mayflower -> RE: Goriška 2009! (5.1.2009 12:40:00)
|
Pozdravljene punce. Sem šele zdej vidla, da obstaja tudi Goriška. tudi sama sem iz okolice Nove Gorice. Pričakujem 8.5., drugega fanta. prvi bo imel v soboto tri leta. ne vem še, kje bom rodila. prvič sem v LJ. Zelo slaba izkušnja. zelo neprijazno osebje, pa še rana od CR se mi je vnela. Sem nato 10 dni hodila v Šempeter, da so mi najprej odprli šiv in se je rana čistila. Moja G je rekla, da ne pomni zadnjega takega primera v Šempetru. Ja, malo me skrbi, ker poznam nekaj nesrečnih zgodb iz Šempetra. Poznam pa tudi eno iz PO, ki so jo nato v Šempetru rešili. Bom še premislila, EA je pa res mikavna. Glede sepse pri novorojenčku: to smo pa mamice same krive. Svetujem vam, da pri vaši G samoplačniško opravite bris na Streptococcus agalactiae. Okuženih je približno 20% žensk. nevarnost je pri porodu, da pride do prenosa na novorojenca. Zato dobiš dozo antibiotika ob začetku poroda. Če se otroček okuži, so pa posledice lahko hude. Glede telovadbe v materinski šoli: Jst sem prvič hodila, pa je bla samo parkrat. Ni bilo ne vem kaj. Vsaj v NG. se še kaj oglasim
|
|
|
|