|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška 2009!
12.1.2009 16:06:05   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

aja pa še za seznam, rodila bom v šem. dobili bomo paketek ker se noče pokazat...user posted image
LP

zoja10, sej otroček ma še čas se pokazat pred majemuser posted image
Jaz sem se pa tako zaljubla v Jane slalom prouser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 151
12.1.2009 16:12:05   
BTina
Lep pozdrav še z moje strani.... Kljub temu da je ponedeljek vidim, da ste zelo razpoložene za pisanje...
mene pa zanima tiste, ki ste pri Merlotu (Fragola etc.), kaj materinsko knjižico moraš še vedno sam kupiti, ali jo ponovem on da? Če jo je potrebno kupiti me zanima ali se v NG sploh kje dobi? Danes sem spraševala v Mladinski knjigi, pa me je samo debelo pogledala!?

Ena je spraševala še o drugih zdravnikih razen Merla v PO. Jaz sem imela nekaj časa pri porodu dr. Likarja, ki je bil super, šival pa me je dr. Tašev, ki pa je bil prijazen, vendar nič posebnega. Vizite na oddelku pa je takrat delal samo dr. Kristan, ki tudi ni nič posebnega.... Vendar dr. Merlo je pa zakon!

Komaj čakam sredo, da končno vidim mojo malo user posted image . Upam, da bom dobila tudi 4-urno bolniško user posted image , prvič sem jo brez problemov in je bilo ful fajn delati samo 4 ure na dan.

Lepo se mejte.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 152
12.1.2009 16:30:47   
zoja10
Fragola : Mislm da mi ne pripada več noben Uz ker sm mela že 3....
razmišljam da bi šla na 3D sam je tko drago, a je mogoče v it kaj cenej? a katera kaj ve?
Zadnjič sem brala brošuro o pravicah nosečnic in sem prebrala da piše da ti materinska knjižica pripada zastonj!!!
LP

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 153
12.1.2009 16:49:57   
Piruri
Pozdravljene...ponovno...vidim, da se nekatere že fajn napravljamo na gnezditveni termin...tudi sama sem pričela ta vikend s tetra plenicami in jih oprala in speglala za cel kup...cunjice pa sem si samo presortirala po velikosti in čakajo na pranje (drugi mesec)...

Vozički v Italiji...kaj mi lahko katera pove še za katero trgovino z otroško opremo (Trst-Gorizia in Udine), ker sem tudi na Italijanskih online trgovinah opazila, da so cene kar precej nižje kot pri nas, pa bi rada še tam preverila, preden se odpravim v LJ...

Ena je omenjala voziček z velikimi kolesi...pri nas se v prvo ni dobro izkazal, ker je kar neroden...zasede veliko prostora, pa pri nakupovanjih ni glih praktičen...zato smo se tokrat odločili, da vzamemo takega, ki bo zasedel malo placa, pa da bo karseda okreten...

Moja porodničarka v PO (v prvo) je bila Uršula Reš Murovec...babca pa Jana Bratož, ki ji gredo vse pohvale na svetu...

www.by-ab.si

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 154
12.1.2009 17:10:52   
mayflower
zoja - ne vem kam hodiš k G, ma če ga maš v Šempetru, mislim, da UV delajo še pri 30. tednu. Za 3D pa moraš al v PO ali do LJ:

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 155
12.1.2009 17:25:42   
fragola

Zadnjič sem brala brošuro o pravicah nosečnic in sem prebrala da piše da ti materinska knjižica pripada zastonj!!!
LP

materinska ti pripada zastonj, vendar ni rečeno da ti jo da ginekolg,jo greš kupit in potem z računom na zzzs ti vrnejo denar!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 156
12.1.2009 17:27:32   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: BTina

Lmene pa zanima tiste, ki ste pri Merlotu (Fragola etc.), kaj materinsko knjižico moraš še vedno sam kupiti, ali jo ponovem on da? Če jo je potrebno kupiti me zanima ali se v NG sploh kje dobi? Danes sem spraševala v Mladinski knjigi, pa me je samo debelo pogledala!?

še zmeraj si jo moraš sam priskrbet! Jaz sem jo dobila v mercator centru v Ajdovščini so jo meli na zalogi, v gorici v mecator centru pa jo moraš naročit! (DZS)

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 157
12.1.2009 17:30:34   
fragola

Fragola : Mislm da mi ne pripada več noben Uz ker sm mela že 3....
razmišljam da bi šla na 3D sam je tko drago, a je mogoče v it kaj cenej? a katera kaj ve?
LP

aja pole je pa drugo, ker jaz mam vsaki krat ultrazvok! Ma h komu hodiš? Ker eni vem, da full gledajo na to , eni pa ne!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 158
12.1.2009 19:57:23   
zoja10
Jaz hodim v ajd in je ful proti UZ oz ga dela res sam minimalno....zato tud razmišljam o 3d...sam 80 eur..user posted image
Drgač sm pa jaz materinsko plačala, nism dobila računa...itd....ah ja tko je človk naiven...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 159
12.1.2009 20:53:03   
miškolinka 82

Objave: 88
Član od: 21.10.2008
Status: odsoten user posted image
miškolinka chocco s3 je zakon(najbržuser posted image )!! mi ga bomo tut nabavli...sam u živo ga pr nas v slo ne vidš zato se odpravljamo v udine, kje pa si ga ti vidla?oz kje v udinah so te trgovine, v uni piramidi  Oj, jst sm ga vidla v trgovini io bimbo, ki pa ni v piramidi ampak moraš it na Udine nord ven, na mostu čez hitro cesto, ki se ji potem pridružiš. Potem pa slediš samo oznakam za Tarvisio. Na levi strani ceste boš zagledala Arteni trgovinski kompleks, čez cca 500 m pa zaviješ na desno h Obiju. V isti stavbi kot Obi je tudi Io bimbo. Če stojiš pred Obijem je cca 50 m na desno. Upam, da sm kej pomagala.. Ja, če imata manjši avtomobil zna bit problem, za ga dat noter!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 160
12.1.2009 20:55:19   
miškolinka 82
 Oj, jst sm ga vidla v trgovini io bimbo, ki pa ni v piramidi ampak moraš it na Udine nord ven, na mostu čez hitro cesto, ki se ji potem pridružiš. Potem pa slediš samo oznakam za Tarvisio. Na levi strani ceste boš zagledala Arteni trgovinski kompleks, čez cca 500 m pa zaviješ na desno h Obiju. V isti stavbi kot Obi je tudi Io bimbo. Če stojiš pred Obijem je cca 50 m na desno. Upam, da sm kej pomagala.. Ja, če imata manjši avtomobil zna bit problem, za ga dat noter!

(odgovor članu miškolinka 82)
Neposredna povezava do sporočila: 161
13.1.2009 10:23:46   
mayflower
Jts pa že cel dan šmrcam- sem se nalezla od tamalega.

Mi ne bomo nič nove opreme kupovali, ker imamo še vse v dokaj dobrem stanju. Edino za kak kompletek oblačilc me malo srbijo prstiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 162
13.1.2009 11:21:36   
zoja10
miškolinka hvala ti, upam da načrt uresničim še ta mesec da vidim naš bodoči vozek....
Edino pr tem tanovem modelu mi gredo tiste plastične kolesa mal tko-tko... upam da se obnesejo..
LP

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 163
13.1.2009 11:27:23   
miškolinka 82
Ma meni se je na slikah in po merah, ki jih objavijo zraven zdel perfekten, k sm ga vidla v živo sm pa kar malo slabo ostala, ker je res ogromen, tko da bom mogla it še z mijim avtom preverit, če bo šlo..user posted image  Upajmo...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 164
13.1.2009 13:06:57   
marjetica8
fragola: Pregled mam 2.2., Hodim h ginkologu v Kobarid. Rodit pa se ne vem kam bom sla...zbiram med postojno in ljubljano. Najbližji mi je Šempeter, ma tja ne grem (slabe izkušnje)...Če rabiš še kak podatek, povej...

btw: a ma kira kake izkusnje z ljubljansko porodnisnico? Sej vem da sprasavam na napacnem forumu, ma vseeno. Vsako mnenje je dobrodoslo. Za postojno vem da jo ful hvalijo, ma mi je malo dalec...

Neposredna povezava do sporočila: 165
13.1.2009 15:52:22   
masna
marjetica8, jaz imam nekaj izkušenj z LJ porodnišnico. Ne vem kaj te zanima... Meni se je porod začel naravno int istih 8 ur v porodni je blo OK, babica zdravniki ful prijazni. Potem mam malo slabšo izkušnjo s CR, na oddelku pa so ble sestre tako tako, vendar ustrežljive. Moje cimre, ki so že rodile prej so rekle da so fuuuul prijazne v primerjavi z drugimi oddelki (bla sem na A oddelku). Po mojem kok naletiš in odvisno kako si občutljiva na določene zadeve. Če te kaj specifičnega zanima pa vprašaj...

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 166
13.1.2009 15:54:45   
masna
vozički: A se te ala chicco S3 vozičke da kupiti po delih in ne celega kompleta? Jaz lupinice definitivno ne rabim, košare pa tudi ne sja bomo poletni (kvečjemu mehko košaro, ki se v zimsko vrečo spremeni)...

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 167
13.1.2009 16:10:34   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8

fragola: Pregled mam 2.2., Hodim h ginkologu v Kobarid. Rodit pa se ne vem kam bom sla...zbiram med postojno in ljubljano. Najbližji mi je Šempeter, ma tja ne grem (slabe izkušnje)...Če rabiš še kak podatek, povej...

Kot prvo povejmi, kdaj maš rok, kolk si stara, kaj pričakujet punčko, fantka, ali bo presenečenje

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 168
13.1.2009 16:12:47   
fragola
Ojla souser posted image , jaz sem bla na pregledu in je vse ok!!! Merlo mi je reku, da moram itak bit doma na bolovanju, naslednji pregled mam 10.2 morfologijo. Za spol ga nisem prašala, vendar je kar sam reku, da ni še siguren kaj je. Sem itak rekla, da ni važno, ker ne bom prašala kaj je. je reku pa da j dojenček bolj mičken, vendar v mejah.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 169
13.1.2009 17:17:04   
mayflower
LJ porodnišnica- sem že pisala , da nimam dobrih izkušenj. Iz Šempetra so me zaradi krvavitve poslali v LJ, kjer me je sprejela G, ki ji je smrdelo po alkoholu iz ustuser posted image No, sem najprej tri dni ležala na oddelku, kjer so porodnice z rizično nosečnostjo. Osebje OK.
Pol sem šla rodit. Babica mi sploh ni nič pomagala- od začetka sem morala ležat na mizi. Cel čas poroda. Jst pa v Šempetru prej gledala kako se bom razgibavalauser posted image Dobro, da sem se v MŠ naučila pravilno dihat. No, pol so me po 4 urah brez obrazložitve dali na CR. Intenzivna po CR- zelo u redu osebje. A kaj k te pol čakajo še 4 dnevi na navadnem oddelku. Katastrofa- 4 dojenčki v sobi (ena je mela dvojčke). Osebje tamale fila z mlekom, da pol se mi ni hotel dojit. Zelo slab spomin.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 170
13.1.2009 20:43:04   
miškolinka 82
Če sem te prav razumela, Masna, rabiš ti samo ogrodje in športni del. Po moje se da tud samo tko kupit..bi blo za uprašatuser posted image  Jst sm danes prow zmučena. Zdej sm se začela selit h mojemu in s tem je tolko dela. Sm misnla, da bo to tik tak, ma se kar vleče... Sej bo, se vsaj malo zamotim, ker sem drugače skoz doma... Mejte se lepo!user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 171
13.1.2009 21:18:05   
sunny24
Ojla punce! Se full malo javljam tuki, k enostavno ne gre skozi čvekat tle in še pr februarkah...Je hudo! user posted image  

V petek sem mela pregled, UZ, z našo madam je vse OK, je že obrnjena z glavo dol, težka je 2160g, nasledni pregled mam pa 23.1. CTG.
Smo pa v totalnih pripravah...rihtamo sobico, perem cotke...Tako, da naj naša še kar malo počaka v trebuhu, da ji vse zrihtamo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 172
13.1.2009 21:54:23   
zoja10
Miškolinka, a si ti tud taka reva ku jst :D skoz doma.... no sam ne zarad porodniške,...zato kr je pač situacija taka...vsaj pr meni...user posted image

drgač pa ta chicco s3 je zdej akcija
tuki je link sam je še star model sam je zlo lušten:D

http://soncek.si/si/vozicki/chicco/s3-g1925.shtml

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 173
13.1.2009 23:05:03   
miškolinka 82
Jst sm na bolovanju, ampak mam srečo, da so mi napisali, da se lahko sprehajam in mi ni treba biti v domačem kraju, ampak kaj, ko sem takoj utrujena in grem ven res ko je nujno al pa zaradi večjih nakupov. Ta s3 je v io bimbo cel z vso opremo 570 eur.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 174
14.1.2009 9:20:24   
furlica
čestitke fragola za uspešno opravljen pregled... a ti kar na bolovanju še naprej... dej superca sej je super da si doma in se posvečaš samo user posted image .
malo štala je k ne smeš vn... a bo že.

lp

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?