BOSNA (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

sašaš -> BOSNA (6.4.2005 11:31:31)

Me zanima, če katera hodi v šoping v Bosno? :zmeden2: Pa kam?

:)- Verjetno se boste ene smejale, ampak tuki na našem koncu nas je ogromno takih. Včasih nas gre tud po 15 naenkrat...

Lp :muca:

baguSka -> BOSNA (6.4.2005 11:39:15)

Ja 1x sm bla - pa nč kupila. Vsi k so bli z mano pa so domou prnesel cele poune vreče... Goro cunj.

Bli smo pa v hmm.. čak ti še napišm sam da se spomnem..:zmeden2:

Čiračara -> BOSNA (6.4.2005 11:39:40)

To je ena ogrooomna tržnica, ki se ji reče Arizona. To naj bi v začetku "ustanovili" ameriški vojaki, potem se pa naj bi to razpaslo do ogromnih razsežnosti. Nam baje prodajajo svega i svašta. Poznam ljudi, ki hodjo dol, jaz osebno še nisem bila. Bi pa šla na en izlet, da vidim kakšno robo imajo:)-...
LP:sloncek:

baguSka -> BOSNA (6.4.2005 11:41:07)

Aha Doboj.;)

malika -> BOSNA (6.4.2005 11:42:28)

ja, potem pa 3/4 mesta hodi oblečeno v iste cunje-sami originali :)- .Tako kot so letošnjo zimo hodili po original Spiderje :)- .Aha

baguSka -> BOSNA (6.4.2005 11:45:10)

Haha - a so res dol hodil po Spiderje?? Sigurn oriđinale.:)-

Ja ker mest je pa tak da hod dol 3/4 mesta???
Jst sm na JE - pa jih je 9/10 od dol pa niso isto oblečeni..:ups:

Anonimen -> BOSNA (6.4.2005 11:46:04)

Spiderje :zmeden2:

total -> BOSNA (6.4.2005 11:46:25)

Moji teta hodi v Kladušo,zakon cote imajo,pa zelo poceni.

lp:rozica:

baguSka -> BOSNA (6.4.2005 11:46:33)

Al bina??

Anonimen -> BOSNA (6.4.2005 11:47:36)

ja, pismo, sori, k ne vem, no. Naj se zdej ubijem? Spiderje - mogoče pajke, al kaj :zmeden2:

baguSka -> BOSNA (6.4.2005 11:48:13)

Ja lohk da je v Kladuši kej boljš. Tuki k sm bla jst je približn tko k recimo u trbižu al pa na tržnci u LJ, sam da je vse pokrit pa cvirli muzka nažiga pa cigančki prosjo za dnar, pa če jim ne daš dost te kr popluvajo pa preklinjajo..:zmeden:

baguSka -> BOSNA (6.4.2005 11:50:05)

Ja ne al bina nism vedla kaj ne štekaš. Spider je
KAO fuuull dobra znamka za smučarske jakne...;)

Men je že mau mem če hodš sploh oblečen v tole..:ups:

Anonimen -> BOSNA (6.4.2005 11:51:12)

Aja,no, hvala da si me razsvetlila :ups:

malika -> BOSNA (6.4.2005 11:52:24)

Spider-to je firma smučarskih kombinezonov; pri nas v kar visokem cenovnem rangu. Cel kombinezon stane tam nekje od 250.000 sit dalje; no v Bosni pa so se dobili originali za 30.000 sit.

na daleč se jim vidi original:)-, pa še cel Mb jih bil pozimi poln.

tinčica -> BOSNA (6.4.2005 11:52:44)

ja jaz sem enkrat tud bla v kladusi domov sem pa prisla s polnim zelodcem cevapcicev.

sašaš -> BOSNA (6.4.2005 12:08:08)

No, mi hodmo v Bosansko Gradiško - najbližja varianta.

Pa nobenih spiderjev ne nabavljam...:)- Sploh čim manj, kjer je kakšna firma napisana - to pa zato, k majo ponavad gromozanske napise... Najrajš navadne cote - brez kakšne hude oriđinal firme! :)-

A - pa pleskavice al pa čevapi so tam obvezni!!!:bravo:

Lp :muca:

Pupica -> BOSNA (6.4.2005 12:59:36)

Midva sva tut bla predlan v Bosni, ko sva šla mal po bivši YU, in nisva nč kupla. No vsaj kej tacga da b se zdej spomnla ne...aja ja razen tangic...itak jih je blo na tone:)-:)-:)-:)-vseh barv vseh vrst,...:bravo::bravo::bravo:

bunkica -> BOSNA (6.4.2005 13:28:42)

Oj!Tut jaz še nisem bla na takem nakupovanju,me pa firbec matra in bi zlo rada enkrat šla.Ko bojo naši :angel::angel: malo večji pa da ju lahk pustim pri babi,bomo pa šli.
Al bina ti se pa ne sekiri.Tut jst sem zdaj tole zvedla.Kaj češ,nismo vsi tok vsevedni.
:zmeden::zmeden::zmeden2::zmeden2:

bunkica -> BOSNA (6.4.2005 13:31:15)

No,k spider je tut igrača k jo majo tamali,pa sm tut jst mislila da je kakšen pajek-spider man.
Pupica&tia ti pa se mi kej oglas.
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

jennifer -> BOSNA (6.4.2005 13:42:57)

U bosno rosno pa ne hodmo že kle jo mampohn......:)-:)-:)-:)-:)-:)-

TARA in MAJ -> BOSNA (6.4.2005 13:47:44)

TUD MI NE HODMO:)-:)-:)-:)-JENIFER SEJ MAŠ....:)-:)-

Anonimen -> BOSNA (6.4.2005 13:49:37)

Imaš pravo, Đeni, srce.

srnica -> BOSNA (6.4.2005 14:24:10)

Na naši kabelski vrti Kompas vedno reklamo za Orašje, avtobusni prevoz + kosilo in še nekaj sam se ne spomnim kaj stane 8.500,00 SIT.

Kupujejo si predvsem trenirke Adidas, Nike, Puma in take znamke pa še športne copate.En kup cot v glavnem ter vse je totalno poceni, prav smešno nizke cene - nikice pri nas 25.000 SIT tam pa največ 5000, ravno tako trenirke.

Jaz še nisem bila, hvalijo pa vsi ki so bili.In ne hodijo dol le tisti ki nimajo denarja, pač pa tudi taki, ki imajo denar, ker se najdejo tudi orginali.

Bom pa enkrat šla sigurno.

Micy -> BOSNA (6.4.2005 21:32:58)

:)-:)-ojla
Jest vam bom pa tko povedala, dol grem po cote in da se nažrem une njihove hrane k je božanska. Pa đe full so prjazn
pazte to foro, sva šla jest pa moj lani dol in to na njihov praznik , nisva vedla da je dol bajram in da v veliki kladuši ni tržnca odprta in prideva midva dol, seveda gledava k kretena en druzga kako to da je ni. Nč greva midva na kavo in jaz nč teb nč men uprašam , kdaj se odpre. In tamkajšni šef se mi prijazno nasmeje in mi pove da danes tržnice, ni ker imajo praznik Bajram in potem, sva se sam pogledala. No kljub temu je blo ene par štacun odprtih v katerih so delale slovenke poročene dol.
Ko sva to mal nabavla sva šla nazaj ke na kavo k sva bla prej in model nama je dav pijačo na račun hiše.

Jest grem full rada u bosno po cune , ker mi je butast dajat pr nas za cunje po 5 pa 10 čukov k jih lahko dol dobim za jurja al pa 2 aja pa še to mi je butast ker cunje se menjajo vsak let in nobena stvar ni večno moderna.
:)-:)-:)-:bravo:

Stran: [1]