|
RE: Kako se vedemo pri 1., 2. in 3. otroku 19.12.2008 12:41:21
|
|
|
|
Pšemek
|
No pa poglejmo, kako je pri nas: Oblačila: 2. otrok: Normalna oblačila nosite, kolikor dolgo je to mogoče. Čist res. Ime za otroka: 1. otrok: Berete leksikone imen, delate sezname, črtate, dodajate itd. Sicer nismo brskali po leksikonih... Ma koga hecam, skor tko je bilo. Priprave na porod: 2. otrok: Ne obremenjujete se z vajami, ker vam dihanje prvič ni pomagalo. Vadila sem, ampak zelo malo. Bolj na željo moža, je pa res, da mi ni kaj dosti pomagalo, vsaj dihanje po pasje. Mi je slabo ratalo, če sem tako dihala. Oprema za dojenčka: 3. otrok: Tudi fantki lahko nosijo roza, kajne?! Tukaj smo bolj pri trojki. Imamo punčko, ki nosi tako roza in druge "punčkaste" barve, kot tudi modro, pa tudi črno - pa še ful lepo ji paše. Sem pa res vse preprala. Skrbi: 1. otrok: Jočete pri vsakem znaku otrokovega vznemirjenja, na vsak znak nezadovoljstva ga vzamete v roke. Jokala sem 1x, pa še to bolj zaradi moje utrujenosti, kmalu po tem, ko smo prišli iz porodnišnce, vse ostalo drži kot pribito Aktivnosti: 1. otrok: Otroka peljete na gimnastiko, plavanje, v igralnice, na izlete, sprehode. Nismo še tako daleč ampak verjetno bo kar takole, ja. Večerni izhodi: 1. otrok: Kličete varuško vsakih pet minut. Tudi še ni bilo priložnost, ampak bo kar blizu tej trditvi. Mogoče ne na pet minut, ampak na eno uro pa ziher. Doma: 1. otrok: Večji del dneva očarano buljite v otroka. 3. otrok: Vsak dan se poskušate vsaj za kratek čas skriti pred otroki. Sem naravnost "zaljubljena" v svojo pikico, ampak vsak dan ju pa z atijem vseeno za eno uro pošljem v spodnje stanovanje k babici. Da se v miru najem, stuširam, skratka, da imam čas zase. Duda: 2.otrok: Ko pade duda na tla, operemo pod tekočo vodo. Že od prvega dne je tako Izgleda da kar precej drži
|