Miško -> steklenička (6.4.2005 11:05:21)
|
V ponedeljek bomo stari 6 mesecev, smo pa že pred 14 dnevi začeli z uvajanjem goste hrane. Saj do sedaj ni bilo uspeha, en dan je pojedel dve žlički korenčka ali rižolinota, drug dan pa nič. No včeraj pa je zmazal 50 ml rižolinota, kar je napredek. Se pa tako mučimo z žlico, da je joj. Sem brala, da nekatere dajete kašice po steklenički, pa me zanima, kakšno dudo/nastavek uporabljate za to. Pa še, kdaj začneš dajati otroku čaj - zdaj, ko sem mu začela dodajati gosto hrano, mu moram ponujat tudi čaj, ali kako. Ga pa po žlički ne mara piti, s stekleničko pa ne zna. Bi pa moral spiti kar nekaj tekočine, ker ga ta gosta hrana malo zapira. Tati je kar za to,da bi ga navadili na stekleničko (stara šola :hudicek:),jaz sem pa malo skeptična, saj se bojim, da se potem ne bo več hotel dojiti. Kakšne so vaše izkušnje glede dojenja in hranjenja po steklenički? Sploh pa ne vem, če jo bo hotel, do sedaj jo vztrajno zavrača. Ali naj vztrajam pri hranjenju in pitju čaja z žličko? Hvala za nasvete LP Miško&Matija
|
|
|
|