Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a je lahko kaj narobe 16.12.2008 22:08:28
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesela veselka bolj butasto in nesramno se mi zdi posmehovanje. Ja, saj.
|
|
|
|
RE: a je lahko kaj narobe 16.12.2008 22:17:03
|
|
|
|
Anonimen
|
meni se pa ob poplavi raznih dateresnosratpritisne vprašanj tole niti ne zdi tako katastrofalno redno se pojavljajo veliko bolj glupa vprašanja, pa nanja smrtno resno odgovarjate da človek ne ve kdo je bolj ubrisan, tist k sprašuje al tist k odgovore piše
|
|
|
|
RE: a je lahko kaj narobe 16.12.2008 22:22:04
|
|
|
|
maja24
|
Tut jest mam eno vprašanje,ali lahko pritiskam ko grem kakat,aja noseča sm 28t4dni.
|
|
RE: a je lahko kaj narobe 16.12.2008 22:26:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Tut jest mam eno vprašanje,ali lahko pritiskam ko grem kakat,aja noseča sm 28t4dni. jst ti svetujem da za vsak slučaj bereš čimmanj takih vprašanj, da ti ne bo treba prepogosto pritiskat
|
|
|
|
RE: a je lahko kaj narobe 16.12.2008 22:27:30
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Tut jest mam eno vprašanje,ali lahko pritiskam ko grem kakat,aja noseča sm 28t4dni. jst ti svetujem da za vsak slučaj bereš čimmanj takih vprašanj, da ti ne bo treba prepogosto pritiskat Zakaj se zaje..bavaš z mano
|
|
RE: a je lahko kaj narobe 16.12.2008 22:29:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Tut jest mam eno vprašanje,ali lahko pritiskam ko grem kakat,aja noseča sm 28t4dni. jst ti svetujem da za vsak slučaj bereš čimmanj takih vprašanj, da ti ne bo treba prepogosto pritiskat Zakaj se zaje..bavaš z mano a jst? ma čist resno mislim...vsaj do 34t7d čimmanj pritiskat vpraši pušenjaka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 22:40:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: a je lahko kaj narobe 16.12.2008 22:42:58
|
|
|
|
Anonimen
|
če pa tak slab igrajo... se ne splača bedet!
|
|
|
|
RE: a je lahko kaj narobe 16.12.2008 22:44:25
|
|
|
|
evi28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 če pa tak slab igrajo... se ne splača bedet!
|
|
|
|
RE: a je lahko kaj narobe 16.12.2008 22:55:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ene ste res nesramne..vprašala sem ker ne vem..mislila pa sem na pokanje..ker sem slišala da plod vse sliši in da ni primerno če je kje glasno da greš..ne vem no...seveda pa sem mislila na pokanje,ki je zeeeloo glasno...sem upala da me pomirite,a ne da se smejete z mene..žalosno ne oziraj se na zlobne jezike. Res je, plod sliši in ob glasnih pokih se tudi prestraši. Verjetno je nesmiselno govoriti o tem, da bi mu to pustilo nekakšne posledice, je namreč dobro zavarovan v maminem trebuhu. Se pa jaz ne bi šla gužvat nekam v množice, kljub prepovedi petard jih bodo objestneži še vedno metali pod noge.
|
|
RE: a je lahko kaj narobe 17.12.2008 9:50:36
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: evi28 IZVIRNO SPOROČILO: vesela veselka meni se pa ne zdi bedasto vprasanje, punca je sele na zacetku in se ne ve dobro kaj lahko in kaj ne. Saj tudi jaz kdaj postavim kaksno smesno vprasanje, so what? Saj za to je forum, da se vprasa. pove, pokomentira itd. itd. Res je, ampak, če postaviš butasto vprašanje, ne moreš pričakovati pametnih odgovorov... In kot si sama navedla, forum je tudi za to, da se stvar pokomentira, evo ti komentarjev... Butastih vprašanj ni, so samo butasti odgovori. To je moj princip. Če te nekaj žre, vprašaš. Sicer pa si lahko lepo tiho in "zgledaš" zelo pameten, ampak še vedno živiš v neznanju.
|
|
|
|
RE: a je lahko kaj narobe 17.12.2008 9:52:01
|
|
|
|
bskrle
|
Mislim, da bi morali imeti pod lepljivo spravljena taka vprašanja, kaj sme in ne sme nosečnica. Meni niti na misel ne pade, da bi šla v kakšno mestno središče s trebuhom. Možnost padca (v zadnjem tednu sem padla 2x), to,da se stalno nekdo zaletava v trebuh, pokanje (sama ne maram) ... Sem pa malo bolj previdna, ker pač moja ni tako lahka kot je pri večini.
|
|
|
|
RE: a je lahko kaj narobe 17.12.2008 9:53:51
|
|
|
|
copka
|
po moje, ce ne gres v mnozico, kjer kaksen debil vrze petardo ljudem pod noge, potem ni panike. Se pac das malo bolj ob stran. Jaz osebno ne bi sla, ker me zadnje case trebuh boli (sem 20t noseca) se mi ne bi dalo stat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?