|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška 2009!
5.2.2009 11:14:03   
anchika
Upam d bo vse ok  do konca in da bo potekalo normalno. Rodit želim po naravni poti kot prvič.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 326
5.2.2009 12:02:39   
masna
Jaz bi najraje rodila z EA :), kaj bo pa bomo videli. Nisem se še povsem odločila, ali bom šla v PO ali ne...

Predvsem pa upam, da naravno in ne s CR kot prvič!!!!!

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 327
5.2.2009 12:51:21   
Miška2006
Jst se nisem še prav odločla. Najraj bi tudi jst naravno, a zmeraj bolj cvikamuser posted image .

Druga varianta je zame Ultiva. EA sem že odpisala.

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 328
5.2.2009 13:44:21   
fragola
Miška ti se dobro držiš zdej, joj kako lepo, še moraš zdržat, ma zdej magari se bliža tvoj pdp!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 329
5.2.2009 14:19:25   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Miška ti se dobro držiš zdej, joj kako lepo, še moraš zdržat, ma zdej magari se bliža tvoj pdp!user posted image user posted image user posted image

Hvala fragola. Ma se ne sekiram več za prezgodnji porod, ker zdaj sem v takih tednih, da ni več tako kritično kot je bilo. Seveda pa mi še kar nekaj manjka do konca. A vsaj ta hudo je mimo.

Malo se sekiram zaradi porodnih bolečin oz. popadkov. Ker pri prejšnjem otroku je šlo vse tako hitro in skoraj brez bolečin, ker je otrok imel le dobre pol kg.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 330
5.2.2009 14:29:36   
masna
Miška 2006 zakaj si EA odpisala? Jaz sem tudi o Ultivi razmišljala, a se nisem še povsem pozanimala o tej metodi...

Neposredna povezava do sporočila: 331
5.2.2009 14:51:19   
Miška2006
Ko nam je Zavrtanikova na MŠ povedala, da je stranski učinek (zelo redek), da lahko ostaneš tudi hrom, sem jo kar odpisala. Povedala je še, da v SLO naj ne bi bilo še nobenega takega primera, a me je vseeno kar stisnilo. Jst imam ponavadi zmeraj tako "srečož" beri nesrečo, da ne bom riskirala z EA.

Ultiva se mi zdi bolj vredu. Sam si jo doziraš in ni možnosti predoziranja zaradi varovalnega mehanizma. Poleg tega za otroka in mamo ni nevarna. Doza se v telesu matere zelo hitro razgradi.

To je moje mnenje. Seveda pa je blo okrog tega že ogromno debat za in proti EA ali Ultivi.

Sami pri sebi se moramo odločiti kako bomo rojevali.

Jst bom samo to še pripomnila. Vse te možnosti za prebrodit bolečine so nam na voljo v zdravstvenih ustanovah...se pravi, da niso prepovedane. In zakaj bi se mame zverinsko matrale, če je možnost izbire za porod z manj bolečinami.

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 332
5.2.2009 16:40:25   
mayflower
Jst sem glede poroda še čisto zmedena. Prvič sem po štirih urah matranja rodila s CR. Ampak so mi bile bolečine svinjske, ker so me tako našopali z umetnii popadki. Kar se tiče Ultive, je problem, ker jo dobiš od 7 do15. Kdo mi garantira, da bo tamali glih takrat se odločil prit ven?user posted image Ne vem, počasi bo čas za pogovor z mojo zlato G.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

Neposredna povezava do sporočila: 333
5.2.2009 18:20:14   
melanija
Jaz bom rodila normalno tako kot vse tri moje otroke do sedaj. Nikoli nisem razmišljala o drugih možnostih, četudi imam jaz malo nesreče ker me skoraj dan prej začnejo martrati t.imenovani popadki - ščipalniki, ki baje niti pravi popadki niso.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 334
6.2.2009 7:29:49   
masna
Melanija ti imaš že 3 otroke? Čestitamuser posted image dobra sta da sta se za 4. odločla. No saj tudi jaz pravim nikoli ne reci nikoliuser posted image

Koliko so pa stari?

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 335
6.2.2009 10:22:46   
cleopatra4
heeej..naj se vam še jst pridružim...sicer vas nisem prav preveč natančno brala user posted image , sm pa prav vesela da smo se še goriške primorke najdle na forumu user posted image user posted image user posted image

no jst sm pa tik pred tem da grem v rim, mam pdp 18 februar, čeprav že kr dolgo sili vn ta moj mali ninjo user posted image user posted image ..upam da ste vse v redu in da si bomo kej lepga povedle...*mwa*

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 336
6.2.2009 13:02:56   
petra88
Hejla! Pozdravček vsem, kako ste kaj? o cleopatra4 ti boš pa kmalu cartala! držim pesti zate!
no mi smo se pa danes prvič kopali, je David zelo užival. sedaj ga imam pa tukaj na kavču pa malo krili z rokicami in nogicami pa zraven veselo vriska user posted image je pa priden, lepo napreduje na teži, smo se zredili že pol kile od rojstva. ponoči tudi pridno spi, 2x se zbudiva za podojit in spimo naprej. priden je tale naš fantiček user posted image
vidim, da govorite od poroda.. jaz sem rodila po naravni poti, našopali so me z umetnimi popadki, ker se je začelo malo mudit zaradi user posted image in so res kar en za drugim prihajali, ampak naslednjič ko grem rodit grem spet naravno. se mi zdi nekako lepše tako (kolikor je pač lahko lepo user posted image ).

(odgovor članu cleopatra4)
Neposredna povezava do sporočila: 337
6.2.2009 15:06:26   
manna
Oj pozdravljene!
petra88; a veš da ti prav zavidam ker lahko že lupčkaš svoj zakladek!  Kdaj bo juniiiiiiiij...

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 338
6.2.2009 16:03:06   
melanija
MOji otročki so stari 5 let, 3 leta in 1 leto. Zadnji, ki ga čakamo je načrtovan, tako da bomo imeli majhno razliko. Po pravici sem upala da bo malo večja in ne samo 15 mes, a kaj češ ko ne moreš izbirat kdaj zanosiš in nam je ratalo takoj prvi mesec. Bo pa malo bolj pestro.

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 339
6.2.2009 17:56:46   
miškolinka 82
Kako ste user posted image ? Mi smo meli učeraj morfologijo in je vse ok user posted image . Uživejte!

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 340
6.2.2009 19:06:57   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Jst se nisem še prav odločla. Najraj bi tudi jst naravno, a zmeraj bolj cvikamuser posted image .

Ultiva je nateg!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 341
6.2.2009 19:35:34   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Ultiva je nateg!

Zakaj tako misliš? Kakšne argumente imaš?

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 342
9.2.2009 11:03:34   
anchika
Pozdravljena goriška

Kje ste vse user posted image ?
Danes je pa zelo lepo vreme. Vse tiste ki niste v službi izkoristite dan saj kdo va kdaj bo nazaj tako vremce.

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 343
9.2.2009 14:23:36   
Miška2006
Ojla,

zgleda, da ker je tako lep sonček danes, so vse goriške nosečnice šfignile na zrak in sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 344
9.2.2009 15:18:27   
furlica
Pozdravljena Goriška,
nismo vse na sončku, jaz sem tu v pisani pod lučko...

Vidim da že študirate kako boste rodile... jaz sem zdej malo začela prebirati o porodih o popadkih... da se malo naučim. Mislim si da bi jaz rodila naravno... a vsako tolko si zaželim epiduralno, to imam v opciji. Moti me edino k je treba v Postojno...
glede bojazni o invalidnosti.... to se v tujini opravlja že pri vsakem porodu in ne veramem, da te končajo pri tem. Ja itak če anestet nima pojma... ma če je profesionalni, do tega ne sme prit. Lahko pa šoštaričeva tako govori, k je v šempetru ne radi delajo, če prav jo, baje samo znancem.

Lep sončen dan.

furlica

Neposredna povezava do sporočila: 345
9.2.2009 21:05:57   
miškolinka 82
Ma kako lep dan je bil danesuser posted image Fragola, a lahko napišeš na seznam, da imam naslednji pregled 6.3., prosim?
Ti imaš tud kmalu morfplogijo, če se ne motim.. Jst sm jo tako s težkim srcem pričakovala, potem mi je blo pa kar neki ko mi je zdravnica kazala kaj nan bi blo kaj in sem ku en bublo bulla v ekran..Vem pa vsaj, da je vse ok user posted image Nč, čveke, mejte se!

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 346
9.2.2009 23:39:38   
*talcy*
ej

< Sporočilo je popravil *talcy* -- 9.2.2009 23:46:17 >

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu miškolinka 82)
Neposredna povezava do sporočila: 347
10.2.2009 8:08:57   
masna
Ojla!

Upam da ste včeraj uživale v sončku, mojadva sta zbolela, tako da smo ga samo skoz okno gledaliuser posted image .

Jaz bi mogla met danes pregled in verjento morfologijo, pa so mi prestavli ker je zdravnica na bolniški. Zdaj pa čakam na nov datum... Komaj čakam da spet vidim mojega user posted image in da zvem ali bo user posted image aliuser posted image .

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 348
10.2.2009 9:02:17   
fragola
Ojla souser posted image , jaz sem pa danes živčna, ker imam ob 11-ih morfologijo.
Upam, da bo vse ok!!! Držte pesti!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 349
10.2.2009 9:18:53   
Miška2006
Seveda bomo držale pesti.user posted image

Jst mam pa ju3 pregled v bolnici. Počutim se dobro. Zanima me ali bo vse v redu z nosečnostjo in user posted image .

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?