po opravljeni operaciji povedo kakšno je stanje...ali boo možna zanositev po naravni poti ali bo treba na IVF?

Kakšne so vaše izkušnje?

Špelka -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 12:11:50)

Čao, Sisy,

sicer dr. Grmeka ne poznam, ker sem bla v LJ, vendar pa ti lahko povem, da ti noben doktor ne bo povedal 100% ali boš zanosila po operaciji naravno al pa bo treba IVF. Vsak doktor pa ti naslednji dan na viziti pove, kaj je naredil in poda oceno možnosti zanositve. Meni na primer je dr. Vogler dal 50% šans od tistih ki jih ima zdrava ženska. Razlaga: da so sedaj jajcevodi sicer prehodni, vendar pa se ne ve, kakšna je njihova funkcionalnost. Torej - za to je pač potem treba poskušati.

Veliko sreče. :rozica:

Sisy -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 12:19:04)

ja saj vem da ni garancij....

in koliko časa po posegu že poskušaš ti?

Špelka -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 12:21:20)

zdej teče 4. poskus.

Sisy -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 12:22:56)

:zmeden2: pa si mela zamašene jajcevode...ali so ti delal laparo zarad česa drugega? sori...ne spremljam foruma stalno pa nisem čist na tekočem....;)

Skorpija -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 12:23:05)

ej čakajoča z Voglerjem si bila pa sigurno zadovoljna a ne?! Meni je bil to prvi zdravnik v življenju, ki je res pustil totalno pozitiven vtis - ful fajn!!!

Špelka -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 12:23:43)

aja, pa še to: men je Vogler reku, da je levi jajcevod bolj ohranjen kot desni. No, in ker jest čutim svoje O, sem mela v teh mesecih 3. O na desni strani. :grrr:

Špelka -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 12:24:56)

mela zamašene, ja. Pa še zlepljene na jajčnika, pa desnega še razširjenega. :((:((:((

Moja ocena Voglerja?: 10+ !!!

Sisy -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 12:29:24)

ja in kaj so ti v bistvu naredil..."odmašil",tko da so zdej prehodni al kako? :zmeden2:

Špelka -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 12:31:56)

Glih v podrobnosti ne bi šla, ker si boš pol preveč živo predstavljala pa ne bo dobr zate :):):).

V bistvu s mi odmašil jajcevode, ja, pa še ločil jih od jajčnikov, pa nekako popravli resice na konceh jajcevodov, kolikor se je dalo. In to je to.

Sisy -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 12:34:00)

tnx ;)

Špelka -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 12:35:30)

Wlcm :)-

jest ti držim pesti :miska:

A že maš datum?

Vilma -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 12:36:30)

Kolikor je meni poznano, je dr. Grmek "le" anesteziolog pri laproskopijah?!

Sisy -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 12:38:10)

ne vem,jst sem pr njemu naročena 19.maja....sam prvič slišim da je on le anasteziolog....:zmeden:

Vilma -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 13:04:50)

Jaz sem bila na laproskopiji v decembru.
Dr. Grmek je bil tisti, ki mi je pregledal vse izvide, ki jih moraš opraviti pred operacijo: kri, EKG in še nekaj, se ne spomnim več. Operiral pa me je dr. Likar.
Ko te naročijo v Postojni, moraš prvo kontaktirati njega. On določi datum operacije in pregleda vse tiste izvide, ki sem jih naštevala že prej.
Lahko pa, da te bo on operiral, nič ne rečem. Ampak sem skoraj 100% prepričana, da ne.
Verjemi mi, v postojnski bolnišnici sem stalna gostja (HSG, lapro, PAP III) in poznam vse dohtarje in sestre.

Sisy -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 13:10:30)

o hvala ti! Čudno se mi zdi edino to ker mi je dal dr.Grmek datum za laparo (govorila sem osebno z njim....)

mi je rekel naj pa se en teden pred operacijo oglasim tam da vse dorečemo, ampak da kr pridem,kadar čem...tio se mi zdi pa čudno.....

kakšen pa je dr.Likar,si bila ti zadovoljna?

Vilma -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 13:25:00)

Ja sej vem. Z njimi stopi vsaka punca direkt v kontakt in potem mislijo, da jih bo on operiral. On je zadolžen za vse zadeve pred operacijo. Določi rok, pregleda izvide ipd...
Ti kar pridi kadar češ, taka je praksa :) važno je, da imaš rok za operacijo. Za dorečt stvari pa res lahko prideš, kadar češ.
Dr. Likar je moj osebni ginekolog in sem zelo zadovoljna z njim! Možno je, da te bo on operiral. Boš vidla.
Želim ti, da bi tole čim hitreje, predvsem pa dobro odpravila :)
Pozdravček :rozica:
Vilma

GoYa -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 13:28:52)

Tako kot je Vilma napisala. Pri dr. Grmeku se samo naročiš.

Sisy -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 13:45:16)

A ste tok prijazne pa mi poveste še to....ko se bom en teden prej oglasila v Postojni....ali mi bo takrat naredili UZ in krvne preiskave ter ostalo potrebno al moram dat že kakšne preiskave prej skozi-v Ljubljani? Je dovolj da takrat prinesem s sabo napotnico za laparo ali rabim še kaj?

Vilma -> dr.Grmek,Postojna (6.4.2005 14:19:35)

Mislim, da moraš imeti vsaj krvne preiskave prej narejene. Vse ostalo ti lahko naredijo v Postojni.
Moraš it do svoje osebne zdravnice, njej poveš, da greš na lapro in ona te potem pošlje povsod tam, kjer je potrebno. Mislim, da moraš v Postojno prit minimalno z izvidi od krvi. Okol tega, katere izvide vse moraš imeti pred operacijo, se zdravniki zelooo razlikujejo. Ampak ne se sekirat okol tega, v Postojni so ful prijazni in ti bodo tam vse naredili, če ti vsega ne bodo v Ljubljani.
Veš po moje je najbolje, da še 1X pokličeš v Postojno in vprašaš, kaj vse rabiš.

Stran: [1]