|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška 2009!
29.12.2008 11:59:43   
fragola
Ojla furlica, jaz tudi grem rodit v Postojno.
Nevem no, zdaj sem slišala za dva primera eden otrok je dubil sepso zaradi nesnage, eden je pa kmalu šel ker skoraj niso naredili pravočasno crskega in bi se otroček zadušil z popkovino, to govorim za šempeter.
Ker itak hodim k Merlotu in je v Postojni nisem niti razmišljala da bi rodila v Šempetru, čeprav mam tri minute z avtom.

Punce za vozičke že kaj gledate?

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.12.2008 12:10:38   
anchika
Lep pozdrav goriške user posted image !

furlica: Jaz sem tudi z otroško trgovino v  qlandiji zelo razočarana ampak predvsem glede cen. Z mojim možem sva našemu sinku gledala igračo-traktor bil je skoraj 30 E pol sva šla v interspar in tam prav takega kupila za 13 E. Očitna razlika. Nikoli več ne stopim tja.
Sunny24: Imaš PDP na moj rojsni dan.

Jaz imam naslednji pregled tudi to sredo 31.12.2008, koz zoja 10.

Glede Postojne in Šempetra: Jaz sem v prvi nosečnosti tudi zelo študirala kam naj grem. Hotela sem iti v Postojna ampak pol sva se z mojim odločila kar za Šempeter in bilo je vse OK. Zdaj niti ne študiram kam, šla bom v Šempeter.
Moje mnenje je da če ima za bit kaj narobe bo lahko v Postojni ali pa v Šempetru. Tega pa ne smomo razmišljat. Tudi  nekaj primerov je bilo v Postojni ko je bilo še huje kot pa bakterije. Nočem niti študirat o tem da bi se nam kaj takega zgodilo.

Aja za seznam: pregled 31.12.2008, spol ne bova vprašala, dve možnosti sta naj bo kar bo. Je zelo zanimivo ko vsi ugotavljamo kaj bo.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.12.2008 12:22:51   
masna
Da se vam še jaz pridružim .... user posted image

Julija pričakujem 3.otroka. Roka še ne vem in mi ga bodo določili 6.1. na NS. Stara pa sem 31.

Jaz tudi razmišljam da bi rofila v Postojni. Predvsem zaradi možnosti epidruralne ali ultive... Pa same slabe strani Šempetra slišim. Prvič sem pa rodila v LJ.

No se še kaj javim... Pridno čvekajteuser posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.12.2008 12:35:27   
zoja10
OJla hojla...
Jst mam voziček že zbran...sam se mi zdi kot da premalo vem o njemu....no ja sej vsega čist ne bom mogla vedet nikol dokler ga ne bom okrog vlekla...sploh pri prvemu otroku se mi zdi da kej dost ne veš kaj bi rad...no bomo pa pr drugem bolj pazljiviuser posted image ..
glede cen in tega jst bom kr dost naročila na tej strani... sam če ta moj voziček primerjaš je 100e razlike s pikapolonico(ki ga imajo v akciji če ne je 220 e razlike)...oderuhi...

http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=2867&c_id=33&cf_id=40 če kateri kej pomaga...
LP

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.12.2008 12:55:53   
anchika
masna : Kje si pa drugega otroka rodila?

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.12.2008 13:29:33   
fragola

GORIŠKE NOSEČKE 2009

user posted image

PDP    IME(starost)              PREGLEDI                 SPOL 

FEBRUAR
24.2sunny24 27let                    9.1.                            user posted image                                           

APRIL   
27.4 anchika                             31.12                          user posted image /SEM.    

MAJ  
melanija
10.5 zoja                                   31.12

JUNIJ   
 3.6 binki
20.6 fragola 27 let                    13.1                          user posted image / PO  
manna

JULIJ  
6.julij furlica 
masna 31 let                               6.1   

SKUPAJ GORIŠKE NOSEČKE  2009  = 8

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil fragola -- 29.12.2008 13:38:54 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.12.2008 13:34:37   
fragola
Ojla za seznam dajte vse podatke tako, da bom vpisala!

v glavnem tudi jaz imam zbran voziček in sicer tudi jaz ga bom kupla preko spletne trgovine, ker je ceneje!
Kupla pa bom tega in sicer na tej strani:
www.newbabyland.com

user posted image

< Sporočilo je popravil fragola -- 29.12.2008 13:35:44 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.12.2008 13:38:07   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

Glede Postojne in Šempetra: Jaz sem v prvi nosečnosti tudi zelo študirala kam naj grem. Hotela sem iti v Postojna ampak pol sva se z mojim odločila kar za Šempeter in bilo je vse OK. Zdaj niti ne študiram kam, šla bom v Šempeter.
Moje mnenje je da če ima za bit kaj narobe bo lahko v Postojni ali pa v Šempetru. Tega pa ne smomo razmišljat. Tudi  nekaj primerov je bilo v Postojni ko je bilo še huje kot pa bakterije. Nočem niti študirat o tem da bi se nam kaj takega zgodilo.

Sej itak lahko se zgodi v Postojni isto kot v Šempetru, vendar jaz z bolnišnico Šempeter nimam dobrih odnosov, nekateri tam so zelo nečloveški!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.12.2008 15:59:30   
masna
masna : Kje si pa drugega otroka rodila?

Sem samo 1. rodila, ker mam dvojčka user posted image
Med prvo nosečnostjo sem bla ravno v fazi selitve iz LJ nazaj na Primorsko in seveda nisem niti pomislila, da bi rodila v Šempetru. Pri dvojčkih gre rado kaj narobe ali pa se rodijo toliko prej in jim enostavno nisem zaupala. Pa tudi nisem želela da bi jaz ležala v Šempetru, ta mali pa v LJ (to se je moji sestrični zgodilo).
No ko smo imeli potem neke preglede v bolnici so me vsi zdravniki spraševali kako to da sem rodila v LJ in ne pri njih??? Kaj pa jih briga....

Ve ste že pri vozičkih... mnei se ne sanja kaj bom. Saj sem v prvo gledala samo dvojneuser posted image Mi pa niso všeč trikolesniki in pravijo da niso stabilni.... Se pa ne zastopim tako da bomo še vidli. Moja svakinja ima Hartana in se super obnese.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.12.2008 16:40:55   
sunny24
Ojla! Kako smo?

furlica, za PO sem odločena že kakih 10 let, ko o otrocih sploh še nisem razmišlala. V Šempeter grem samo v skrajni sili...Predvsem pa grem v PO zaradi EA, pa ogabnega odnosa zaposlenih na ginekologiji v Šempetru. Na to, da bi šlo kje kaj narobe pa sploh ne študiram-se zgodi povsod.

voziček, mi2 smo nabavla PP P3 modularni sistem tri fix in mi je zaenkrat full fajn-kar smo ag po dnevni furala.user posted image

materinska šola, jst hodim zdej oz 4 predavanja po 1 uro so bla v decembru, 4 bojo pa še v januarju. so pa ob pondelkih in sredah popoldne v kleti novga ZD v NG. Aja, pa po šoli je še telovadba za nosečke-zastonj.

anchika, bomo vidli, kdaj bom rodila, ker po ZM mam PDP 9.2., po UZ pa 24.2....Se bom pustila presenetit...user posted image   Maš pa na lep dan rojstni dan!user posted image

fragola, a mi2 smo isto stare? Sej mogoče mogoče se še poznamo...user posted image

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.12.2008 18:56:53   
zoja10
Ooo...
Fragola me zanima sam kako boš ti to prek te strani naročila ker ko se hočem jst prjavit sploh ni da izbereš državo slovenija a boš komu v it naročila...
je pa drgač zlo fajn ker vidm da majo zastonj dostavo (po italiji) in še neke točke dobiš da si pol zbereš darilo če prou štekam...
Jst sm danes dobila domou pošto da me vabijo na predavanje za bodoče starše 6.jan v ajdovščino... ne vem še kako bom.
LP

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.12.2008 7:58:14   
anchika
Dobro jutro !
No bo treba še kakšno user posted image spit da pridem k sebi.

Zoja 10: tudi jaz sem dobila domov za materinsko šolo v Ajdovščini. Mogoče se pa vidimo. Jaz bom šla glih prvič in pol bom videla, še takrat bom šla sama ker moj ne bo mogel. Saj sem bila pred 2 letoma na vseh predavanjih tako da bom zdaj mal štrajkala. Mislim da ne bo nič novega.
Sem se pa odločila da bi mogoče začela obiskovat telovadbo za nosečnice. Do zdaj je nisem, mal sem lena in se mi ne da.
Kaj pa ve , se redno rekreirate, telovadite kaj?

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.12.2008 8:59:55   
masna
sunny24 a na to telovadbo lahko hodiše le če hodiš v materinsko?

Jaz razmišljam da sploh ne bi šla v materinsko, saj še ni 2 leti minilo od zadnje, pa dvomim da so kaj novega izumili....

Kje pa se še drugje "dogaja" telovadba za nosečnice?

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.12.2008 9:42:42   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

Ooo...
Fragola me zanima sam kako boš ti to prek te strani naročila ker ko se hočem jst prjavit sploh ni da izbereš državo slovenija a boš komu v it naročila...
je pa drgač zlo fajn ker vidm da majo zastonj dostavo (po italiji) in še neke točke dobiš da si pol zbereš darilo če prou štekam...
LP

jaz bom enim v italijo naročila! je pa kar ceneje kot v pikapolonici, zdej za vikend so meli še 50€ ceneje, tako, da itak bom počakal, da bo še kakka akcija!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.12.2008 9:43:11   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

fragola, a mi2 smo isto stare? Sej mogoče mogoče se še poznamo...user posted image

mogoče pa resuser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 40
30.12.2008 9:43:56   
fragola
furlica ma danes nuhalno če se ne motim, furlica vso srečo in da bo vse ok!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 41
30.12.2008 10:56:22   
zoja10
anchika jutri je najin dan... a maš ti UZ?...
Jst ga mam.... juhejjjjjjj :D

Zdej grem pa piškotke pečt... da bo kej cukra pokazalo (bumbarka)....user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 42
30.12.2008 11:34:10   
anchika
zoja 10: tudi jaz komaj čakam jutri. Nevem pa če mi bo naredila UZ ker mi ga je naredila pred 3 tedni. Jutri imam pregled vode in krvi. Me je kar groza saj sem imela pred 2 tedni probleme z vodo. Sem imela nek virus al kdove kaj in sem bila pri svoji zdravnici ( saj moja G je bila na dopustu) in sem imela 3 preglede vode. Pol sem morala jemat antibiotik in je blo bolje. Tko da upam da bo jutri tudi vredu.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 43
31.12.2008 0:05:48   
miškolinka 82
No, se vam pridružim pa še jaz. Tudi jaz pričakujem prvega otroka, rok pa imam 14.junija. 12.1.imam naslednji ultrazvok, ma spola nočem vedet..Moj bi ga pa rad vedel, tako da če bo videt se bom z g.zmenla, da mi napise na listek in zapakira kuverto, da ga malo presenetim po novem letuuser posted image
Ja rodila bom pa v lj, ker imam rizično nosečnost in mi bodo naredili carski rez...
Srečnooo in lepo praznujte!

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
31.12.2008 8:47:41   
anchika
Dobro jutro
Jaz sem že od pregleda nazaj. Morala bi dati kri in vodo vendar laboratorij ne dela tako da bom šla to nardit po novem letu.
Poslušala sem le srček. Imela je kar probleme za ga dobit. Mije morala prav pritisnit na trebuh. Ni mi pasalo. No pol smo slišali srček in kot pravi G je  super.
Zaenkrat , hvalabogu sem zaprta. Naslednji pregled imam 28.01.2009.

Jutri pa bomo lahko rekle: Letos bomo rodile!"!!!

(odgovor članu miškolinka 82)
Neposredna povezava do sporočila: 45
31.12.2008 8:51:43   
anchika
Na pregledu 28.01.2009 mi je rekla G da bom dobila tudi vse potrebne papirje za PAKET in za porodniško.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 46
31.12.2008 12:03:49   
zoja10
tudi jaz nism pršla do lab...:D šment..
drgač pa sm mela Uz inje vse na mestu, sam se ni vidlo spola user posted image user posted image user posted image zdej pa vse rumeno in zeleno kupit..user posted image
mislm da mam tud jst 28.1. naslednji pregled.

Lepo praznujte

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 47
31.12.2008 12:15:32   
masna
Zoja10 v katerem tednu si? Meni v prvi nosečnosti ni hotla do morfologije spola napovedat ker je rekla da se preslabo vidi in da je brezveze da me zavaja.... Pa počaki še malo do nalsednjega UZ, mogoče se pa bo videlo user posted image

H katerim G pa hodite punce in kako ste zadovoljne? Jaz jo mam še vedno v LJ, pa bi blo fajn menjat počasiuser posted image

Jaz komaj čakam torek ko mam NSuser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 48
31.12.2008 12:18:21   
masna
Skoraj sem pozablauser posted image :

SREČNO 20009!!!!! pa čimhitrejši porod in zdrave otročkeuser posted image

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 49
31.12.2008 12:25:51   
zoja10
masna 22 t sm ... sam mi dela ful na redko UZ zadnji pred tem je bil v 8t...
tko da si mogoče obetam še enga čez ene 10 t...
škoda.... no ja SAM DA JE ZDRAVO.user posted image user posted image

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?