ZOO Ljubljana (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kr1a -> ZOO Ljubljana (6.4.2005 13:34:56)

Mi smo bli v nedeljo v živalskem vrtu. Pa ne vem kaj naj ti rečem... Luštno je bilo v spodnjem delu, v zgornjem pa približno takole 5 minut hoje pa domača koza, pa spet 5 min. hoje pa gorska koza pa pet min. hoje pa črna koza , 5 min. hoje bela koza... vmes pa še ris v ogromni kletki, ki ga nismo vidl.

Ampak vseeno če je družba fajn je povsod dobr.

lp

nejcko -> ZOO Ljubljana (6.4.2005 13:59:32)

Jaz sem lani premagala grozo in gnev in strah in in in pred kačami in sem jo pobožala. Topla je in mehka.
Seveda pa je bila v rokah biologinje v živalskem vrtu. Sem pa pobožala tudi že kuščarja in je tudi topel.

Ma ne vem, če bi vajo ponovila...

Anonimen -> ZOO Ljubljana (6.4.2005 14:05:54)

Najcko, jaz se še martinčka bojim. Pa so, klinci mali, kr "napadalni", se s fasade kar na tla spustijo,...v skokih. Upam, da ne dobim kakšnega za vrat :(

nejcko -> ZOO Ljubljana (6.4.2005 14:12:31)

Sej, Al bina, jaz tudi nisem za te fore, tudi jaz ne bi glih kač pa kuščarjev in martinčkov v roke prijela, jih raje gledam zeloooo od daleč, ampak lani pač pred sinom nisem mogla paničar ispast, pa nosečniški hormoni so mogoče imeli kaj zraven:zmeden2:
Drugače pa ne vprašaj - jaz in vešče, kobilice, netopirji GROZA!!!!! Vse, kar se mi lahko v glavo zaleti, me navdaja z GROZO!!!!

Anonimen -> ZOO Ljubljana (6.4.2005 14:15:10)

Ha, kaj bi potem rekla na to, da sva imela z dragim pred leti netopirja v spalnici? Ponoči preplah: "Lus, vstani, bejžva ven!" "Kaj, zakaj, kaj je?" No, v tistem mi je že letel mimo glave. Itak da sva par dni spala v dnevni sobi, dokler se vendar nisva opogumila in šla spat nazaj, čeprav ga je dragi že naslednji dan poteral ven.

Sam kaj ko je, revež, še večji panik kot jaz :ups:

nejcko -> ZOO Ljubljana (6.4.2005 14:20:47)

O, bože mili, jaz bi se usrala... že če mi veša v sobo prileti, grem ven in me ni tolk časa nazaj, da je nekdo ven ne spravi. Zato pa imamo pri nas vsa okna zamrežena8), sploh na vikendu na morju. Sicer pridejo vse sorte obiskovalci - tisočnoge in škorpijoni, samo teh me ni strah ... letečih stvorov se pa bojim za pop...

ZARA -> ZOO Ljubljana (6.4.2005 14:21:30)

EwO..jst tud ne maram kac,me navdajajo z grozo,pa podgane...
Ne bi mogla imet kace v stanovanju...
Od Benkovica kacon je mensezdi Zoran!!!Ha,ha...dobr!!

IN ZOO-ji so mi tud mem...une zivalce so cist 'vdane v usodo'...uboge!!!!
DOL Z ZOO-JIIIII :grrr:!!!!

ZARA -> ZOO Ljubljana (6.4.2005 14:22:18)

aja al bina,netopir?? BEZIIII....

Anonimen -> ZOO Ljubljana (6.4.2005 14:23:19)

Saj sem stara, ko hudič. Postavla svetovni rekord na kratke proge :)-

nejcko -> ZOO Ljubljana (6.4.2005 14:26:02)

Al bina, se te čist predstavljam, mater si mogla bit hitra, sploh če se tolk bojiš, k jest. Jaz kar po luft laufam, če se kaj takega zgodi - moj dec pravi, da plešem bojni ples.

Anonimen -> ZOO Ljubljana (6.4.2005 14:26:08)

Potem bo pa tole kot nalašč:

Netopirski večer
Škofja Loka - Slovensko društvo za proučevanje in varstvo netopirjev (SDPVN) vas v okviru projekta Varstvo dvoživk in netopirjev v regiji Alpe-Jadran vabi na Netopirski večer. Opazovali bomo večerno izletavanje netopirjev iz jame Marijino brezno pri Škofji. Dobimo se v nedeljo ob 19. uri pred Marijinim breznom. Če bo dež, bo opazovanje naslednji dan, 11. aprila. Dodatne informacije: 031-218-463 Alenka Petrinjak.

Anonimen -> ZOO Ljubljana (6.4.2005 14:28:05)

Splišni, če greš ti, grem tud jst...pa še nejcko povabva zraven ;)

ZARA -> ZOO Ljubljana (6.4.2005 14:30:16)

ne hvala,ne rabm dodatnih info,Alenka ...

Anonimen -> ZOO Ljubljana (6.4.2005 14:31:57)

Ma ne vem, se še nisem odliočila, če me tiste kosmate nogice in žilnate peruti tudi bolj od blizu zanimajo.

Anonimen -> ZOO Ljubljana (6.4.2005 14:32:39)

Pa še tole: od pozne pomaldi do pozna jeseni se "v našem dvorišču" lovita dva netopirja. Vedno, ko pade mrak, letata od ene hiše do druge, sam čakam, kdaj se bosta zaletela v butaro, čeprav vem, da imata prehude "antene oz. radarje", da bi se res. Občutek pa vseeno ni prijeten.

nejcko -> ZOO Ljubljana (6.4.2005 14:34:51)

Jaz grem edino, če dajo tudi daljnogled (ki nese na najmanj en km daleč) za ponoč gledat, drugače pa: jao, mljeko u prahu, ja kidam na ljevo...

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]