|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: a je lahko kaj narobe
16.12.2008 22:08:28   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: vesela veselka

bolj butasto in nesramno se mi zdi posmehovanje.

Ja, saj.

(odgovor članu vesela veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.12.2008 22:17:03   
Anonimen
meni se pa ob poplavi raznih dateresnosratpritisne vprašanj tole niti ne zdi tako katastrofalnouser posted image redno se pojavljajo veliko bolj glupa vprašanja, pa nanja smrtno resno odgovarjateuser posted image da človek ne ve kdo je bolj ubrisan, tist k sprašuje al tist k odgovore pišeuser posted image

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
16.12.2008 22:22:04   
maja24
Tut jest mam eno vprašanje,ali lahko pritiskam ko grem kakat,aja noseča sm 28t4dni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.12.2008 22:26:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Tut jest mam eno vprašanje,ali lahko pritiskam ko grem kakat,aja noseča sm 28t4dni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst ti svetujem da za vsak slučaj bereš čimmanj takih vprašanj, da ti ne bo treba prepogosto pritiskatuser posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
16.12.2008 22:27:30   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jst ti svetujem da za vsak slučaj bereš čimmanj takih vprašanj, da ti ne bo treba prepogosto pritiskatuser posted image

Zakaj se zaje..bavaš z manouser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.12.2008 22:29:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Zakaj se zaje..bavaš z manouser posted image user posted image user posted image

a jst? ma čist resno mislim...vsaj do 34t7d čimmanj pritiskatuser posted image   vpraši pušenjakauser posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 22:40:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
16.12.2008 22:42:58   
Anonimen
če pa tak slab igrajo... se ne splača bedet! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
16.12.2008 22:44:25   
evi28

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

če pa tak slab igrajo... se ne splača bedet! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
16.12.2008 22:55:39   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ene ste res nesramne..vprašala sem ker ne vem..mislila pa sem na pokanje..ker sem slišala da plod vse sliši in da ni primerno če je kje glasno da greš..ne vem no...seveda pa sem mislila na pokanje,ki je zeeeloo glasno...sem upala da me pomirite,a ne da se smejete z mene..žalosnouser posted image

ne oziraj se na zlobne jezike. Res je, plod sliši in ob glasnih pokih se tudi prestraši. Verjetno je nesmiselno govoriti o tem, da bi mu to pustilo nekakšne posledice, je namreč dobro zavarovan v maminem trebuhu. Se pa jaz ne bi šla gužvat nekam v množice, kljub prepovedi petard jih bodo objestneži še vedno metali pod noge.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.12.2008 9:50:36   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: evi28

IZVIRNO SPOROČILO: vesela veselka

meni se pa ne zdi bedasto vprasanje, punca je sele na zacetku in se ne ve dobro kaj lahko in kaj ne. Saj tudi jaz kdaj postavim kaksno smesno vprasanje, so what? Saj za to je forum, da se vprasa. pove, pokomentira itd. itd.

Res je, ampak, če postaviš butasto vprašanje, ne moreš pričakovati pametnih odgovorov...
In kot si sama navedla, forum je tudi za to, da se stvar pokomentira, evo ti komentarjev...

Butastih vprašanj ni, so samo butasti odgovori. To je moj princip. Če te nekaj žre, vprašaš. Sicer pa si lahko lepo tiho in "zgledaš" zelo pameten, ampak še vedno živiš v neznanju.

(odgovor članu evi28)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.12.2008 9:52:01   
bskrle
Mislim, da bi morali imeti pod lepljivo spravljena taka vprašanja, kaj sme in ne sme nosečnica.
Meni niti na misel ne pade, da bi šla v kakšno mestno središče s trebuhom. Možnost padca (v zadnjem tednu sem padla 2x), to,da se stalno nekdo zaletava v trebuh, pokanje (sama ne maram) ...
Sem pa malo bolj previdna, ker pač  mojauser posted image ni tako lahka kot je pri večini.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.12.2008 9:53:51   
copka
po moje, ce ne gres v mnozico, kjer kaksen debil vrze petardo ljudem pod noge, potem ni panike. Se pac das malo bolj ob stran.
Jaz osebno ne bi sla, ker me zadnje case trebuh boli (sem 20t noseca) se mi ne bi dalo stat.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.12.2008 9:59:10   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Mislim, da bi morali imeti pod lepljivo spravljena taka vprašanja, kaj sme in ne sme nosečnica.
Meni niti na misel ne pade, da bi šla v kakšno mestno središče s trebuhom. Možnost padca (v zadnjem tednu sem padla 2x), to,da se stalno nekdo zaletava v trebuh, pokanje (sama ne maram) ...
Sem pa malo bolj previdna, ker pač  mojauser posted image ni tako lahka kot je pri večini.

Se strinjam.
Petarde in bobnenje že ne bo škodilo, bolj drugi dejavniki. Tudi jaz s trebuhom ne grem v gužvo.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?