sonce in nosečnost (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tejč -> sonce in nosečnost (6.4.2005 11:02:16)

Punce, jaz imam še eno vprašanje. zadnje tedne sem kar veliko na soncu in sem že čisto rjava v obraz. No, ja, ko bi le bilo tako lepo! Dobila sem tiste madeže rjave barve, ki so v nosečnosti bojda pogoste. Ima še katera podobne težave in s čim jih reši?
Hvala za odgovor.

Maya 80 -> sonce in nosečnost (6.4.2005 11:07:17)

jAZ TUDI!!!!!

Prav čudno flekasta sem. Ampak sem imela na sumu kremo od Justa - Malva. A potem bo to kaj drugega!?

Kaj naj naredim pa ne vem. Počakajva kakšen nasvet!

Čao, Maja

Čiračara -> sonce in nosečnost (6.4.2005 11:10:49)

Ojoj jaz pa prvič slišim za te madeže:ups:..A se to pojavi le na obrazu? Upam, da bo imela katera kakšen nasvet:rozica:

LP:metulj:

Seven* -> sonce in nosečnost (6.4.2005 11:13:21)

V casu nosecnosti pride do povecanja pigmentacije koze. To je cisto naraven pojav. Tudi jaz sem cela neka flekasta in lisasta. Ze v prvi nosecnosti sem bila. Nic bat, vse je ok in NI odvisno od kreme..

Anonimen -> sonce in nosečnost (6.4.2005 11:40:24)

Ja, to je čisto normalno v nosečnosti. Kaj naredit? Hmmm, počakat, da ne boste več noseče. ;)

Anonimen -> sonce in nosečnost (6.4.2005 11:43:22)

Pa dobro kremo za sončenje uporabljajte! Še posebej na morju. Fleki pa so - vsaj meni - po porodu izginili. Sicer pa sem se tudi tam izogibala soncu in bila raje v senci.

rouzi -> sonce in nosečnost (7.4.2005 11:43:54)

haha, točno to se zgodilo tudi meni. bila sem 1 urco na sončku in sem zdaj v obraz kot da sem umazana!!!!:zmeden: baje ne pomaga nič- čim manj na soncu bit. pa dobra krema.. sam jst nočem bit skos čist zelena, je pa že bolš da sm mal flekasta. sam da bo zginl pol...;)

:nosecka:& :modri:24 6/7

Stran: [1]